Маркуисе - поуздана заштита од сунца или лошег времена

Желите ли заштитити сеоску кућу, дворац или вилу од сунца и лошег времена? Тада је најбоља опцијамаркиза за давање . Познат је по својој лакоћи, поузданости и квалитету. Овај дизајн је постављен за неколико сати, а његова ефикасност импресионира многе власнике таквих локација.

Маркуисес фор дацхассу популарни јер су савршено рјешење за отворене просторе и мале затворене просторе. Његова употреба је импресивна за многе, чини се - како тешко треба да буде визир, како би могао правилно да поправи и издржи било коју падавину? Али у стварности, његова лакоћа је подложна власницима сеоских кућа или њихових домова.

Слична слична мобилна склоништа су веома тешка. Осим тога, модерне тенде - то је не само одлична заштита од сунца и лошег времена, већ и одлично дизајнерско решење. Маркиз ће моћи да украси било коју област, да да архитектуру посебност и новитет, да ће нагласити рекреативни простор и дати својим власницима нову снагу и енергију. Присуство додатних механизама није потребно приликом опремања маркиза за заштиту од сунца. Рад такве заштите је потпуно аутоматски, за његово покретање потребно је само притиснути дугме које се налази на маркеру. До данас можете купити маркизу рафиниранију, откривену преко контролног панела.

Од каких материалов означи маркиз

На лежајевима, шаркама и другим механичким додацимана основу самоподмазујућих модела. Посебан премаз покрива лежајни профил. Нехрђајући челик се користи за израду вијака. Неки произвођачи једноставног маркиза надопуњују надстрешницу, која је направљена од алуминијума. Али уобичајени модели су направљени од издржљивог материјала. Стандардни профил је покривен посебним белим лаком. Тканине на бази тенди су често направљене од акрила. Тефлонски премаз не чини структуру прљавом.

Маркуис-типи

за разликовањетри врсте маркиза:

1. Хоризонтални узорци.

2. Промовисан.

3. "Логгиа".

У посебној групи, потребно је издвојити тенде које штите подручје од сунца у зимској сезони. Зимске баште ће вам захвалити за ову заштиту. Његова предност је што је решење веома економично. Висококвалитетна заштита обезбеђује сенчење стабала. Једноставна инсталација омогућава брзо реаговање на временске промјене. Веома је популарно користити маркизу за дацху у виду необичних видиковаца у врту. Под њеном заштитом, ви и ваши гости сте заштићени од сунца и од страних очију. Ту су икомпактне структуре мобилног типа , које се могу пренијети с једног мјеста на друго.

Маркуисе фор дацхаје одлично решење за вашу заштиту. Овај дизајн можете купити у супермаркету или у посебној радњи. Међутим, пре него што га купите, одредите који тип вам најбоље одговара и на коју количину новца рачунате.