Модерни дизајн Хрушчовљеве дневне собе: фото-2018, идеје и савјети

Модеран дизајн дневног боравка у Хрушчову помоћи ће вам да створите атмосферу удобности и удобности.Гостинаиа у стану, Хрушчов, карактерише мала величина и уски простор, стога је вредно посветити посебну пажњу његовом дизајну. Како да направите леп и модеран дизајн Хрушчовљеве дневне собе, фотографију ентеријера 2018. године и оно што постоје модерне идеје - читајте даље.

Мала дневна соба у Хрушчову није разлог да се одбаци прекрасан дизајн у дизајну. То је дневна соба у којој се налази централна соба у сваком стану и Хрушчов није изузетак, у овој соби породице проводе пријатне вечери и пријатан одмор. Дакле, темељан избор дизајна дневне собе - важна ствар. Међутим, ако се одлучите, потребно је узети у обзир величину просторије, карактеристике конструкције и комбинацију боја, текстура и материјала из којих ће изгледати ова соба.

Модеран дизајн дневне собе у Хрушчову: мода 2018.

Унутрашње уређење дневне собе у Хрушчовом стану је углавном компликовано уским простором и неугодношћу локације. За такву просторију, важно је правилно одабрати боје и рачуне, и на примјер. величину прибора и намештаја.

Ова просторија треба визуелно повећати и дати јој одговарајуће пропорције.

Са тако лаким задатком, сјајне нијансе тапета могу се савршено носити, кажу дизајнери. Шарено решење мале просторије прима топле, неутралне или беж тонове и полутонове. Али оштре контрасте у дневној соби Хрушчова треба избегавати, они обрнуто краду мали простор.

Уз помоћ модерног дизајна могуће је визуелно повећати простор

Запамтите, правилно позиционирани намјештај и добро одабрани прибор - текстил и само лијепе ствари учинит ће интеријер дневне собе у Хрушчову комплетним и дати му индивидуални стил.

За распоред модула намјештаја, столића и других унутарњих предмета боље је користити линеарни распоред дуж зидова. Не заборавите на занимљив дизајнерски приступ, који препоручује комад намештаја, као што је кауч, како би средиште дневног боравка, што је најважније, било да је то био свијетли хлад.

Модерне идеје 2018. диктирају минимализам у унутрашњости Хрушчовљеве дневне собе, с превладавањем лијепих и стилских боја - маслинасто, тиркизно, беж с минималним декорјем и декорацијом. У малом дневном боравку не треба прекривати теписима, стручњаци савјетују у таквом распореду да се стави на под паркет.

Модерни стил у унутрашњости Хрушчовљеве дневне собе: опције и начини имплементације

Који би требао бити модеран стил дробљења дневне собе? Вишефункционални, модерни, атрактивни, удобни и удобни за дизајнере.

Дизајнерски експерти препоручују напуштање вишестепених плафона

Ово се може постићи следећи нека једноставна правила. Правило за дизајн стропа - тренутни трендови у 2018. саветовали су да се напусте вишеслојни плафони у корист једноставног поравнања малтера или израде оригиналних цртежа на плафону, на пример, употребомзатезни плафони или гипсане плоче.

украсите плафон

Ево неколико примера како нацртати плафон у дневној соби Хрушчова:

 • лаконска превлака бијеле боје;
 • Глатки или сјајни плафон;
 • висеће конструкције;
 • Дизајн стропних греда - хит у 2018.

Ако се у дневној соби налазе ниски плафони, употребите подне завесе

Ако у дневној соби постоје ниски плафони, можете користити подне завесе или мекано распршено осветљење - то ће визуелно повећати висину плафона.

Шта урадити са подним облогама

Следно правило је начело дораде пода - фаворити у дизајну дневне собе Хрушчов челика:

 • ламинат;
 • Паркетна даска;
 • Керамичке плочице, а сама важност таквог материјала за под у дневној соби је једна од модерних идеја.

За избор пода у дневној соби дизајнери нуде неколико опција
За под, дневна соба у Хрушчову има још један храбар дизајнерски потез - дијагонално слагање материјала, који што више гура простор такве мале просторије.

Изаберите зидни поклопац

И треће је правило украшавања зидова Хрушовке, у којем се каже да су бијели зидови најбоља опција у таквим условима, али у исто вријеме, модерни трендови омогућавају да се овакви зидови разликују различитим декоративним идејама.

Декорирати зидове за сваки укус

За то:

 • Употреба украсне цигле је елемент модног стила поткровља, који је одличанПогодан за проширење простора мале просторије;
 • дрвене плоче или фреске;
 • Бамбусове тапете у траци;
 • Позадине са монограмима златне или сиве боје.

Постоји много идеја, тако да је најважније имати на уму, ако је један од ових светлих елемената на зиду у дневној соби Хрушчова, онда би требао бити на истом зиду и са неутралном позадином других зидова.

Правилно зонирање дневне собе у Хрушчову

Дневна соба у Хрушчову се често комбинира са кухињом, радним простором или балконом - то вам омогућава да проширите простор просторије и да му дају више стилски изглед, јер је свако појединачно подручје обично одабрано за сваки појединачни дизајн.

За одвајање радног простора од главног, можете користити уске књижне модуле, који су у комбинацији са укупним стилом просторије.

Зумирање дневне собе ће омогућити повећање простора простора

Спајањем балкона са дневним боравком у Хрушчову решава се главни проблем радног простора, хоби зоне или одмора. На балкону можете поставити удобну столицу и компјутерски стол, направити посебну полицу за спремање материјала за хобије, као што су пређа и игле за плетење, поставити удобне фотеље с меким јастуцима и столић за каву. Таква зона може бити одвојена завјесом или шанком, а главна ствар је да се изаберу материјали светли и прозрачни, а просторија неће изгледати преоптерећена.

Индивидуалност у унутрашњости дневне собе у Хрушчову ће додати панел завјесе које савршено раздвајају зоне у соби.

ЗонингПростор са намештајем или великим блоковима намештаја се не исплати - у малу дневну собу ће додати читаву унутрашњост вага.

Најједноставнија и најпогоднија варијанта зонирања у Хрушчову је украшавање зидова, на пример, додавање следећих елемената:

 • Панел или фреска;
 • имитација цигле, песка или дивљег камена;
 • Огледала у прекрасном оквиру;
 • Геометријски облици;
 • Цлотх валлпаперс.

У зонирању Хрушчовљеве дневне собе, један од основних принципа није преоптерећење великог броја елемената.

Палета боја: колор решења за дневну собу Хрушчова

Тренутни трендови у боји су бијели, црни и сиви. Они се једноставно комбинују са прибором, намештајем и осветљењем у просторији не само мале величине.

Ако желите да донесете малу боју у дневној соби - то би требало да буде мрља светле нијансе, на пример, у белој дневној соби покупите смарагдне јастуке за кауч или наранџасте завесе.

Велики избор палете боја за ваш дневни боравак учинит ће га оригиналним и уједно јединственим

У суздржаној схеми боја, лакирано дрво у намјештају и дебела стакла контрастне боје ће стати.

Оригиналне и модерне боје љубичице и лајма комбиноване са беж или белом - ово додаје јединствен стил соби.

Оно што је најважније, комбинација боја волела је власнике и визуелно проширила дневну собу Хрушчова.

Дизајн дневне собе у Хрушчову: модерне идеје (видео)

Направите дневну собуХрушчов није тако тежак, главна ствар је да се усредсредимо на модерне идеје, стручне савете и компетентно изаберемо материјале и боје за собу.

Обликовање ентеријера дневне собе у Хрушчову (фотографија)

)