Ковани балкони: 6 модерних модела

Модеран, леп и његован балкон помоћи ће вам да изразите своју индивидуалност, а данас су балкони практично у сваком дому, постали су интегрални атрибут. Разноликост балкона је одлична. Могу бити и мале и велике, декоративне и стандардне. Постоје они који се не користе у пословним плановима, ау овом случају можете се побринути за изглед. Оно што би могло бити боље од фалсификованог балкона, јер има разноврсне шаблоне, они могу да декоришу сваки дом. А ако додате неколико лонаца са цвећем, онда се такав дизајн не може игнорисати.

Балкони у приватним кућама: фотографија 6 главних модела

Најважнија предност кованих балкона је да се могу комбиновати са било којим декоративним материјалима. Из тог разлога такви балкони изгледају прикладно у сваком дому, а никако битно, то је приватна кућа, вишеспратница или архитектонска грађевина.

Ексклузиван, модеран и респектабилан поглед на фасаду вашег дома или стана помоћи ће вам да обезбедите плетене балконе са ажурним ткањем

Сваки фалсификовани балкон је индивидуалан, али свака од опција се односи на одређену групу која може имати своје карактеристике.

Дакле, они ће произвести следећих 6 стилова који укључују бројне интересантне тачке:

 1. Руски стил. Одликује се сложеним обрасцима и украсима. Најчешће долазе из народне умјетности и традиције архитектуре.
 2. Византијском стилу. У том стилу сложени елементи прожимају, строге форме и цветне дизајн.
 3. Деатх дизајн. Користи имагес звездана, стрелцхатаиа лук и латице и других уметничких фалсификовање.
 4. ренесанса стил. Најпознатији стил. Ренесанса спиралне елементи направљен са додатком пупољака и лишћа грожђа. Понекад су додати симулације теме и осмице.
 5. Барокуе. Добро позната чињеница да стоји бујна венце и свитке. Понекад допуни састав корпе које су пуне цвећа.
 6. И последња опција - то је рококо. Појединци који су били ангажовани у производњи ових производа, обогате своје велике цвеће и гранате. Балкона стил одликују асиметричних детаљима.

Наравно избор је најбоље припремљена да виде умањене. Као што је већ поменуто, сви ковани заједно посебан стил балкона такође имају разлике могу бити профил.

На пример стручњака идентификује следећа четири типа оф усер:

 • вертикално;
 • бент;
 • су правоугаоног;
 • непосредно;
 • облика;
 • коло.

Поред ових врста ковани продукују унутрашњу и спољну ограду. Затворене терасе може сматрати непрозиран, као и њихове замисли додати дебеле листове метала или пластике. Тако, позадина остаје невидљив и обрасци добро испред.

Предности и недостаци кованом оградом на тераси

Главна предност је њихова коване оградедекоративни квалитет. За израду кованог балкона користите металне шипке које су савитљиве. Захваљујући овој технологији, било је могуће створити ограде које би имале више уплетених дијелова. Због своје трајности, ковани производи могу надмашити све варијанте металних ограда.

За разлику од традиционалних опека и бетонских рукохвата сличних једна другој, кована ограда је одлична прилика да се истакне стил архитектуре

.

Не треба заборавити да ковани производи од шипки неће бити у стању да вас заштите од удара вјетра, као и очију аутсајдера.

Само искусне љубавнице знају да на балкону ограда пада врло брзо.

Још један недостатак, који се може записати у листу важних, је висока цијена. Објаснити политику прецијењене цијене може бити да је рад са материјалом интензиван.

Зашто одабрати коване балконе ово је добро рјешење

Метални материјал од којег је направљена кована решетка има низ корисних својстава. Прво што се може приписати томе је да у случају правовремене обраде са специјалним алатом није изложена временским условима, што значи да није застрашујуће за корозију.

Коване и заварене ограде су веома сличне једна другој. Међутим, разлика између њих је, а понекад и прилично битна

.

Други комад, који може да организује коване балконе, је трајност производа. И на крају, то је отпорност на деформације под утицајем температуре.

Ковани балкони могу преносити не само влажно вријемеали и високе температуре.

Зашто је вредно купити фалсификовану ограду? Ако наведени разлози нису довољни, обратите пажњу на њихову естетику. Умјетни ковани производи могу балкону дати прекрасан, јединствен изглед. Могу укључивати кривуље, разне цртеже, а све то може носити не само одређену полет, већ и умјетничку вриједност. Само помислите, какво задовољство, удишете свеж ваздух на овом балкону.

Ковање балкона и његове потешкоће

Упркос чињеници да ковани производи имају лепоту и трајност, постоје неке потешкоће у њиховом раду. Први од њих је недостатак могућности да се засја на балкону. Али, као што је већ речено, ковани производи се користе само за оне области које ће имати декоративну, али не и економску улогу. Зато, ако је ваш балкон велики, одредите да ли желите да га користите у личне сврхе.

Ковани балкони су увијек били и остају подложни дивљењу и дивљењу

Следећа потешкоћа која се већ може појавити у току операције је потешкоћа у дојењу. Многи земљопосједници ће примијетити да је коврчава фигура старинског типа не само тешка за прање, већ и незгодна. Због тога, за ковање балкона може бити потребно много чишћења.

Ковање балкона је тешко организовати, за то је потребно доста времена, снага и, наравно, довољно финансија.

Али ако превазиђете ове безначајне тренутке, ваш дом ће добити леп и скуп изглед.

Врсте кованих балкона (видео)

Тренутно постоје многе опције за коване балконе. Они припадају најчвршћима и достојнијима. Сваки такав балкон другачије перципира. Неко је као декоративни део куће, неко је као рекреативна област. За већину, ово је дио просторије гдје можете уживати у зраку и цвијећу у лонцима. Ковани балкони се складно уклапају у изглед куће и дају му оригиналност која никада неће изгубити своју важност и неће изаћи из моде.

Пројектовање кованих балкона (примери фотографија)

)