Линолеум "Комитет": карактеристике подне облоге руске производње, повратне информације о материјалу из Руске Федерације

Свако жели да свој дом учини што угоднијим и лепшим. И завршетак пода не игра никакву улогу у овом потрази. Модерни произвођачи нуде велики избор различитих подних облога. А посебно популаран међу њима користи линолеум. И за то постоје сасвим специфични разлози. Данас ћемо детаљно говорити о карактеристикама линолеума "Цомитек", приказати његово достојанство и сорте.

Карактеристике

Међу купцима Руске Федерације, подне облоге "Комитета" су веома поуздане. То је због чињенице да произвођач посебну пажњу посвећује квалитету производа. Премази руске производње креирани су уз помоћ савремене опреме и најновијих технологија. То вам омогућава да добијете одличан резултат.

Поред тога, добијени материјали подлежу темељној контроли. Тако да не можете бринути о добивању неисправног производа.


предности

Линолеум је био сасвим заслужено међу купцима. Наведите главне предности које га разликују од других материјала:

  • Буџетски трошкови. То је због чињенице да линук "Цомицок" може да приушти свима, а постао је масовна дистрибуција. Данас ћете наћи разне материјале: од врло јефтиних до прилично скупих. Међутим, упркос чињеници да је ова подна облога прилично јефтина, њен квалитет остаје на добром нивоу. Стога, ако желите купити покриће за ваш спол са најбољим омјером цијенаи квалитет, свакако размотрите ову опцију.

Међутим, треба напоменути да није потребно ловити за врло јефтином робом. Уосталом, они се често одликују ниским квалитетом, минималном издржљивошћу и кратким вијеком трајања.


  • Разноликост боја. У каталозима модерних продавница наћи ћете моделе за свачији укус. То могу бити свијетле и дискретне нијансе, једнобојни или обојени премази. Посебно су популарне подне облоге, које савршено опонашају ламинат, паркет, природно дрво, плочице или природни камен.

Штавише, захваљујући најновијој технологији, линолеум понавља не само боју скупљих материјала, већ и њихову текстуру и олакшање. На тај начин добијате веома добру покривеност која неће коштати превише. А у исто време не захтева посебну бригу.

  • Велики датум истека. Специфичне цифре зависе од врсте материјала и његове дебљине. Што је линолеум гушћи и дебљи, то траје дуже. На пример, опције комерцијалног покривања могу трајати дуже од двадесет година. У исто вријеме, неће изгубити своје вањске карактеристике, јер су врло отпорне на абразију и вањске механичке утјецаје.  • Лако се слажу. Ово је још један параметар за који је линолеум тако чест међу корисницима.

Да бисте комплетирали материјал, не требате помоћ професионалних занатлија. Штавише, ово не захтева чак ни специјалне скупе алате, великеискуство и посебне вештине.

Сасвим је једноставно придржавати се једноставних правила постављања сличног премаза. И све ћете добити брзо и без проблема.

  • Голотиња у бризи. Да бисте уклонили чак и најјачу контаминацију са површине овог пода, нећете морати уложити никакав напор и тамо провести много времена. Само трљајте под влажном крпом. Ово ће веома цијенити модерну љубавницу. На крају крајева, данас животни ритам обавезује да буквално цени сваки минут слободног времена.


Важно је напоменути да многе сорте линолеума имају одличне звучне изолационе особине и поуздано задржавају топлоту.

Такав индикатор директно зависи од дебљине пода подне облоге. Осим тога, можете слободно купити линолеум, који се обрађује посебном и врло практичном технологијом. На пример, против клизања. То ће омогућити да се материјал постави у купатило, кухињу и ходник, без бојазни да ће се неко увући и озлиједити. Обезбеђена су и средства за противпожарну и антистатичку обраду. Између осталог, желео бих да растерам мит о штетности синтетичког линолеума. Савремене технологије омогућавају стварање еколошких премаза који не представљају апсолутно никакву опасност за људе и животну средину.сорти

Постоје три главне врсте линолеума "Цомитек":

  • Домаћинство - пројектовано за стамбене просторе, има најсуптилнију основу.
  • Полукомерцијална - вишегуст и издржљив материјал. Потребно за собе са просечном проходношћу.
  • Комерцијални - најтрајнији и најтрајнији материјал. Налази се у трговачким центрима, болницама, школама.

Материјал за облагање бренда "Цомицкс" је пробијање игле, комбинација Тхермоцоуплинга. Ширина платна је од једног до пола до шест метара.


Прегледи стварних купаца

Већина купаца је задовољна линолеумском фирмом "Цомицок". Корисници имају велики избор подних облога. То вам омогућава да изаберете линолеум апсолутно за сваки ентеријер. Такође, не можете заобићи забаву и приступачну вредност. Свако ће моћи лако да изабере из каталога производ који ће му бити џеп.

Густина и дебљина материјалне основе ове марке гарантују њену трајност и практичност.


Савети за полагање линолеума од "Цомицока" погледајте видео испод.