Плочица са сликом (47 фотографија): керамичка плава плочица са фото штампом, плочице геометријског облика

Данас постоји огромна разноликост свих врста плочица, украшених цртежима: постоје најједноставније варијанте, рафиниране, па чак и јединствене, по наруџби. Одлука да се донесе је веома тешка управо зато што су квалитет и стилски ниво обраде свуда веома високи. Остаје само да се оријентишемо на специфичности специфичних просторија и специфичности изгледа плочица. Тада нећете дозволити грешке приликом избора.Карактеристике

Купатила се често третирају керамичким плочицама и увијек мора постојати равнотежа између вањске оригиналности и канона стила, прикладности одређеног рјешења у унутрашњости. Уз помоћ вештачке расвете (наравно, наравно), плочица са узорком добија нешто другачију нијансу него на штанду или на улици. Узмите то у обзир при одабиру материјала и приликом дизајнирања самог купатила. Вертикални орнамент подиже собу према горе и чини га визуелно пространијим него што заправо јесте.


Као и код било ког другог материјала за декорацију, треба избегавати претерано хватање тамних тонова. Они само погоршавају проблем неадекватног простора, али свијетле боје ће помоћи да се простор прошири извана. Груба грешка ће бити избор керамичких плочица са великим светлим узорком, са изузетком ретких случајева. Користите га у типичном стану, где се чини да је то место веома мало, значи да сами победите.

Запамтите,да сјајне површине у електричном светлу почињу да стварају бљештавило, веома уморне очи и могу чак нашкодити здрављу.


Модели и боје

Али ако се оставе "преостале преостале слабости?" Не тако неатрактивни дизајнерски предмети: класични тип дизајна, у којем горњи дио зида чини лакши од дна (као код кориштења посебних рубњака, а без њих) изгледа добро у било којем вањском окружењу. Ако желите да искористите шансу и испробате смелији дизајн, за неке делове собе можете да изаберете плочицу од једног тона, а друге ставите украсни материјал са атрактивним орнаментом.


Плочице са оријенталним узорком су светле и изражајне, изгледају егзотично и свакако се не могу сматрати неком врстом можданог удара. Зидне и подне плоче треба да буду дизајниране у најсочнијем и упечатљивијем тоналитету, онда ће перципирана композиција бити много боља.

Стилистика земље је погодна за љубитеље различитих тема:

 • Ливадске и пољске траве и цвијеће.
 • Поља пшенице.
 • Оцеан Екпансес.Али без обзира која од ових врста нисте препознали као најбоље, нека буде пастелно светла, најмекших и меких боја. Купатила у земљи треба да се опусте и усагласе са позитивним стањем.Плочице плочица могу бити "саме по себи не сличне", то јест, симулирати изглед другихматеријала. Можете репродуковати траке од дрвета и ламината, природну кожу и камен, златне површине.Употреба у унутрашњости

Ако желите да не користите само свој омиљени геометријски узорак, добро размислите о томе шта ће плочице користити у сврхе:

 • Хоризонтални обрасци продужују зид, док можете одабрати било који од главних геометријских облика - дијамант, овал, трокут. Алтернатива њима су тродимензионалне композиције и сложени орнаменти који могу да обављају исту улогу. Умјесто једноставног вертикалног цртежа за визуално подизање стропа, добро обрађене испреплетене траке плочица, обојене у дискретним и живим бојама, које користе парове међусобно контрастних боја орнамента. • Ако је соба истовремено уска и дуга, зидна плоча тамних тонова, постављена на крају просторије, визуелно ће смањити величину ходника и учинити зид ближе посматрачу, омогућити вам да се не осјећате у правокутном, већ у квадратном простору.

Важно: додајте малу хоризонталну фигуру, а онда ће продужетак зида постати још израженији.  • Додајте пикантност собе и интригантна помоћ комбинацији бијеле и црне, тамно плаве и златне, пјешчане и смеђе боје, а ако желите, можете комбинирати све свјетлосне и тамне тонове по властитом нахођењу. Када се такав потез користи у малим собама, треба направити орнаментмања и мање жива, иначе ће бити осећаја оскудице и недостатка простора.


  • Цријеп с цвјетним отисцима налази оправдану примјену, чак иу класичном "мушком" интеријеру. Наравно, не говоримо о баналним романтичним тратинчицама, али без њих постоје многа атрактивна решења. Дакле, на малој површини се исплати користити мали отисак, што је лакше могуће. Изаберите строг или изражен нагласак на одређени део просторије или тачке сцене у оквиру целокупног декора. Кршење овог правила доводи до јадног и неприродног дизајна.


  • Цветне плоче треба користити као снажан акценат. Детаљи композиције заузимају одвојене плочице, а када се споје, добија се кохерентна слика. У зависности од дизајна дизајнера и других нијанси, број плочица у једном елементу је обично 2 до 10 комада. Фризијски формат означава двије, три или четири плочице са главном сликом, које се слажу вертикално док се не достигне жељена висина. Тродимензионални блокови с цвјетним предметима су врло атрактивни и реални, омогућујући вам да направите јединствен изглед у соби.  подне варијанте

  Многе од њих су изабране из разних разлога. Цртање слике на подној облози чини сваку прљавштину мање примјетном него на хомогеној позадини. Поред тога, многе људе привлачи могућност да унутрашњост буде живахнија и још више јединствена.

  Панел на поду може битиформира се са четири плочице, на које се наноси узорак у квадратном или округлом извођењу. Украси у духу патцхворк-а, креирани искључиво према вашим личним преференцијама, могу изгледати не гори. Ненаметљива апстрактна слика - све врсте коврџа и завоја, дизајн биљке најбоље је комбинирати са сличним мотивима на зидовима.
  Ако се под састоји од дуплих елемената, ако се користи неколико дијагоналних трака, онда можете створити заиста оригиналну комбинацију примјеном опција за слагање - "јелка" или "цик-цак".

  Присуство рељефног цртежа вам омогућава да избегнете било какву опсесију и агресивност, поред тога што ће површина пода пасти мање.  фотографска опрема

  Ако вам најједноставнији плави цријеп, чак и са елегантним цртежима, више не задовољава или вам се чини довољно органским, требали бисте погледати опције с исписом фотографија. Важно је изабрати одговарајућу варијанту цртежа слике: дуго ће бити цртање слика и техника наљепница које ће задржати слику до пола стољећа.

  Ниједна сублимација или ултраљубичаста штампа још не могу постићи потребну стабилност под утицајем механичких оптерећења и различитих супстанци. Ако је избор направљен у корист печења у пећници, као полазни материјал, узмите групу плочица које на почетку немају цртеже.

  Не заборавите применити произвољну парцелунико неће бити, део фирми је генерално ограничен на дуго тестиране колекције.

  Ако слика изгледа превелико, технологија вам омогућава да поделите једну слику у пар плочица, па чак и већи број. У неким случајевима могуће је извршити два или три узорка узорка, за које је најбоље одабрати точну боју. За испадање морају платити од 9 до 13 тисућа рубаља. за сваки квадрат поклопца, у зависности од тога колико је серија наручена.

  Техника сублимације ће захтевати 1,5-3 хиљаде рубаља за исту област, али ће узети у обзир и трошкове набавке, као и повећање плаћања за једну наруџбину. Ултра-љубичаста штампа вам омогућава да добијете жељену слику за само 1000 рубаља, али стабилност слике је премала, не прелази шест месеци, чак и уз строго поштовање технологије.

  Корисни савети:

  • Иако су панели велики успјех, морате знати о значајкама ове опције како бисте избјегли грешке. Поред једноставних графичких слика, модерне технике омогућавају креирање великих колажних фотографија. Препоручује се да се за сваку просторију користи плочица не више од једне колекције одједном, тако да нема разлике у изгледу.
  • Помоћу плочица можете нацртати појединачне елементе и направити оне семантичке акценте које сматрате неопходним у одређеном случају. Овај дизајн се препоручује за Прован купке, а органичност комбинације је толико великане можете чак ни тражити друге начине за украшавање простора.


   \ т
  • Ивичњаци или мали правоугаоници имају за циљ да додају нове мотиве обради или да се поделе, да се направе мање видљиве постојеће парцеле. Најзанимљивија је завјеса која је омеђена траком златне, сребрне или бронзане боје. У неким случајевима, скупа колекција може укључивати и кристале накита. Постоје опције за постављање граница испод плафона, попут лајсне, од њих можете направити оквир. Само ови кораци помажу у стварању импресивне слике.

  • Ако желите да керамичке плочице изгледају заиста оригинално и да одговарају најновијим трендовима дизајна, узмите оне колекције које садрже троуглове. Сада су модерне шестерокутне плочице, "пешчани сат", хоботница и тако даље. Триангуларна верзија цртежа препоручује се за употребу у високотехнолошком окружењу или минимализму, што није лоше ни на позадини оригиналног дизајнерског намештаја и декоративних елемената.
  На крају, слике са тропским бојама добро се уклапају у азијски интеријер; можете одабрати дизајн егзотичних животиња и бизарних биљака.


  За избор керамичких плочица, погледајте видео испод.