Осветљење бронхитисом са бентонитом - како, када и зашто?

Сваке године, индустрија алкохола престаје да задовољава потрошаче квалитетом, а тржиште је пуно лажних имена познатих брендова. Самосвијест је један од најједноставнијих начина за стварање природног производа који у најмању руку неће изазвати критичан утицај на здравље, док ће угодити укусу и мирису. Овај процес има много нијанси које треба слиједити да би се постигао добар резултат. Једна од њих је осветљење бронхија бентонитом. Искусни инжењери сматрају да је овај метод најефикаснији, размотримо зашто они имају такво мишљење.

компоненте компоненте

Чишћење винове лозе бентонитом утиче на арому готовог производа, његову чистоћу и укус. Чињеница је да када кипуће конзистенцију паре у коцки питтинга, талог се ослобађа због квасца који почиње да сагорева. Ако раније не примењујете технологију чишћења, нећете моћи да пијете месечин због непријатног укуса и мириса.

Делимична елиминација проблема ће помоћи другој дисјункцији, али ова манипулација утиче на смањење запремина, сматра се напорним и дуготрајним. Зато се многи питају како осветлити гробни бентонит без губитка тежине.

За почетак, мора се схватити да се ова компонента састоји од обичне бијеле глине, да садржи 70% монтморилонита, који се одликује високом адсорпцијом штетних супстанци. Због тога се адсорбент често користи за прављење мачјих испуна.

Бентонит је бела глина,који се користи за производњу пунила за мачке и за козметичке сврхе

Минерална смјеса је еколошки прихватљива, апсолутно безопасна, јер се састоји од природних компоненти. Његовим коришћењем не можете се бринути да глина контаминира земљиште, успешно се помешала са земљом без угрожавања њеног квалитета.

Строго је забрањено спајање разређеног адсорбента у канализациони систем - то је глина и има својство стврдњавања. Формирани и очврсли чепови већ нису ништа што се може избацити из цијеви.

Употреба бентонита код куће како би се осветлила луна или хвалисавац вина омогућава вам да се ослободите протеинских компоненти које су присутне у сладовини. Пошто се мачка вапна производи од глиненог вапна, нема никаквих проблема са његовом претрагом, продавница се може купити у свакој продавници кућних љубимаца. Али овде је важно бити пажљив и пажљиво проучавати састојке, не би требало да буду присутни у различитим укусима.

Препоручена пунила у којима нема арома и укуса:

 • "Котиара";
 • "Шипке";
 • ПиПи-Бент.

Поступак филтрације корак по корак

Ако би свако могао прецизно израчунати тачне пропорције шећера и квасца, прочишћавање шљунка бентонитом није било тражено. Али то је практично немогуће чак ни уз употребу кухињских вага и мерних инструмената. Овде важну улогу имају степен активности гљивичних супстанци, температурни режим и сама конзистенција, индекс влажности у просторији и многи други фактори.

Гранулиранадсорбенс, који се мора разбити пре употребе

Због тога ће, ако се направи домаћа домаћа израда, бити корисно знати како очистити гроб с бентонитом. Размотрите главне фазе.

пропорција бентонита

Ово је почетни корак у процесу осветљавања мостова бентонита. Пре свега, потребно је да одредите колико вам је потребно да користите адсорбент за одређену количину муње. У супротном, можете претјерати и онда ће брахка бити потпуно неприкладан за даљње дјеловање.

У грамима грамофона је потребно 2-3 грама адсорбента

Треба одмах примијетити да глина није потребна за чишћење обрадка. Дакле, није потребно куповати велике пакете мачјег пунила, али, наравно, код куће се не налази "главни потрошач" овог производа.

Препоручује се употреба 2-3 грама по литру грудњака. адсорбент Испада да је за запремину од 10 литара потребно 20 грама, 20 литара - 40 грама. и тако даље у расту.

Нема потребе за импровизацијом, више - не увијек боље. Само пратите ове пропорције. Ова количина је довољна за комплетно таложење свих активних квасаца.

Између осталог, четкица за чишћење са бентонитом може елиминисати малу количину фусел уља у радном предмету, лош мирис и трпкост. Стога, не треба одбити овај процес пре него што га уклонимо.

Припремни рад

Пошто се пунила састоје од малих гранулата од глине, морају се пре употребе раздвојити пре употребе. Али пре тога неопходно је спровести низ акција

 • потребну количину глине полажемо на пергаментни папир и сушимо у пећи на температури од 100-120 ° Ц 30-40 минута;
 • грануле се темељито разбијају или уситњавају у прашину помоћу уређаја за обраду хране, млинаца за кафу или других уређаја;
 • настали песак се помеша са водом у пропорцијама од 0,5 литара по 1 тпт.
 • оставити смешу 10 минута да се заврши бубрење.

Следећи корак је мешање компоненте и заграда.

Осветљење мостова бентонитом

На крају ферментације и припреме раствора глине могуће је манипулисати осветљењем конзистенције.

Осветљење мостова бентонитом

Да бисте то урадили, следите кораке:

 • добро измешати;
 • при мешању, направите мали левак, који је испуњен танким млазом глине;
 • ако је метак у стакленој бочици, можете га једноставно сипати, затворити и добро протрести;
 • поклопац врата запечаћеним поклопцем;
 • одредити одређено време конзистенцију на тамном месту, док се на дну не појави талог у облику равног слоја или пахуљица од нечистоћа;
 • лагано сипајте хвалисање без опсаде.

Временски интервал дјеловања адсорбента зависи од индивидуалних карактеристика каше. Може потрајати 30 минута, или може потрајати дан. На крају процеса, већина обрадка ће наћи чисту, чисту боју.

У случају да нисте потпуно сигурни у спремност производа, боље је сачекати још 2-3 сата.Чињеница је да глина није у стању да се врати у течност сакупљених штетних материја, тако да оштећење продуженог одржавања компоненте у брага неће донети.

ВИДЕО: Како правилно осветљавати пунила за мачке

Недостаци употребе пунила

Главни недостатак бентонитног осветљења је значајно смањење обима производа - до 10% од укупне количине. Такође, трошкови се приписују недостацима, пуњење мачке је прилично скупо. И даље захтева прелиминарну припрему у облику сушења у рерни и брушења.

Тешко је добити професионалног чистача, он се не продаје на јавном тржишту и продаје се само у специјализованим продавницама. Ово се односи и на мачји пунилац, већина варијација у саставу имају ароме и разне адитиве, такав производ за пречишћавање хвата је строго забрањен.

Мањи недостаци би требало да обухвате сложеност његове употребе. Природно, бетон није штетан за околину, али није допуштено спајање са општим канализационим системом. Чињеница је да се у цевима стварају јаке цеви, које се могу уклонити само механички. Лакше је и сигурније сакупити талог у пакету, оставити га неколико дана да се осуши и сипати у смеће.

Нанесите глиновиту компоненту или не?

Недостаци глине су релативно мали и више су релевантни за процес апликације. У принципу, сви недостаци се преклапају са следећим факторима:

 • висока ефикасностчишћење;
 • Побољшање укуса, мириса домаће хране;
 • одсуство хемијске реакције са алкохолом;
 • Минимални постотак смањења садржи алкохол;
 • уклањање мале количине фусел уља.

Као што видите, предности ове компоненте су много веће од недостатака, тако да мономонатори препоручују употребу глине.

Где купити и колико кошта?

Пакована глина спремна за употребу

У специјализованим продавницама за виноградаре продато је складиште спремно за употребу. Стандардно паковање се рачуна у литрама:

 • за 10 литара - 70-90 рубаља;
 • за 40 литара - 170-190 рубаља;
 • за 60 литара - 240-260 рубаља.

Ако не постоји таква прилика, можете купити пуњење за мачке. Већина их је направљена од гранулиране бентонитне глине. Предност таквог пунила није толико у влажењу, колико у одузимању мириса који су добро познати пастирима. Пре него што купите пунило, пажљиво испитајте састав. Материјал производње - бела глина, ароме и мириси недостају. Ако немате мачке, то је само најмањи пакет.

Када нема могућности за куповину и пуњење за тоалет, остаје само у апотеци да се купи козметички производ од глине, али композиција не би требало да има ароматичне мирисе.

Колико ће бити потребно за осветљење?

Стандардна доза од 1 литра гроздова од 3 грама глине је нешто више од пола кашичице. Према томе, потребно је 10 литаражлицу кришке (23-25 ​​гр.). Ако је мозак већи од 10 литара, количина адсорбента се удвостручује - за 5-6 грама. за сваки литар.

ВИДЕО: Како направити храбар за један дан