Пилећи филе пуњен бресквама

Пилећи филе пуњен бресквама
Пилећа прса се сматрају најсушнијим димљеним месом. Филет заиста нема довољно масти и месних влакана, ако није добро кухан, биће сув.
Главна тајна је третман, боље је одрезати груди дуж влакана!У зависности од рецепта, исећи до краја или направити џепове за пуњење. Ово је наш случај. Не морате да одбијате, када је сакупите да ставите, можете само за још сочнијебријање меса са соком од наранџе .шприцза ове сврхе, пожељно је узетикување , он има дебелу иглу и није тако брзо зачепљен као да сте узели "људски" шприц.
Затим у рецепту узмемо 150 грамасирева тврдих сорти нацхиноцхнуиу , то јест, има пријатну конзистенцију, помешану са пуњењем, и не протеже се као у штука. Ово треба узети у обзир, будући да је сир основа, даје њежност и дебљину пуњења. У рибани сир додајте кисело врхње и 1 -3 чешњака чешњака, соли, зачина.
За овај рецепт прикладнеконзервиране брескве , јер су одеране, меке, сочне и имају светли укус. Можете исећи на комаде, али можете коцке.
Почетак пуњења. На једанџеп филета , узмите средњу брескву, надопуните сирну пасту, закапилу чачкалице тако да се не испразни.
Облику обликујте пергаментним грудима, за сваку од њих пре него што их извадите у рерну, ставите комад маслаца.
Пеците на 190 степени пола сата.