Конструкција апарата за сушење са јединицом за сушење за одвајање фусел уља

Карактеристична мирисна маховина махунарских уља. У малој концентрацији они су апсолутно сигурни за здравље, али их се није лако ријешити. Тачка кључања потоњег је виша него она етилног алкохола, односно не раздвајају се у нормалној дестилацији. За квалитетно чишћење, потребна је деминерализована машина за прање судова. Управо је ту на рачун разлике у температури током дестилације и таложи се око 80% укупног силоса.

Искусни скакавац за производњу јаког пића користи не само суву птицу, већ и бубуљицу. Шта је то и можете ли рачунати на добар производ без ових гаџета - у нашем чланку.

Зашто вам је потребна млекара?

Самосвијест у нашој земљи је увијек била популарна, а данас, са појавом професионалних уређаја, постала је још популарнија. Буквално свака трећа породица прави разна занимљива пића. И мора се признати, далеко од увијек, да је то магловита буба, из које се несвјесно ријеч зове Мјесечина.

Фабрике сточних јединица са суве фарме

Савршеност зиданих елемената омогућава израду јефтиних јефтиних производа, као што су висококвалитетна вотка, тинктуре и елитнија пића. Али постоји још један елемент - суви зид на овом уређају - због чега се вишеструко повећава квалитет и трајност готовог производа.

Млекара, то је резервоар, прикубник - уска фитинг, гдје се због температурних разлика таложе фузелна уља. Ово је комплекс супстанци са масном конзистенцијоммирис који има тачку кључања вишу од етил алкохола и је нуспроизвод производње домаће производње.

Ако користите суву јединицу без сухе главе, немогуће је добити потпуно чист и без страних арома. Неке супстанце се не уклањају ни у процесу чишћења и филтрирања.

Цртање домаћег уређаја

Да бисмо тачно разумели зашто вам је потребан камион за одлагање смећа и како да га инсталирате, разумемо основне концепте. Упркос чињеници да су сви цртежи овог уређаја у одређеној мери исти, постоје разлике у величини, облику и цени.

Како да добијете моонсхине

Генерално, производња не само стоке, већ и алкохола је подељена на два главна блока:

  1. Припрема браге, где се етил алкохол добија на рачун живота гљивица (квасца) током ферментације.
  2. дестилација Браге за производњу концентроване безалкохолне течности која се ослобађа из нуспроизвода. У овој фази вам је потребна млекара, која помаже да се додатно повећа концентрација и побољша квалитет.

Занимљиво! Потреба за сувом капуљачом на машка-машини је предмет спора између двије супротстављене стране. Неки инсистирају на очувању врло плавичасте нијансе, тј. Без таложника. Други, напротив, верују да изградња месечине са одвајањем фуселних уља омогућава да се добије идеалан производ.

ВИДЕО: Млечна говеда: потребна или не?

Самоправедни апаратдобро ради без суве рупе, али финално пиће увијек има неугодан мирис.

Алкохол се одвоји од сладовине током кључања само због температурних разлика. Процес фракционисања је јасно приказан у табели

Температура грејања, ° С

Шта се дешава

где се дешава

до 65

Брага се загрева, али и даље остаје холистички

Груба коцка

65-76

Први пар алкохола са високом концентрацијом метанола почиње да се раздваја. Опасно по живот и здравље течности. Хватање молекула метанола је један од главних задатака јединице за сушење апарата за влажење

завојница

76-82

Фракција гранања алкохола из воде и сладовине. Ово је најчистије пиће добијено у процесу ре-дестилације

завојница

82-96

Коначна експанзија хвалоспјева на фракцији са одвајањем до 80% фузелног уља

Коцка /хладњак изнад главе

овер 96

Заустављање процеса дестилације

Сада постаје јасно за шта је потребна суха рупа у јединици за кокос. Како се сви сећају из физичког курса школе, точка кључања воде је 100 °, али то је граница на којој почиње интензивна исхрана и почиње прелазак у гасовито стање. Али заправо, парови већ почињу да испаравајутемпературе изнад 65 ° Ц, које се помешају са парама етилног алкохола. Из коцке за излијевање, мјешавина прелази у млијечни производ, гдје температура испод, односно, одмах исталожи тешке нечистоће. Затим, расхладна течност, где температура не прелази ознаку на 30 ° Ц, одмах се дијели са паром воде и алкохола, након чега се вода враћа назад, а месечина дише у складиште.

Најједноставнији дизајн резервоара

Одлично, када је уређај за миксер опремљен јединицом за сушење - у овом случају задатак се своди само на припрему висококвалитетне сладовине и контролу процеса моноамона. Али шта ако почетни дизајн не укључује овај уређај? Ништа га не спречава да га сакупи, јер је могуће направити млијеко за апарат за влажење чак и из једноставних стаклених посуда с поклопцима.

Пример примитивног дела у преткупи пола литре лименке

Структура обухвата:

  • запремина стаклене посуде од 0,5 до 3 литре;
  • поклопац са навојем за чврсто увртање;
  • арматуре - 2 комада;
  • подлошке од силикона - 2 комада;
  • стезна навртка и подлошка - 1 комад;
  • силиконска цев - 2 комада.

Опет, ово је најлакши примјер како користити импровизирана средства за прикупљање довољно ефикасног и поузданог спремника.

Прикључци на поклопцу су потребни за спајање цеви, од којих једна долази из коцке, а друга излази у фрижидер

Ставите прикубник на кућни апарат након прељевне коцке и нацоолер Температура кључања се константно прати, тако да капљице хвалисања нису проливене и да не зачепе цијеви.

Ово изгледа као уређај за чишћење са псом са сухом главом у својим рукама

Чак и током једне дестилације посуде повремено отварају - једноставно одвојите од поклопца, без ломљења бртвеног средства - исперите и вратите на место. Ово је обавезна процедура, пошто се постепено температура упоређује са коцком, а онда се осећај суве земље потпуно изгуби.

Како користити право

Да будемо апсолутно тачни - немојте га користити одвојено. Вјежбеници сухог градитеља, уграђени или самостални, потпуно се носе са задацима.

Ако сумњате у сврсисходност оваквог уређаја, покушајте да кувате производ користећи посуду за талог и да не морате да осетите сам процес и укус.

Али постоји одређена процедура - првих 50-70 мл, које су изашле из завојнице, се исушују, не дозвољавајући његову употребу за третман или са било којом другом. Исто важи и за течност која ће се осушити у процесу кувања. Опасно је користити га чак и за спољашњу употребу, тако да је потребно одложити га.

Пример вертикалне септичке јаме у одељку

Онда примају пиће на уобичајени начин, контролишући воду у фрижидеру и не заборављајући да повремено проверавају јачину алкохолометра за пиће или стари дедов начин - спаљивањем у кашици или на столу. Чим престанеопекотине или запалите дуго времена, зауставите дестилацију.

Током поновне дестилације, у сушилици практично нема сикамора, али алкохол ће бити испуштен. Препоручује се да се ови остаци исцрпе у готов производ како би се повећала чврстоћа и врхунски квалитет.

ефективна арома

Када направите уређај за чишћење са властитим рукама са сувим огњиштем, не заборавите да ово није само посуда за седимент, већ и погон мирисних биљака и зачина. Овдје можете ставити мелизу, анис, каранфилић, кору наранче, итд. Када пролазите кроз прикубник алкохол успева да апсорбује читав "букет" арома и на излазу испада пријатан укус.

Таква композиција ће увелико побољшати укус и додати јединствен укус

Нећемо расправљати о томе да ли нам је потребно 100% моонсхопа из мљекаре, али знамо са сигурношћу да ће, ако је присутан, производ бити чист, здрав, па чак и донекле користан. Тврђава након друге дестилације ће бити не мање од 70 ° Ц, транспарентност - као суза, накнадни укус - одсутан, органолептички - изнадпросјечан.

ВИДЕО: Схематски приказ и ознака уређаја за апарат