Кондор врата: улаз, метал, челик, гвожђе М3, прегледи и фотографије

Понекад је кући потребна поправка, а попис свих процедура често укључује замјену улазних врата. Избор је изузетно велик - тржиште се састоји од домаћих и европских модела, као и од популарних кинеских дизајна. Метална врата "Цондор" испуњавају све неопходне критеријуме квалитета, јер су поуздана, направљена од дебелих челичних лимова, а њихова провала отпорност је у стању да уплаши већину пљачкаша.

У овом тренутку, тржиште улазних структура је прилично велико и постоји опасност од куповине нискоквалитетне тканине која не само да не осигурава жељену сигурност стана, већ ће захтијевати и замјену у кратком временском периоду због трошења.

Карактеристике Цондор врата

Кондорска челична врата се производе у Јошкар-Оли, граду-вођи металопрерађивачке индустрије. "Кондор" се дуги низ година манифестује као технолошка и напредна производња. Постоје и многе компаније које раде директно са произвођачем који ће не само наручити и испоручити купљену робу кући, већ и инсталирати. Сва потребна документација таквих компанија искључује израду платна и гарантује висок квалитет производа.

Индустријски простори.

Заштитни знак "Цондор", као један од најбољих у земљи, има много имитатора који производе рукотворине које су много лошије квалитете од оригиналног. Кондорска метална врата морају имати цертификат квалитета и висок ниво квалитете који се може видјети и голим оком.

Инсталација Цондор предњих врата, упркос разлици у цени,обезбеђује сигурност становања.

Иако економски узорци, иако ће премиум класа пружити одличан ниво сигурности. Дебљина лимова варира од 1,5 до 2 мм, а сви модели су опремљени ребрима крутости и антисемним пиновима, што неће дозволити да се тканина уклони из петљи чак и након резања. Гвоздена врата Традемарк Цондор користе се за заштиту висококвалитетних брава, које имају компликован механизам и висок ниво пробијања у складу са нормама ГОСТ-а. Тако ће врата фирме "Цондор" моћи да заштите стамбене објекте и од моћи и од интелектуалне пенетрације, а прегледи поузданости платна могу се читати на било ком форуму.

Поређење са другим произвођачима.

Разноликост Цондор дизајна је заиста ту, а сваки купац може да пронађе врата за окус у асортиману компаније. Било која боја и узорак, било који третман, на фотографији подједнако добро изгледа - све то нуди Цондор. Са том заштитом се не можете бринути о очувању имовине, а не само у стану, јер су та платна савршено погодна за давање, сеоску кућу или уред.

Кондорска врата су првобитно направљена за највеће градове Русије - Москва и Санкт Петербург, узимајући у обзир њихове временске услове и стандардне величине рупа. Сви индикатори и карактеристике су балансирани за максимално дуг и угодан рад, а њихова цијена је у исто вријеме знатно мања од цијене конкурената.

Овај резултат је постигнут захваљујући потпуној аутоматизацији производње металаКондорска врата.

Сада су Цондор врата углавном подељена на два и једноделна дизајна. Са истим сетом врата, оба типа су веома слична и имају приближно исте карактеристике звука и топлотне изолације, али уз малу маргину воде исто платно од два листа. Али ако је улаз у стан постављен и на друга врата, онда ће показатељи једнокраких и двокрилних дизајна бити приближно исти.

У посљедњих неколико година, Цондорова улазна врата из колекције Миррор постала су врло популарна, односно два модела - Престиге и М3. Ови узорци, поред пристојног пуњења и заштите, имају и прекрасан дизајн, који ни на који начин не смањује поузданост платна. Верзија Престиге употпуњена је једним челичним лимом и двије КАЛЕ браве. Врата Цондор М3 су скупља, али долазе са два челика, ојачана МДФ панелима и квалитетном бравом Гуардиан 25.14, која ради са вертикалним погоном.

Сва метална врата Цондор-а могу се купити у Москви или Санкт Петербургу, али ако сте из другог града, можете или наручити испоруку поштом или наћи званичног дистрибутера у вашем подручју.

професионална инсталација

Након што одаберете жељени модел, морате га наручити на сајту, или телефоном. У Москви и Санкт Петербургу, ваше питање ће се обратити одређеном стручњаку, који ће на захтјев ићи на мјерења. Након што замијени врата, замолит ће купца да види да ли су металне врата које је одабрао прикладне, а онда може понудити своју помоћ уизбор аналогног модела из Цондор модела.

Након наручивања од стране компаније, тим радника ће испоручити метална врата Цондор кући и инсталирати их користећи специјалну опрему. Дакле, да би их инсталирали у кућу, није ни потребно да радите властитим рукама, довољно је назвати "Цондор" дућан.

Брига о улазним вратима Цондор није посебно компликована, јер су врата врло квалитетна. Али подмазивање шарки, периодично увртање и други вијци су неизбежни чак и код врата кондора М3. Међутим, сасвим је могуће да то урадите својим рукама, и то ће потрајати доста времена.