Одаберите завјесе за дјечака: 4 карте за све прилике

Завесе за дечаке - је и лако и невероватно слозхноСхтори - не нешто што није мала ствар, али један од главних елемената ентеријера. Што је још важније, можда, него било који други намештај. И ту је нешто чудно у томе, ако анализирамо ситуацију: прво, они нису премало простора, и друго, концизан оквир представљају као важан елемент као прозор трећина, је одлучујући фактор у удобности соби.

Главни савет: завесе у соби дечака

Прије него што се конкретним примерима треба да дају неке опште, универзалне савете. Ово је прилично једноставна идеја да дизајнери деле са потенцијалним купцима. Они помажу кроз прозор без прављења флоп и неспојиве комбинације.

Текстилна прозори бебе дечака треба да буде високог квалитета

Најзначајнија савети дизајнера

  • Текстил за прозоре у просторији у којој живи дечак, буди јак. Ово је важно правило. Ретка Цхистиулиа дечак и стидљива, толико експеримената пасти на бочним прозорима и, сходно томе, дуго патње завесе.
  • "Вечни" хард застор. И то је такође, између осталог, згодно. Завесе променити, укључујући и сезонске и застор остатака. Овај дизајн и практичан, и забаван.
  • За соби тинејџер или младих соби фит римских ролетни или ролсхтори. Овај свеж и модеран, без превише романтику и других "сувишних детаља, клања."
  • дужине. Чудно, али ће наипрактицхнисхоиу дужину пода. Кратак или оригиналниелегантне завесе - то је добро, али у овом случају постоји опасност од брзог зачепљења прозорске клупице и саме завесе ће ускоро постати прљаве.

Ако ова соба има и спаваћу собу, имајте на уму да дјечаци (што више одраслих - то више) понекад воле апсолутну тмину. Дакле, разматра се и опција блиндс блиндфолд. Још један тинејџер ће волети фотографа са сликом омиљеног града или сцене из филма, што је добра опција за мушку собу, сада је модерно.

Завесе за тинејџере

Боја, наравно, треба да буде у складу са бојом намештаја у тинејџерској соби. Посебно, добра комбинација би требала бити са спаваћим простором. Или, у комбинацији са процветањем кауча или креветом. То не значи да би боје требале бити управо тон тона, прилично органска комбинација боја.

Боја завесе треба да буде у складу са бојом намештаја у соби адолесцента

Ако је намјештај у топлим, пригушеним бојама, онда се прозорске жалузине могу освијетлити тако да се ови прозори могу засјенити. А ако је намештај светао, онда су завесе потребно мирније да би се уравнотежила читава композиција. Што за дјечака, да за дјечака није потребно купити завјесе врло свијетле, шарене, динамичне. Уместо тога, психологија боја се узима у обзир у смислу да завесе не треба да брину, да се уведу у агресију, то јест, ненаметљиво, одсуство претеране неправилности је обавезно.

Смешне завесе са разним занимљивим отисцима могу бити, али то је прилично алтернативна варијанта. Понекад се уморите од њих, и желите да једноставна плочица виси на прозору. Андразличити су завесе од графита или чак нека врста родитељског погледа, "разуздане" ролетне су добре само као алтернативна опција.

Модерне жалузине за децу за дечака

Блинди - прилично уобичајена опција у соби младића. Ламеле у овим завесама могу бити вертикалне или хоризонталне. Могу се кретати у различитим правцима, фиксација може бити на било којој висини. У хоризонталним структурама, ламеле имају тенденцију да буду ригидније. Направљени су од пластике, дрвета, алуминијума, бамбуса. Али такве ламеле, за све остало, су гласне, а уз лежеран додир могу се сломити и савити.

Блиндови ће бити одлични за дечју собу за бебе

Међутим, цијена за хоризонталне ролетне неће бити тако висока као вертикалне. Поред тога, могу се фиксирати на прозорске оквире.

У вертикалним засторима други ће бити принцип контроле. Можете их сакупити и лијево и десно, такођер у супротном смјеру, од центра до руба. За такве ламеле користе се тканина, фиберглас или специјалне нити. За дечју собу ова опција је прихватљивија са свих страна. Они ћуте, и ако је нека ламела неисправна, лако је замијенити.

Завјесе и дизајн соба за тинејџера

Завесе - ово је само елемент слике. Они не би требало да протурјече дизајну просторије. Погледајте фотографије са најуспешнијим примерима, анализирајте своје дизајне и скице, пронађите разлике или неку врсту не-уређивања. У прелепој соби, сви елементи морају логично да се настављају једни према другима.

Дете мора да узмеУчествовање у избору завеса за своју собу

Грешке у избору завесе у дјечјој соби:

  • Велика количина декорације - осим што се у просторији за новорођенче такво рјешење може некако објаснити, иако чак иу овом случају није увијек оправдана прекомјерна декорација;
  • Искључиво морска тема - не ограничавајте миопредставленију детета тако експлицитним дјечјим темама у потпуности у плавим тоновима, можда га занима нешто сасвим друго;
  • Скупо завесе - оне ће бити и са слике, модерне и цоол, али само ће дијете редовно примати чињеницу да није толико обешен, и уопће, бука у соби лови.

Не постоји ништа боље од тражења дјетета да одабере завјесе или материјал за њих саме. Чак и ако он очигледно воли нешто необично, некакве округле завјесе, то ће бити његов избор. Само имајте на уму да ће најскупља куповина захтијевати много бриге.

Шта су завесе за дечака (видео)

Избор завјесе у дјечјој соби није нужно опција "плава, сива, плава". Може бити забавна или обрнуто стриктна трака, елегантна ћелија, занимљив геометријски стил или потпуно обуздавање застора.

Леп избор!

Израда тинејџерске собе за дечака (унутрашња фотографија)
)