Модерна производња степеница: карактеристике конструкција

Данас можете купити не само добро, већ и сигурно степениште од провереног произвођача, који покушава да понуди купцима што је више могуће избора, нудећи варијације и комбинације различитих грађевинских материјала. Елементи се могу креирати не од грађевинског материјала, који је покривен цјелокупним дизајном - то ће дати прилику за стварање модерног, креативног дизајна. У овом чланку покушаћемо да разговарамо о производњи, типовима и произвођачима фабрика.

Фабрика степеништа Столиарицх

Модерна фабрика степеница Столиарицх се добро показала. Фабрика производи стандардне моделе, серијске степенице. Модерно типично степениште укључује модуле, директне степенишне маршеве и писте.

Модули панела од масивног дрвета нису тешко обликовати као дизајнер, а онда се међусобно ометају и добија се лијепа и поуздана конструкција степеница.

У индустријским, индустријским просторијама степенице се праве у различитим геометријама, материјалима и обради.

Снажне степенице фабрике Столиарицх су прилично популарне и тражене

Товара производит конструкции:

 • Економија.
 • Стандард.
 • престиж

Исто тако, степенице се разликују по поједностављеној верзији ограде, јер су елементи који окружују (балустери, стубови) једноставни и сложени у производњи, трошкови степеница су различити. Фабрика Столиарицх има позитивне повратне информације, купци из Русије имају висок квалитет и дуг вијек трајања конструкција.

Основа за степенице за дом може бити:

 • Метални оквир отворен или затворен.
 • Бетон.
 • Природно дрво.
 • Причвршћивачи на креветима.

Стварање дрвених степеница по наруџби често укључује стварање оригиналних дизајна. Ако клијент има жељу да постане мајстор нечега веома елегантног и да нагласи престиж, можете изабрати дизајн на колибама. Болтси - учвршћење од метала, које су степенице степенице директно повезане са вертикалном површином или носећом конструкцијом. Такве степенице изгледају прозрачно, као да виси у ваздуху, визуелно не затрпавају просторију у затвореном простору. База и плашт су дијелови конструкције степеница. Не заборавите на степенице, рукохвате, ограде и балустере.

Згодне степенице ЛС 91 м

Ентеријери могу бити опремљени степеницама. У неким случајевима то доводи до сложености. Најчешће се јављају када је кућа, на примјер, још увијек у изградњи, односно, пројектом није предвиђено стубиште.

Дешава се да површина сеоске куће није велика, што омогућава да се монтира само мала структура. Бушилица ЛЗ 91 је одлично решење за овај проблем.

Съдържани във стъпно стъкло ЛС 91 м, във голама въпрос върху малка соба

Конструкција је посебно дизајнирана за мале куће и има сљедеће карактеристике:

 1. Дизајн траје 1130к1220 цм;
 2. Висина нагиба степеништа је 2700 цм;
 3. Март 780 цм;
 4. Нагиб 50 - 53 степени.

Нема степеница у степеницама. Прилично стрм кут нагиба и употреба пролазастепени пружају слободан простор испред корака, то ће спријечити повреде. ЛД 91м може бити десна или лева страна, ограда је опремљена са погодном страном. Тежина која може издржати - 100 кг.

За производњу се користе борове шуме. Пине поље је најновији и тражени грађевински материјал. Бор је отпоран на развој гљивица и плесни, што доприноси дуговјечности. Бор је отпоран на влагу и практично се не деформише. За производњу степеница ЛМ 91 м само сухо, што одговара ГОСТ дрвету са садржајем влаге не више од 12%.

Степенишна конструкција мале величине од 91 м лека настаје као скуп свих елемената степеништа. Елементи се прецизно верификују према параметрима и подвргавају се полирању боје или лака. Бора је боље обојити, јер је материјал лак, са живописним природним узорком, а лак додаје ентеријер лакоћи, природности и лакоћи.

Стационарне степенице ЛС 05 м

Дрвене степенице ЛС 05 м као и конструкција степеништа ЛС 10 је тражена од домаћег потрошача. Производња се обавља од стране мајстора, а посао обавља професионални архитекта. Степенице имају предственки, тежина дизајна 135 кг.

Елегантне дрвене степенице борова су популарне и лепе

Подробен опис е следва:

 • Висина степеника - 193 мм;
 • Ширина марша - 0,75 цм;
 • Корак подизања - 14;
 • Број ступњева - 13;
 • Ширина корака - 0,26 цм;
 • Дебљина фазе - 40 мм;
 • Нагиб - 37 степени.

Ова врста борових конструкција се производи.Производњу врше многе фабрике, као што је Русија, на пример, и италијанска. Да би купили пажљиво, добра компанија ће увек обезбедити директоријум, консултовати, понудити европски ниво услуге.

Модерне, поуздане степенасте степенице

Центауре је водећи француски бренд на тржишту инвентара алуминијума за грађевинске и инсталатерске радове. Марка производи љестве за 1 секцију, 2 и 3 секције. Функционални модел је подељен на оне који се користе у свакодневном животу и професионални. По првој врсти конструкције је лако бринути, производ је поуздани асистент у приватном домаћинству.

Током изградње, многи више воле да користе стубе Центауре, јер их карактеришу мобилност и удобност

.

со:

 • Лако руковање;
 • Мобиле;
 • Имају малу тежину (од листа ПВЛ).

Чак и велике тростране степенице веома мало теже. Значајне користи за производ су трошкови производа, у разумним границама.

Центауре за професионалце је неопходан алат за било коју грађевину или други објекат.

Неки потрошачи их купују за дом. Такође, линија укључује степенице-трансформаторе, клизне производе на кабловском /ручном извлачењу, као што се могу наћи у центрима Икеа и другим компанијама у свету. Степенице Центауре из француског произвођача - поуздана опрема за сигурно извођење грађевинских радова. Друга врста висококвалитетних алуминијумских љестава је дизајн Заргес трансформатора. Има исти учинак као и онПопните се на Центауре.

Дрвене степенице у Русији

У Русији постоје поуздане и висококвалитетне међукатне дрвене степенице које се одликују високим степеном фабричке спремности.

Лепа и оригинална у унутрашњости сеоске куће ће изгледати као дрвене степенице

Веома популарен мед домасими конструкции на лестниците за потрошнико, които можат различни конфигурации:

 • март;
 • завртањ;
 • Модуларна;
 • Поткровље и други.

Потрошач може да изабере готову верзију или да направи обичај од различитих врста дрвета, може бити бора или можда скупоцени бели јаворов. Руски произвођачи су се доказали на тржишту, нуде адекватне цене и висококвалитетне степенице, као што су Магиц, Елегант, Еаст.

Најновија производња дрвених степеница по наруџбини

Стварање дрвеног степеништа је радно интензиван и корак по корак процес који се мора обављати под контролом професионалца. На руском и светском тржишту производе се различите верзије степеништа које ће задовољити и најзахтевније купце.

Изузетне дрвене степенице не само да украшавају дизајн, већ ће постати и живописни нагласак у унутрашњости просторије

Захваљујући најновијим и најсавременијим методама за израду степеница, компаније нуде брзе рокове испоруке за степенице од природног дрвета.

Поред брзих термина, клијент увек добија висококвалитетне производе, купац осећа самопоуздање и расположењеприликом подизања или спуштања на нове степенице.

Пре него што почне производња степеница, господар мора разумети шта је пред њим:

 • циљеви;
 • задатак;
 • Могућности.

Онда бира врсту дизајна који ће се користити. Распоред одабраних степеница направљен је на основу површине просторије. Искусни мајстор производи потребна мјерења степеница. Клијент може понудити своју скицу и пројект, а поуздан произвођач мора узети у обзир све жеље клијента приликом израде пројекта и производње дрвених степеница.

Серијска производња степеница (видео)

Вреди напоменути да многи не желе да креирају пројекат појединачно, желећи да уштеде новац, преферирајући готове варијанте. Овдје је важно разумјети да се спремна рјешења не уклапају увијек у постојећу величину просторије, тј. Да су увијек различита, да може постојати правокутник, а можда и трг и тако даље. Значење.

Детаљи: модерна производња степеница (примери фотографија)

)