Производња унутрашњих врата у Русији: рангирање најбољих произвођача

Због велике количине својих квалитетних ресурса у Русији знатно повећаном производњом унутрашњих врата. Наравно, свака нова компанија покушава да добије за себе значајан удео на тржишту. Међутим, нису сви произвођачи имају висок степен професионалности и квалитета производа. Стога, приликом избора прозора за ваш дом, већина купаца су вођени најпознатијих и проверених произвођача.

Водећа компанија у

Међу бројним фабрикама за производњу унутрашњих врата истичу, другачији висок ниво поверења међу купцима. Стога, водећи руског производња унутрашњих врата су:

 • Порта Белла;
 • правила;
 • ТИМ Порте;
 • Ростра;
 • Цасапорте;
 • Виво Порте;
 • Тисцхлер;
 • Лига врата.

Ова популарност је углавном због ?? не само квалитет произведених производа, али и принципе корисничког сервиса.

Порта Белла

Компанија је ушла на тржиште собних врата само у 2008. години. Упркос релативном младих оф тхе цомпани производа има довољно високу оцену квалитета међу купцима и стручњака. Ове бројке првенствено због доступности високо обучених професионалаца и нових коришћења увоз капацитета.

С обзиром на успостављеног система рада са клијентима у консултантске и услужних центара, као и доступности складишног програма спроведених квалитативни приступ сваком клијенту.

Опсег Предложенипроизводи представљени вратима из следећих материјала:

 • Природни масиви дрва различитих пасмина;
 • Фелтед производи;
 • конструкције са ламинатним премазом;
 • ПВЦ производи.

Разноликост могућих варијанти тонирања и декорације платна је практично неограничена. То осигурава флексибилан приступ и имплементацију идеја сваког клијента.

РуЛес

Као произвођач унутрашњих врата у Русији РуЛес се прогласио 1992. године и од тада је само ојачао своју позицију тржишног лидера у унутрашњим вратима. Популарност производа заснива се на оригиналној комбинацији производа италијанске софистицираности и атрактивности на руску трајност и функционалност.

Релевантност производа компаније осигурана је сталним радом тима дизајнера и дизајнера на стварању нових производа. Истовремено, основни принцип у раду постројења је употреба само еколошки прихватљивих материјала и компоненти.

ТИМ Порте

Џиновска фирма ТИМ Порте, водећа компанија на руском тржишту ентеријера, израсла је из мале компаније која је 1998. године имала малу радњу у једној од фабрика у Иарославлу. У току свог рада, компанија је окупила стални тим висококвалификованих стручњака из различитих области делатности.

Због креативности и упорности, ТИМ Порте тренутно продаје своје производе не само на отвореном простору свог родног града, већ иу цијелој Русији, па чак иу сусједним земљама.оверсеас

Основне вредности компаније су криптоване у име фирме ТИМ. Скраћеница значи руска традиција обраде дрвета (Традиција), употреба савремене технологије у процесу креирања производа (Иновација), као и професионалност у раду (Мастери).

рострум

Компанија је основана у Москви релативно недавно. Званично оснивање компаније одржано је 2002. године. Међутим, за тако кратак период рада успела је да привуче пажњу и симпатије многих купаца. Тренутно, Фабрика врата Ростра је један од највећих произвођача са низом производа који имају 300 различитих модела.

Популарност компаније је потврђена значајним количинама производа који чине 50.000 јединица производа током мјесеца. Овај феномен се објашњава не само несумњивим квалитетом унутрашњих врата, већ и разноврсношћу текстура и ценовних предлога. Поред тога, фабрика Ростра има огромну мрежу брендираних радњи широм земље. Због блиског контакта са купцима и квалитативне дефиниције захтјева и преференција купаца.

Цасапорте

Цасапорте производи интеријерска врата на основу искустава и идеја италијанских произвођача и професионалаца у дизајну. Конструкције врата руске производње по квалитету и спољној оригиналности нису инфериорне у односу на производе познатих светских компанија. У исто вријеме, због кориштења домаћих сировина значајно је смањена цијена производа. Лепа и квалитетна унутрашња врата су доступнаширок спектар купаца.

Дистрибутивна мрежа предузећа је широко развијена и покрива не само целу територију земље, већ има и канцеларије у многим страним земљама. Производни капацитет фабрике је толико велик да омогућава производњу до 150.000 јединица производа у року од месец дана. За испоруку унутарњих врата у регијама које се користе жељезницом. Сама фабрика, која има огромну територију, има приступне пруге.

Виво Порте

Производни капацитети једне од најпопуларнијих компанија за производњу унутрашњих врата Виво Порте налазе се у Калињинграду. Производи произведени у фабрици у потпуности су у складу са европским стандардима и еколошки су прихватљиви. Овакви показатељи се обезбеђују коришћењем само природних и безбедних компоненти у производним процесима.

Процес производње конструкција врата врши се на најсавременијој немачкој и америчкој опреми високе прецизности. Асортиман производа је око 600 артикала. Истовремено, захваљујући употреби квалитетне домаће производње обезбеђен је широк спектар цена за све производе.

Тисцхлер

Тишлер има веома богату историју. Обележје у облику слова "Т" било је необичан симбол вештине у столарском случају за Петра Великог. Мало је људи имало част да имају такав печат. Један од ретких ликова је модерна компанија Тисцхлер. Производња унутрашњих врата фирме врше најбољи занатлије у Русији.

У свакој тканини израђена је уграђена честица душе чаробњака, јер се сви производи компаније изводе са посебном стрепњом и бригом. Унутрашња врата фирме Тисцхлер, захваљујући употреби у процесу израде природних материјала, увек доносе осећај топлине и удобности у кући.

Леагуе оф Доорс

Компанија је основана 2004. године у Уљанову и захваљујући високој професионалности и упорности својих запослених заузела је почасно место међу најбољим произвођачима унутрашњих врата.

Главна карактеристика компаније је употреба у процесу производње производа од природне борове шуме. Захваљујући овом приступу и коришћењу најновије италијанске опреме високе прецизности, обезбеђен је висок квалитет и истовремено одређени производи широког спектра купаца.