Производи за гуме за ваш врт и врт

Сваки јазавчар, вртлар и вртлар жели да подручје буде што је могуће љепше, па су људи почели да користе и имплементирају различите идејне идеје за уређење територије.

Често у курсу одлазе старе ствари и ствари које су одавно изашле из моде или не могу обављати своје раније функције. Из овог материјала данас постоје истините копије уметности.

Не заборавите да свака зграда или објекат може украсити парцелу. Таква зграда за пројектовање територије је шарен цветић, љуљачке за децу и одрасле, јединствене фонтане, резервоари, сандбоки и још много тога.

Спојка аутомобилских гума

Најпопуларније ауто гуме су сада. На пример, можете направити прави цветни кревет својим рукама. За ову само-направљену потребу да узмете гуму и напуните је земљом! Наравно, без посебног дизајна цвјетна гредица неће изгледати оригинално и шарено, па вам препоручујемо да је обојите или уредите другим материјалима за помоћ. Можете направити необичну цвјетну гредицу са неколико гума, на примјер, могу бити постављене једна на другу, или боље, ако узмете производе различитих величина.

Имајте на уму да производ из пнеуматика у врту не само да може стајати на земљи него и висити над њим. Можете је чак и причврстити на дрво. Гума мора бити покривена одоздо само поузданим и издржљивим материјалом који може издржати много земље.

Оригинал двачаше

Дизајнери су одлучили да направе стварне двије канте гума на локацији. Сама посуда је исечена из гуме, али ручке би требале бити израђене од траке, боље је ако је метал. За украшавање овог производа користите боје.

Животние в саду

Без обзира на то колико људи не би измислили варијанте за стварање различитих животиња из аутомобилске гуме, најраспрострањенија је фигура лабуда. Да бисте га креирали, потребна вам је гума без кабла од метала (у овом случају, гума је много лакша). Затим морате направити ознаку нашег производа. Користите оштар нож за оштрење ножа за резање. За армирање користите металне шипке. Као резултат, лик је обојен бојама.

Производи гума за врт могу изгледати као корњаче, зебре, коњи. Не заборавите да се животиња држи на површини земље, да се мало подигне на тло.

Мебел из старих гума

Поред гума можете користити и меке додатке, као што су заптивачи. Користите све што је потребно за израду намјештаја. Ако волите да се одморите на отвореном, онда направите неколико фотеља или један кауч. Не би требало бити потешкоћа у процесу стварања и обуке.

Весна за деца

Такође можете да направите јединствене љуљашке од гуме, главна ствар да подигнете праву величину. Важно је напоменути да су такве гуме много сигурније за дијете него дрво или метал.

Сјетите се како сте се пењали на старим гумама у парку и на игралиштима. Зашто не би направили такве производе за вртне гуме у дворишту? Све у вашим рукама, само требате направити мало марљивости и маштовитости.