Немачка улазна метална врата: челична, унутрашња, произведена у Немачкој

Кућа је наша тврђава, тако да смо мислили од малена. Па, у тврђави би требала бити снажна заштита, која постаје улазна врата. То је граница ове врсте коју ће морати савладати уљез који нарушава неповредивост дома и вриједности које се у њој чувају. Немачка врата се могу користити за заштиту врата што је више могуће, односно метална врата произведена у Европи.

Обично се платна у Немачкој састоје од алуминијумских панела, који, ради лакшег и лакшег постављања, имају пристојне показатеље снаге и практичности. Улазни системи у Немачкој производе много брендова, али њихов мали део је популаран у Русији.

Врата из Њемачке су скупља од кинеских или домаћих аналога, али су квалитетна и имају дизајнерски изглед. Обично се њемачка врата производе по стандарду ДИН 1748, што је гаранција сигурности Вашег дома.

Класификација предњих врата

Улазна врата Њемачке могу се разликовати на различите начине, али према тим разликама, њихова класификација је измишљена. Сходно томе, класификација се може извршити путем:

 • Тип премаза;
 • Димензије кутије за врата;
 • Број браве;
 • Отварање странке.

поклопац врата

Покривач врата може бити трансфер, чекић, тефлон, као и боја и лак и комбиновани.

Тип преноса има изглед који је видљив, светао и леп, веома често изгледа као популаран завршни материјал. Тканина са тако сјајнимПовршини се препоручује да се стави на места где не добијају сунчеве зраке и влагу, до таквих услова, који ће одговарати и немачким унутрашњим вратима.

Пренос премаза.

Ударање је добро тако да не изгори од сунца, а влага га не може покварити. Челична врата са овим премазом су мање оштећена силом, због чврстоће материјала.

Врата прекривена тефлоном могу се испоручити са улице, јер то није узалуд утјецај сунца и разних падавина.

Има строг изглед са црним тефлоном, а такође и велику отпорност на методе откривања моћи.

Боје, или на други начин аутоглас, је јединствени премаз, симбиоза лепоте и практичности. Метални премази са овим премазом су идеални за унутрашњу и спољашњу употребу. Узорци са овом заштитом чине половину продатих врата, ау блиској будућности планирано је повећање ове цифре на 60%.


Врата прскана металом.

Пренос чекићем, или једноставно комбинована превлака, има разлику у двоструком слоју. Екстерно, постоји поуздани ударни слој, а унутар њега је преносив, естетскији и уклапа се у готово сваки ентеријер.

Број механизама за закључавање

И ако је дистрибуција величине јасна, онда је класификација по броју браве мало компликованија. Стандардна немачка улазна врата могу бити једнострука и двострука, а врата луксузног сегмента се изводе само у верзији са два механизма за затварање.

Браве могу бити игла и полуга, док је игла теже разбити кључевима и избором кључа, а руке нису лако лупати и резати. У добрим вратима постоје и оклопни поклопци који блокирају приступ систему.

Важна је и квака на страни стана или уобичајена полуга која се враћа из куће.

страна отварања

Врата које је направила Њемачка могу се отворити лијево и десно, што се може једноставно одредити. Неопходно је стајати с вањске стране врата и гледати петље, са које стране, на другој страни и врата ће се отворити. Такође, у зависности од шарки, врата се могу отворити само 90 или 180 степени.

Произвођачи врата

Произвођачи из Немачке теже ка највишем квалитету, користећи материјале високе технологије и напредне сигурносне механизме. У линијама немачких фирми постоје и врата класе "лук", опремљена аутоматским сигурносним системима, видео надзором и модерним бравама, као и буџетски узорци. Али чак и јефтини њемачки производи коштат ће више од домаћих платна сличне цјеновне категорије, јер квалитет и дизајн Њемачке надмашује руске аналоге.

Следователно, така врста продуктов произведува маса на немските фирми. Нека производња ради искључиво на домаћем тржишту у Њемачкој, неки - извана, у свијету су познате комбиниране производње, које производе и за њемачко и за свјетско тржиште. Али у Русији, у ушима само брендови који производе висококвалитетне и стварнојефтини производи.

Списак ће почети КОМПОтхерм, чији су производи названи по генијима креативне сфере - умјетницима.

Врата овог предузећа могу имати стандардну или нестандардну конструкцију, са узорком који имитира комад дрвета. Величина стандардног платна је 1060 * 2135 мм, а дебљина му је од 80 до 95 мм. Врата су комплетирана издржљивим, ручно израђеним стаклом, а боја може бити апсолутно било каква.

На листи компаниј КОМПОтхерм находат следуусие врата: Рембрандт, ван Гогх, Рубенс, Матиссе, Цхагалл, Дурер и Моделл Е.

Следећа компанија која производи висококвалитетна врата за руско тржиште била је Хорманн. Њихова врата могу имати једно или два врата, чија је тканина направљена од челика, прекривена слојем цинка. Исто тако у верзији пролаза шкољкаша могу бити и десни и лијеви дио врата.

Спољна врата су веома отпорна на ефекте сунца и топлоте, тако да се не брините ако су врата ове компаније инсталирана на улици. Врата се могу бојати бојама из РАЛ стола или имати дизајн који имитира дрво у филмском формату за врата платна.

Хорманн-ова улазна метална врата, због комбинације поузданости и добре конструкције познате као Њемачка, могу се инсталирати како у уредима, уредима, индустријским и пословним просторима, тако иу стамбеним зградама као улазна врата или стан.

Обим примене такође зависи од попуњавања унутрашњости врата. Бочице се могу пунити иверицом са цилиндричним размацима, плочама од иверице или базалтним плочицама.Обично се врата Харманн завршавају на следећи начин:

 • цилиндрична брава за три кључа;
 • Оловке типа тлака са заобљеним поклопцима или утичницама, обично израђене од нерђајућег и полираног материјала;
 • Ручке за хендикепиране особе;
 • систем закључавања са горњом констипацијом;
 • Систем за довођење врата са шаркама као полуга;
 • Панорамске наочаре;
 • Прагови који се могу спустити.

Затим долазе Гроке врата, која су освојила потрошача у подручјима која захтијевају одличне заштитне карактеристике. Врата ове фирме могу имати једно или два врата и опремљена су интелигентним системом заштите који је побољшан од оснивања фирме (више од 100 година).

Гроке врата се односе на премиум категорију, јер пружају најбољу заштиту и погодна су за уградњу у заштићена подручја. Стандардни модел врата има две браве, оклопне поклопце за механизам и систем за вертикално затварање рака. Споља, врата имају имплементацију Хигх-тецх, а опције могу бити различите боје лакше. "Горк" практично не производи унутрашња врата, а читав свет, као и Немачка, стиче ова врата као поуздану заштиту од хакера.

На тржишту се могу наћи и врата других немачких фирми, које се такође изводе на високом нивоу квалитета и које могу заштитити дом од уљеза. Али, врата истинске немачке производње су лоцирана, која су апсорбовала традицију поузданости и издржљивости.