Претинац за врата са фото-штампом, унутрашња стаклена врата са шаблоном

Модерни дизајнери ентеријера недавно су скренули пажњу не само на унутрашње уређење, већ и на изглед апартмана и кућа. Познато је да спољашњост треба да тече у унутрашњост веома глатко, оба ова параметра треба да се одржавају у истом стилу. Жеља за оригиналношћу и жеља да се такво питање може ријешити појединачно довело је до идеје фотографског исписа на улазним и интер-вратним вратима. Посебан захтев је купе-купе са фото-штампом, комбинујући практичност и леп изглед.

Међу најтраженијим цртежима данас можете одабрати различите колаже, фотографије или слике аутора. Овде све више зависи од тога колико дизајнер може да машта - нема ограничења и не може бити.

У случају улазних врата, штампање фотографија се врши не на самој металној површини, већ на декоративним панелима. Слика у боји се креира специјалним бојама високе чврстоће. Модерне технологије у дизајну омогућавају складно комбиновање одабраних цртежа са ентеријером просторије. Улазна врата, тако оштећена, не захтевају посебну пажњу. Да би га одржали у савршеном облику, довољно је да га повремено очистите уз помоћ влажних крпа. Слика је покривена посебном композицијом и неће се палити на сунцу, неће бити оштећена услед дејства влаге или температурних варијација.

Стаклена врата

Унутрашња врата морају бити зонирана, алифото отисци мењају функционалну сврху и уобичајену перцепцију овог производа. Помоћу штампања фотографија на површини врата можете не само разграничити просторију, већ и врата учинити комплетним елементом унутрашњости. Уз помоћ слике можете изразити и сврху собе.

Стаклена врата са фото-штампом ће бити у стању да одражавају визије света власника стана или куће, као и опције за даљи украс просторије. Ово решење вам омогућава да добијете 100% јединствена врата. Ово је стварно ексклузивно.

Осим тога, какво ће крило врата задовољити прекрасан узорак, таква врата могу ријешити и друге задатке. Дакле, овим методом декорирања можете сакрити асиметричну рупу - можете одштампати слику која тачно понавља слику на позадинама. Такођер можете лако маскирати полице. Простор ће бити практично без напора осветљен и светлији ако примените слику са перспективом. Соба одмах визуално повећава величину и волумен.

Слика се наноси на површину стаклених врата фотографијом на више начина. Са ултраљубичастом технологијом, слика се наноси директно на стакло.

Филмска технологија је стварање слике на посебном филму, која се затим лијепи на стакло. Ова метода није јако популарна, јер филм није јако сигурно залијепљен на површину стакла.

Технологија триплека значи постављање слике између две чаше овог вишеслојног слојаматеријал

Данас је могуће куповати унутрашњост стаклених врата штампањем фотографија у трговинама или наручити у бројним студијима који се баве штампањем на стаклу. Посебно популаран међу потрошачима је врата-триплек због врло високе чврстоће каљеног вишеслојног стакла и квалитета слике.

Клизна врата

Купе са вратима са фото штампом су погодне јер су не само лепе и јединствене како у животу, тако и на фотографији, али такође захтевају минимум слободног простора за рад. За разлику од традиционалних унутрашњих врата, у овим конструкцијама је много лакше нанети чврсто триплек стакло.

Купе са вратима са штампом фотографија - не само да је лепа, већ и корисна. У поређењу са храстовим крилима, ова решења су много јефтинија. Осим тога, клизни дизајн даје бескрајну једноставност дизајнерским рјешењима и једноставно се брине о томе, постављање таквих врата је изузетно једноставно. Још једна предност - слика у сваком тренутку може бити промењена, што се не може урадити ако су врата израђена од природног дрвета.

Слика се примјењује на стакло-триплек. Његова снага је чешћа у 5 пута. Технологија израде - синтеровање два стакла са танким силиконским филмом. Све се то дешава на високим температурама. Ова технологија неће дозволити да се стакло разбије у случају механичких оштећења. Па, такво стакло је да се на његовој површини може аплицирати апсолутно било који цртеж.

Купони за врата са штампањем фотографија могу иматидругачији трошак. Неколико параметара утиче на цену - то су укупне димензије, материјали и сама слика. Крпе за врата направљене у облику витраја са фото-штампом коштат ће много.

Таква унутрашња врата могу у великој мери да се промене у боље чак и на најзанимљивијој просторији. Соба може пружити посебан шарм и створити занимљиве ефекте, на примјер, учинак неке врсте мистерије. Стан је или мањи пословни простор, или можда ова кућа - врата-купе са фото-отиском може учинити собу јединственом. Данас се у Москви врата, уређена на овај начин, могу видјети готово свуда.

Где купити таква врата

Доступно је много различитих опција. На пример, можете наручити унутрашња врата са штампањем фотографија на Интернету. Такођер можете наручити у дизајнерским студијима. Избор је огроман - од готових производа до индивидуалних одлука.

Без обзира на то шта ће бити иза врата, квалитет штампе је изузетно висок и израчунат је за веома дуг животни век. Слика неће изгорети и неће се запрљати. Само се побрини за њега, и врата ће сваког дана задовољити његовог власника.

Куповина купе-купе са фото-штампом или било којим другим вратима са истим декором је профитабилна инвестиција и креативан приступ решавању унутрашњих проблема.