Павиљони од опеке - 50 фотографија идеја лепих павиљона за давање

Стварање павиљона из цигле је прилично једноставан посао, као што се на први поглед чини. У наше време, практично сви у слободно време одлазе у земљу, како не само да се опусте и добију снагу, већ и да комуницирају са вољенима или само удишу свеж ваздух од градске гужве и ужурбаности.

Уживајте у мирисним шишима много лепшим на улици, али уз одређене погодности. У овом случају, сјеница је савршено у врту. Приликом креирања таквог дизајна, свако га види на свој начин, покушавајући му дати неку врсту индивидуалности.

За некога одлична опција ће бити сјеница традиционалног дрва, а нетко сања о каменој згради, погодној за одмор у свако годишње доба. У овом чланку, погледајмо неке од пројеката павиљона од цигле.

Главне предности и недостаци

Потребно је само неколико корака да би се испунио ваш сан:

 • припремни рад;
 • изградња одговарајућег темеља;
 • монтажа зида;
 • кровна конструкција.

Овај материјал је одлична опција за било коју зграду, не захтијева посебну и редовну његу, даје гаранцију за очување топлине и сухоће, док је у таквој просторији много лакше створити домаћи угођај него у дрвеном.

Међутим, пажњу треба посветити и недостацима који би се требали појавити. Прелепе опеке од цигле указују на масивност. А како би се осигурало да резултати нису разочарани у будућности, све пажљиво планирано, подигнутосолидан темељ, који ће потрошити много новца. Такодје це потрајати доста времена.

Већ смо поменули средства која треба потрошити, али то је само у овој фази. Декорисање ваше сјенице је могуће захваљујући разноврсним декоративним елементима и лако се уклапа у било који пејзаж.

Прије почетка главних радова потребно је одабрати одговарајући тип градње, који се планира смањити, као и из приказаних варијанти одабрати одговарајућу основу.

Постоје тзв. Капитални павиљони, са низом сорти:

 • отворени - састоје се само од крова и стубова који га подупиру;
 • полуотворени - имају један или два зида;
 • затворена - представља малу кућу, сличну љетној кухињи.

Приликом избора, потребно је узети у обзир дизајн пејзажа тако да будућа структура може бити складан додатак.

Погледајмо ближе сваки корак стварања павиљона.

Припремни рад

Пре почетка изградње препоручује се израда његове шеме како би се одредила величина и тачан положај на граници одабраног плаца. На основу ове шеме лакше ће се израчунати количина потрошног материјала у будућности, а не заборавити на инжењерске комуникације и потребне елементе.

Одлично рјешење ће бити чисто и пространо мјесто без дрвећа у близини, јер снажан ризом онда може негативно утјецати на темељ.

НеопходноПарцела треба бити добро припремљена. Површина мора бити равна и равна. Након тога морате направити маркуп. Затим уклоните плодно тло.

Изградња неопходне основе

Приликом креирања отворене сјенице стане се ступац, трака или чврсти темељ. Код затвореног типа препоручује се израда чврсте плоче.


 • Шта разликује веранду од терасе - која је главна разлика? (50 примера фотографија)

 • 75 фото-идеја за пројектовање павиљона у земљи

 • Тераса у земљи - 70 фотографија модерних идеја беспрекорног дизајна

Стубови темеља изграђени су на трошак стубова, слуга кровног стуба. За роштиљ роштиљ у сјеници ће захтијевати чврсте темеље, тако да је вриједно направити солидну основу.

У полуотвореној сјеници, савршено рјешење ће бити чврсти темељни темељ. За њега, фондација се извлачи. Затим се врши оплата. У готовим темељима јама шљунак ствара тзв. "Јастук", након чега се поравнава и прекрива хидроизолационим материјалом.

Даље, раствор цемента се сипа на отприлике половину потребне висине, након чега се постављају спојнице. Затим је остатак раствора изливен и изравнан. У овом тренутку потребно је инсталирати цијеви које су средина стубова. По завршетку радова, темељ мора постати најјачи одређено вријеме.

Изградња зидова од опеке

Након што је бетон замрзнутпоставите први ред цигле. Постоји неколико основних опција за зидање. На пример, отворена верзија може бити конструисана са зидном конструкцијом решетке, када су сложени са малим размаком.

За друге типове први ред је дебљина једне цигле, а дуга страна је широка, а сљедећи ред је окомит на претходни.


 • Тераса на тавану - 55 фото идеја за отворену терасу

 • Дрвена сјеница - готови цртежи, фотографски примјери и упуте корак по корак

 • Павиљон од ПВЦ-а: преглед структура, и преглед фотографија готових пластичних лептира

Детаљнији изглед зида може се видјети на фотографији павиљона од опеке.

Унутрашњи рад је постављање камених плоча на под и стварање камина.

кровна конструкција

Ова ставка може имати веома разнолику форму, а посебну пажњу посвећујемо најчешћем шатору. Да бисте то урадили, морате направити посебан сталак у средини. Намијењен је за одржавање полигоналне подлошке, на коју ће се причврстити рогова, ас друге стране ће бити спојени са ступовима.

Због чврстоће конструкције, уграђене су тзв.

Материјал за градњу је припремљен за трокутасти облик, покривајући кров до жељене величине. Не брините о спојевима, јер могу бити лијепо украшени посебним елементима или металним тракама.


 • Кров за видиковац - фотографијанајбоље одлуке савршено украшеног крова у сјеници

 • Дрвене сјенице - преглед фотографија здјела у земљи и врту
 • \ т
  Павиљон с роштиљем - фотографија лијепо уређених арбора у модерном стилу

Слика најбољих варијанти цигланих павиљона