Најбољи украсни грмови за давање

Комплетан дизајн пејзажа ће изгледати као комбинација свих биљака, грмља и дрвећа у башти. Ако их одаберете исправно, асортиман биљака ће вас задовољити дуго времена. Погледајмо најљепше и украсно грмље које дизајн простора чине радошћу и јединственошћу. Не заборавите да приликом планирања биљака у врту, потребно је узети у обзир њихову висину и ширину, јер је немогуће спријечити да одрасли декоративни грм није добио довољно сунца.

Најбољи грмови у летњој викендици у пролећној сезони:

1. Форзиа.То је као пламен на почетку пролећа, растварајући своје предивне жуте цветове. Висина достиже три метра, припада породици маслине. Након престанка цватње, младице и листови почињу да се појављују на грму.

2. Магнолија је звезда.Није масиван грм, довео га је из Јапана. Висина биљке достиже 2 метра. Има велики број белих цветова са невероватном аромом.

3. Магнолиа Сиболд и Кобус . Први цветови које пуштају почетком лета односе се на сорте отпорне на мраз.

4. Спрее Грефсхине.То је украсни грм висине око 1 метар, на њему је пуно бијелих цвјетова, сакупљених у великим цватовима. Круна изгледа веома отворено, торањ захтева одлазак.

5. Геномелес.Ипак, овај грм у земљи се зове "јапанска дуња". Врло је лијепа, мирисна, биљка привлачи погледе многих људи. Почиње да цвета крајем априлаили почетком маја. Постављен је украсни грм у отвореном тлу или међу камењем. Први плодови доносе 3 године након садње.

Лубовье в летнеј сезонке:

1. Јасмин.Висина грмља може досећи 3 метра. Вери фрости. Цвјета почетком лета, јасмин се користи за групне и појединачне засаде.

2. Лилацс.Иако се сматра да се ова биљка узгаја практично у сваком јазавчару, међутим, грм још увијек вриједи за украсне врсте. Цвјетови почињу почетком љета, тако да цвијеће сваке године доноси биљку, грмље у земљи се редовито сијече.

3. Бусх росес.Савршено толеришу озеблине, не захтевају никакву бригу и савршено украшавају ваше подручје. Досеже розету високу око 2 метра.

4. Парк руже.Потребна је посебна брига, неће моћи нормално расти и развијати се без довољно сунца. Глатко цвјетање из грма расте у хладу, не чекајте.

5. Хортензија.Најнезахвалније су сорте дрвене и хлапљиве хортензије. Ако желите видјети цвјетање цијело љето и неко вријеме у јесен, онда сигурно планирајте податке за украсно грмље.

Лубимие грази в държавата в јесени на годината:

1. Пестацх схагарников.Радујте се са својим дуготрајним цветањем, цвеће почиње да бледи у октобру! То је мали грм. Ова биљка се сматра љековитим, па је тако популарна у народној медицини.

2.Сновман Цветање носи цијело љето. Декоративна је за необично цвеће и бобице. Јединствена чињеница да у јесен може истовремено видети цвеће и бобице.

3. Скумп из кожи. У јесен, листови постају љубичасте боје, након што добију плаву или љубичасту нијансу.

Ово је далеко од свих декоративних грмова у земљи, много њих, и све их набрајамо, можда, једноставно немогуће. Главна ствар је да одаберете биљке по свом укусу, као и да их прилагодите климатским условима вашег региона.