Нега на језеру за купање у земљи

Ако мислите да је вода у земљи, намијењена чак и за купање, више налик на мочвару, онда сте јако погрешни! Можете створити невероватан чисти рибњак без додавања белила и друге хемије. Ако пратите све препоруке у чланку, можете креирати јединствену опкладу која се чисти.

Идентификујте се са местом!

Да Да! Без обзира колико то чудно звучи, брига о језеру за купање почиње са његовом исправном локацијом. Додајте га у сенку, где ће се елементи у траговима множити много спорије него на сунцу. Рибњак би требао бити под сунцем не више од 6 сати дневно. Али покушајте да је поставите тамо, где је неколико стабала, иначе ће им лишће и гране увек бити у води у земљи. Ставите базен за купање у кади: увијек можете уронити у њега.

Размотрите спуштање у рибњак и материјал посуде за боце унапред

Размислите како да направите најсигурнији спуст до брзине пливања, и опремите обалу. Одмах одлучите како ћете га дизајнирати, тако да онда не морате нешто прерађивати. Можете сами креирати стопу украса и можете затражити помоћ од стручњака.

Здјела за пливање може бити израђена од бетона - она ​​ће трајати много година, али и по свом уређењу морат ћете потрошити много новца. Постоји још један метод - филмски рибњак за купање у земљи. Јама је прекривена полиетиленомфилм Можете користити готов облик пластике - такву зграду након дугог периода, али ова метода је најјефтинија. Дно му је боље заспати са финим шљунком.

Заузмите посебно место у зони регенерације

Према многим дизајнерима и градитељима - минимална величина воде за купање - 50 метара квадратних. Већи део територије треба да буде окупиран регенерацијом, и што више постаје, чистија површина воде постаје. Најчешће се ствара по ободу читавог резервоара. Биљке се саде у расутом стању или у контејнерима, узорци који воле топлоту стављају се на веранду током хладног периода.

биоплате

Овај мини-бет је много мањи од главног резервоара. Може да обавља не само практичну, већ и декоративну функцију. Украшена је у облику потока, каскаде водених тијела или фонтана. Само обратите пажњу на чињеницу да вода из главног језера долази до двокрилца и очишћена - потребна је пумпа.

скиммер

Овај апарат је сличан обичном усисивачу. Скупља лишће, гране и смеће са површине воде. Главна ствар је да имате времена да их сакупите док се све не умочи на дно. Сви ови елементи падају у посебан контејнер, који с времена на време треба очистити.

Неколико мјесеци након што су подузети сви кораци - можете уживати у купању у тој стопи. Ако вам величина парцеле не дозвољава да направите велику површину за регенерацију, онда можете користити ултраљубичасте лампе. Водапролази кроз њих, очишћена је од бактерија, вируса и гљивица.

У новопостављеном језеру за купање у земљи можете напунити лијек бактеријама из језера, почети ће се размножавати, уништавати штетне микроорганизме и помоћи у стварању еколошког баланса у прошлости. Али у овом случају није потребно користити УВ лампе.