Разноврсна унутрашња врата у Лерои Мерлин

Француска марка Лерои Мерлин позната је више од стотину година. Сада је то велики трговачки центар, од малих продавница до великих хипермаркета, специјализованих за продају квалитетних грађевинских материјала и производа за кућну поправку.

садржај

 • Дрвена унутрашња врата од Лерои Мерлин
 • Избор унутрашњих врата у Лерои Мерлин-у
 • Препоруке за избор боја
 • Врсте врата према материјалу производње
 • Врсте конструкција врата
 • Модели врата у Лерои Мерлину

Лерои Мерлене представља велики асортиман разних поправних предмета: комплета једноставних и технолошки софистицираних алата, грађевинског материјала и прибора за завршну обраду, водовод и прибор, разне електричне производе, улазна врата и унутрашња врата, парове врата, намјештај за свачији укус ... 10]

Дрвена интеријерна врата из Лерои Мерлина

Купци који желе купити унутрашња врата у Лерои Мерлину могу се изгубити! Распон робе у овој категорији обухвата више од 400 лотова са приближним ценовним распономод 4000 до 9000 рубаља . Продавница представља све постојеће типове овог производа од економске класе до елитних модела из низа скупих врста дрвећа до данас.

Избор унутрашњих врата у Лерои Мерлин

Од свих разноврсности овдје можете одабрати управо она врата која најбоље одговарају унутрашњости куће. Међутим, потребно је придржавати се одређених услова и узети у обзир неке карактеристике мјеста гдје ће се успоставити.

НеопходноЗапамтите да сви производи имају властити дизајн и инсталација може захтијевати додатну припрему мјеста инсталације. На примјер, пријашње поравнање равнине пода, стварање јастука и, овисно о ширини врата - проширење врата или стварање додатне преграде.

Приликом избора унутрашњих врата, потребно је узети у обзир његовубоју, материјал и тип конструкције .

Препоруке за избор боја

Одабир боје унутрашњих врата у вишесобном стану или кући није лак задатак, јер свака соба може имати потпуно другачији стил боје и дизајна. Како одабрати праву боју? За нијансу подова, намјештаја или прозорских оквира?

Ако се поправке у стану или кући обављају самостално, без позива професионалног дизајнера, онда се избор боје може ставити у слијепу улицу. Сматра се да би боја унутрашњих врата просторије и податребала бити у истој схеми боја . Али да ли је то оправдано? Нимало и не увек! Нема смисла ограничавати се и јасно одговарати постулатима дизајнерског стила, већ имати право да експериментишемо, док посматрамо ноте општег стила читаве куће.

Продавнице Лерои Мерлин имају различите нијансе боја природног дрвета: италијански орах, јасен, јасен, бељени храст, махагониј ...

Врсте врата према материјалу производње

Сви типови су направљени од еколошки прихватљивог материјала и апсолутно сигурни за људско здравље.

В Лерои Мерлин

 • Из низа различитих врста дрвећа.
 • од фурнира.
 • Врата од иверице.
 • Са превлаком од поливинилхлорида.

Врло лијепи и модерни модели из низа. Они су најскупљи од најразличитијих, али најукуснији и најиздржљивији. Избор модела у овој категорији је веома широк, само погледајте званични сајт Лерои Мерлина и изаберите онај који вам се свиђа.

Основа јефтинијих модела јеборов оквир , прекривен иверицом или МДФ равни. Ови модели су лакши и имају добру звучну изолацију. Они су практични, не деформишу лук врата и кутију током рада.

Модели фурнира су веома популарни. По изгледу се практично не разликују од врата низа, али имају много мању тежину и цијену. Врата израђена методом фурнира су оквир, покривен од горњих листова дрвета различитих пасмина.

Посебно место заузимају модели са ПВЦ облогом. Њихова база је оквир прекривен пресованим поливинил клоридом. Треба напоменути да ова технологија омогућава да направите врата широког спектра модела, различитих боја и текстура. Не боје се влаге, лако и јефтино.

Разноликост модела и повећање асортимана постижу се коришћењемстаклених или зрцалних уметака , који су, такође, различити. Умеци су направљени од трајног стакла и мат, зрцално, рељефно или комбиновано.

Врсте конструкција врата

Лерои Мерлин купцима нуди различите моделе дрветаструктура, са различитим механизмом "отварања-затварања".

 • обичнапредња враталеве и десне оријентације. Ово је традиционални изглед који не захтева додатну презентацију. У Лерои Мерлину, ови дизајни су представљени у највећој моделској линији.
 • Доор-цоупе . Ова врста је посебно популарна и постоји разлог. Такви модели штеде простор што је више могуће, лако се користе и изгледају веома елегантно. Помоћу одељка за врата врло је једноставно разликовати укупни простор собе, подијелити га на зоне. На пример, ако желите да се повучете и створите радно подручје или место одмора. Клизни модели се изводе у две варијанте: са унутрашњом (врата на отварању се скривају у посебној ниши у зиду) или спољашњи механизам отварања (врата се крећу паралелно са зидом на спољној шини).
 • Састављено . Ова врста подсјећа на крзнени глазбени инструмент. Врата се састоје од уздужних вертикалних ћелија, а посебан механизам отварања чини хармонику. Захваљујући овом јединственом механизму, просторни простор се спрема. Користе се не само као традиционална врата, већ и као мобилне преграде у малим собама.

Модели врата у Лерои Мерлину

Наравно, боље је једном једном видјети! Каталог модела можете пронаћи директно на званичном сајту компаније Лерои Мерлин. Овде можете погледати фотографије свих модела који се продају или наручити онај који вам се свиђа.

Сви модели компаније Лерои Мерлин могу се подијелити у неколикоцатегориес:

 • Строги дизајн, са малом количином декоративних елемената. Они ће се уклопити у готово сваки ентеријер и повољно ће нагласити његов стил. "Класици" овог стила укључују Сорренто, Фортунато или Цаприцхезас моделе.
 • "меке" дизајн модела "Камео", "Каледонија", "Каролина" ... Ова категорија је овалног облика, заобљен облик и декорацију савршено одговара за ентеријере "лаког" стила, на пример, за дечије собе.
 • Интериор ходници или где год је потребно транспарентне врата су идеални модели са стаклом. Међу овом категоријом су "Цхорд", "Твист", "Соло" ...

Треба напоменути да Лерои Мерлин понудеширок спектар додатне опреме . Кваке, браве, резе, резе, шарке - све приказане у великом асортиману различитих боја, разних дезена, материјала и производа.