Модерни плафон од облога: фотографије у ентеријеру

Декорација плафона тканином је истовремено и дивно, практично и економски повољно решење за било какво постављање. Много су веће, а једна од њих је облога. Рецензије о томе су прилично позитивне, али, наравно, важна ствар је где и од кога сте купили новчаник. Квалитативна обрада ће се појавити само приликом набавке сертификованог производа.

Процес обраде стропа од облога

Могуће је сами направити плафон, уз пролаз технологије и доброг материјала све ће изаћи.

Процес изгледа овако:

 • Припремите плафон, уклоните стари слој, који по потреби треба уземљити;
 • Затим је потребно монтирати оквир (решетка - друго име оквира), на њу и причврстити постељину, одмах извршити ожичење, гранање како би се подесило освјетљење;
 • Даске за облагање се даље монтирају, уграђују се лампе;
 • Плоче се инсталирају, ако је потребно, површина је лакирана.

Надвратник је произведен у облику дугих и широких панела, који су монтирани у споју, чиме се обезбеђује сигурност и пристојан естетски изглед премаза

.

Врло је лијепо да такви плафони изгледају у дрвеној кући. Истина, данас постоје и металне облоге, од алуминијума, пластике. Али Евровизија се не сматра случајно једним од најатрактивнијих материјала. Ово је класичан дизајн, са природним материјалом, бојом и стилом.

Ако пратите екстазу или руралнобоја у унутрашњости, а затим изаберите дуплекс није плафон, не само окречена са кредом плафон, и ни на који начин обраде (као што је беспрекорно облоге - спуштени плафон), односно евровахонку.

Метал облоге плафона (шина)

Ово је добар избор за просторије са високом влагом. То не рђа, лако се брину за шине, која покрива прилично издржљив.

Важно је напоменути да је боја металне облоге могу бити било шта - то не треба да фарба, боје завршио шине богат.

Ово је начин не само да се усклади плафон покрије своју првобитну декор, али и да промени дизајн простора.

Инсталација метала облоге

 • одлучује о дужини. Изумро размак између зидова, та раздаљина одузети пола центиметра. Ово ће бити дужина облоге. Цут то потребне посебне маказе за метал.
 • Бегин инсталирање метал колосек, може се ставити на било коју страну. Ако је полица је сувише широка и не уклапа негде, може се смањити.
 • При уградњи прилажење виолина притиснуто да је бољи хват се;
 • између шина празнине, зглобови, они су конкретно затворене картице.

облога најлакши розкроиувати посебне маказе за метал

Наравно, не заборавите да држи светлост, а може да се повеже ЛЕД траку и рефлектори.

Ажурирано плафон, паинтинг постава

Може приклони и боја. Када је било модерно да се користи активно бели ентеријер ислика је сведена на ово. Данас не само да сликамо у најнеочекиваније боје и нијансе, већ и да направимо слику на облогама. Истина, ближе је ручно осликаном и још није толико уобичајено.

За бојење облога користити антисептике (прекривање и чишћење), акрилатне и уљане боје, алкидне лакове, акрилне акрале.

Упутства корак по корак:

 • Чишћење површине некадашњег састава, прашине и прљавштине. Не радите то, морате попунити прве ударце - боја је једноставно разбијена, и све ће морати поново да се уради. Не заборавите да одмашћите површину тако да је боја добро везана за површину.
 • Заврши површину - нормална плавац ће стати;
 • Нанесите антисептик-први слој, што ће учинити облогу трајнијом;
 • Па, коначно, слика самог платна - прекривена је бојом или прозирним антисептиком. Дебљина слоја је минимална, употребом четке или ваљка, ретко - лопатице боје.

Пре фарбања облоге, полирати брусним папиром

Боје треба израчунати на такав начин да се примењују три слоја. Први танки слој се суши, затим други танки слој. И онда, под овим околностима, биће видљиво да ли је потребна трећа лопта за завршетак.

Савјети за покривање таванице платном

Када се производи сортирају, тканина се дијели на врсте, точније, сорте. Ово је "екстра", А, Б и Ц сорта. Последње три варијанте за третман на стропу нису погодне - таваница третирана њима неће задовољити захтеве естетике.

Ви узимате само класу "Ектра" - тамо је изабрана таблаперфецт куалити.

За обраду стропа можете користити сљедеће технике:

 • На верандама на таваници, у поткровљу, у спаваћој соби изгледа као полагање даске са малим размаком. Истина, браћа неће имати обичне плетенице, већ траке.
 • Можете користити и обојена уља за импрегнацију дрвета - хранити плочу, штитити је од влаге, обезбјеђивати потребну хладовину, али се рељеф не скрива.
 • Можете узети обичне или водено распршене боје, а строп ће се окренути.

Таква једноставна мјера, као што је бојање облога, ће омогућити дуг животни вијек дрвета

.

Па, и генерално, дизајн стропа може бити и због додатних техника интеријера, на примјер, за украшавање стропа специјалним гредама.

Како бојати дрво за саму постељину и да ли је могуће

Мајстори знају како да самостално нагињу дрво. Суве мешавине или слепи мишеви се разблажују са водом, а концентрација састава дрвета се доводи до жељеног тона.

За тонирање светлог дрвета можете користити:

 • труп ораха- за добијање тамно смеђег тона;
 • љуска лука- за светло браон боју;
 • кора јабуке- за смеђи тон;
 • Незрели плод зостера- за жуто;
 • тополски изданци- за наранџасте тонове;
 • кора врбе- за чоколадни тон.

Па, тамне стене од дрвета су поплављене раствором бакра и цинка, купоросом,манган, амонијак. Оне резултирају нијансама које хемијске боје неће дати.

Декорација плафона платном (видео)

Металне облоге огледала, еуро-облоге и пластике су веома релевантне, можете их користити иу дневној соби, иу канцеларији иу обради веранди.

Добар избор и квалитетна завршна обрада!

Дизајн плафона из облога у ентеријеру (фото))