Поправак у једнособном стану: савет дизајнера

Стан би требао бити функционалан, модеран и удобан, стога је боље поправити станове у Севастопољу професионалцима. Уз компетентан приступ моћи ћете значајно промијенити склониште на боље. Утеловљујући своје идеје током времена, компактно поставите у затвореном простор све што вам је потребно.

Где започети трансформацију?

Прво, потребно је израдити план који има за циљ визуелну и физичку експанзију простора. Поновно планирање треба да буде легално, тако да предпројекти одобравају специјалне службе.

Простор се најчешће проширује растављањем партиција. Обично комбинујемо кухињу и собу.

Дизајнерски савети

Идеална опција је минимализам. Немојте преоптеретити стан намјештајем. Препоручује се куповина трансформабилних објеката који се могу користити у различитим варијантама. Такођер можете наручити кауч у којем је уграђена радна површина. У овом случају није потребно купити стол.

Најбољи "ваздушни" ентеријер, направљен употребом прозирних преграда и огледала.

Зонирање у малом стану треба да буде што је могуће тачније. Уместо преграда, могуће је поделити зону на материјале за обраду. Одвојене зоне треба нагласити уз помоћ светлости.

Не препоручује се употреба само светлих нијанси или изузетно тамних, треба их комбиновати.

Ако стан има зидове који се могу очистити без добијања дозволе за такве радове, та идеја би се требала реализирати, тј.мали простор изгледа још мањи.

Уз правилан распоред свих објеката, чак се и студио апартман може визуално повећати.

Ако су планиране поправке у Хрушчову, након уклањања штале, могуће је организовати кабинет на његово мјесто, онда ће соба у соби бити више.

У присуству високих плафона, простор за спавање се може поставити изнад пода у облику поткровља.

Да бисте визуелно повећали слободан простор, немојте преоптеретити једну собу. Уместо дебелих тканина, ставите ламбрекине или римске завесе.

За погодност станара, техника у малом стану мора бити покретна.

Ако породица има дијете, кревет за одрасле не улази у стан. Међутим, могуће је покупити склопиви кауч компактне величине с ортопедским мадрацем и складишним суставима. У овом случају, могуће је размишљати о одвојеним зонама - за одрасле и за мале чланове породице.

Правилним поправљањем станова у новој згради и уређењу стана на малом простору, можете добити прилично удобно становање.