Подземни бетон од ДОО "Тецхника-М"

У данашњем свијету који се стално мијења, посебна пажња се посвећује организацији сигурности индустријских, јавних и стамбених објеката. Најновија достигнућа у области видео надзора пружају прецизну контролу и заштиту од екстремних и хитних ситуација. Многи произвођачи за ту сврху производе технолошку и функционалну опрему.

"Тецхника-М" заузима заслужено и заслужено место на тржишту робе за системе видео надзора. Као званични представник Цоммака, активно развија и уводи нове и високо ефикасне производе у свој посао. Одликују се одличним перформансама и одличним квалитетом.

Поуздано и практично

Подземни бетон је представљен у каталогу производа хттп://тецхника-м.цом.уа/цоурби/подрозетники-бетон као неопходан елемент за уградњу било које електричне опреме. Ефикасне димензије, универзални материјали, јединствене надградње одликују се следећим моделима:

  • кутије за прекидаче позиције Модула 6;
  • кутије за позиције модула 3 прекидача;
  • Модуларна кутија за прекидач "Ево" за скривено монтирање;
  • модуларна кутија за "Супер" прекидач за скривену инсталацију;
  • кутија за прекидач "Д 65" за скривену монтажу.

Само у предузећу "Инжењеринг - М" купци ће купити оригиналну под-јединицу са димензијама, погодним за уградњу.

Пречник под-носача се бира у зависности од типа прекидача илисоцкетс Производи компаније истичу две основне вредности - 60 и 68 мм. Згодна подешавања омогућавају инсталацију свих модификација и конфигурација уређаја.

Дубина носача варира од 20 до 80 мм. Најчешћа варијанта је потопна дубина од 30 мм. Пружа чврсту, чврсту и сигурну дубину. Фиксира жице на оптималној удаљености, омогућавајући једноставну и брзу инсталацију прекидача.

Ефикасно и јефтино

Инсталација под-носиоца се врши са прилично малим бројем пратећих инструмената:

  • избушити бушењем;
  • булгарка и круна за бушење бетона.

Радови на монтажи узорака компаније обављају се брзо и темељито. Непропусна база полимерног материјала елиминише оштећење или оштећење интегритета конструкције. Купци ће уживати у позитивном резултату.

Цена за бетонски подсклоп је оптимална и разумна. Погодан је за било коју категорију потрошача. Трошкови производа компаније знатно су нижи од осталих произвођача. Цена за под-дилер је атрактивна и доступна сваком клијенту. Искусни консултанти ће одабрати прикладан и економичан узорак.