Преглед једног дизајна: тканине истезати плафони

Фабриц плафони имају многе предности: висок водоотпорне својства, Снага, долховецхностиуОтделка плафон - је увек проблематично питање, јер је дизајн мора да буде меч за целу околину, органске стиле роомс, итд Можете се одлучити за јефтине поправке које је лако да се уради. Или можете изабрати шаркама дизајн који ће одговарати професионалцима - па, ти више, али то плафон у стану и изгледа складу са тим.

Фабриц облака: десигн специфицатион

Цлотх плафон - је структура са платну, којим се успоставља посебан рачун под носећи плафон. Иако висеће плафонски системи за више од 40 година украшава ентеријере кућа и станова, варијанта ткиво појавио релативно недавно.

Одмах текстилни радови су у великој потражњи - они стварају у унутрашњости је нарочито пријатна атмосфера, а такве карактеристике као оригинални и модерног дизајна, такође има адут у плафону.

Витх тканине плафон може потпуно променити геометрију и унутрашњост стана

Плафон тканине су добри да су бешавне, издржљиви, мраз. Иако многи митови окружују их, али у срцу многих од ових митова лежи, али то би требало да разговарамо.

Фабриц облака: предности и мане

Недостатак је у сваком плафон дизајн. Међутим, многи су претеране или измишљене. На пример, упорни мит да ако повући хард ткиво, могу на крају сломити дуж шава. Међутим, неки плафони даљеније сито, то је решетка, импрегнирана полиуретанима, и већ таква композиција даје одређеним својствима трајности одређена својства трајности.

Предности тканина:

  • Отпорност на температурне режиме. Распон температуре се креће од минус 40 до плус осамдесет. Стога, растезање таквог плафона може да се одвија чак иу неогреваним просторима.
  • Трајност. Произвођачи побољшавају производ - модеран плафон за тканину заиста није лако огребати или, на пример, оштетити неки оштар предмет (и исте филмске конструкције су грешне).
  • Није потребно никакво мерење. И ово је такође корист - штеди време барем, тканина се узима са залихама, растезање се дешава, непотребно је одсечено.
  • Једноставна инсталација. И мада је профил потребан, платно је исто, али ево није потребан топлотни пиштољ (а овде се филм без њега неће растезати).
  • Материјал не гори. И то је такође непотребан разлог да се плафон третира тканином.
  • Плафон није електрифициран.
  • Строп се може обојити ако користите акрилну боју - жељену боју можете украсити до четири пута.

Плафонски плафони у унутрашњости (видео)

Недостатак покривености

А сада - о недостацима, мада недостаци ових могу бити веома релативни.

Сматра се да су филмски растезљиви плафони, иако национални, чак и француски, штетни по здравље. Али текстил је потпуно еколошки. Али је ли тако? Екологија је врло упитна, јер је материјал за такав плафон полиестер, потпуно синтетички материјал. Али такође импрегниран полиуретаном.

Можда овопрема мишљењу купаца, плафон није штетан, јер нема карактеристичног хемијског мириса, чак ни током уградње.

Приликом уградње плафона са тканине, треба запамтити његов недостатак, као што је мала отпорност на воду

Боље је судити о овоме - овај украс на плафону није штетан за синтетичку одећу коју носите. Чак и када греје строп не испушта штетне материје.

Да ли таваница тканине штити од поплава

Многи људи кажу да текстилни плафон није само декорација просторије, већ и поуздана заштита од поплава. А ако одаберете овај дизајн за ходник или спаваћу собу, поплава се не би требала бојати прецизно.

Да, овај плафон је отпоран на влагу. У ту сврху се импрегнира полиуретаном. Као што је већ поменуто, текстилни плафон није танко сито, тако да ће залиха снаге при поплави бити довољна. Али све зависи од обима поплаве.

Чак и чврсти носач не може издржати снажан ток воде. ПВЦ фолија је еластична, то је поузданија тканина у том погледу. Са тешким поплавама, вода из виљушке ће избити и сипати собу.

Тканине за растезање: мишљења и коментари

На пример, филмски плафони могу бити украшени штампањем фотографија. Али текстилни плафони су добри по свом обрасцу, својој текстури, могу га истицати и обележити декорацијом зида.

Модерни плафони од тканине су квалитативни елемент декорације, који погодује својом уметничком разноликошћу, захваљујући ручно осликаним или фотографским елементима

Мат, прелепе, пригушене аристократске боје, изузетнаДраперију, ако можете тако рећи, као што су стропови.

Према наводима власника станова са затезним тканинама, пре него што су купили такав плафон, желели су да направе оквир и искупе га сухозидом. Стропови на више нивоа су увек релевантни, што је и разумљиво. Али кад једном видимо савршену површину тканине, такав строп би био пожељан не само у дневној и спаваћој соби, већ иу купатилу. И у стану иу дрвеној кући они су релевантни.

Одржавање ткивног растезног стропа

Ако је контаминација незнатна, лагани фластери се могу уклонити меком, сувом крпом. Влажно чишћење укључује само јако загађење када нема куда. Ако ћете опрати плафон, онда протестујте методом чишћења на малом неупадљивом подручју. Дешава се да када се у контакту са водом плафон промени у боји, зашто вам је потребан такав "печат"?

Ако је потребно, вршите мокро чишћење површине затезног плафона, уклањајући сву прљавштину и прашину

.

Занимљиво је да данас постоје компаније за чишћење које пружају услуге чишћења таваница.

Тканину је могуће очистити са меком четком. У сваком случају, брига о таквој тканини је неопходна с великим опрезом.

Плафони од тканина од тканине од тканине

Постоје различите врсте растегнутих тканина. Данас производе сјајне, мат, лакиране, сатенске и антилоп металне растезљиве стропове.

Суеде-плафон је основа за изградњу плафона. Ово није независна фактура, већ предодатни елемент. Када нешто недостаје, а ви мислите, и држите се у нечему, имамо нешто занимљиво. Суеде је савршен за звездано звездано небо.

Ово су специјални светлосни плафони, а слична платна која продиру у светлост користе се за нише, где ће се поставити расветни уређаји. Светлост која продире кроз овај премаз ће створити посебну, романтичну атмосферу.

Монтажа тканине (видео)

Данас многе земље прилагођавају производњу затезних плафона. Ово је плафон, који није страшна слика, која у случају оштећења може бити налепљена винил налепницама. Ако не желите покупити лопатицу, боју, прајмер и изравнати груби строп, и само за неколико сати претворити своју собу, затим тканине од тканине - одличан избор.

Плафонски растегљиви плафони (унутрашња фотографија)

)