Комплетан сет и уређај: спуштени плафони Армстронг

Армстронгови спуштени плафони омогућују вам да утјеловите најодважније дизајнерске идеје и да украсите унутрашњост било којег елегантног Армстронг спуштеног плафона који су врло популарни. Данас су ови производи направљени од различитих материјала. Оригинални системи ће вам помоћи да створите удобан и удобан амбијент у вашој соби. Спуштени плафони су функционални и практични производи, који ће вам помоћи да украсите ентеријер просторије у модерном модном стилу. Комплетна конструкција плафона укључује детаље као што су суспензије, о којима ће касније бити речи.

Обућа за плафон Армстронг: шта је то

Армстронгови плафони обухватају металне шипке величине 6 мм, које су спојене закривљеном опругом са отворима. Ове шипке се могу померати, док се подешава висина производа. Ако се ослободи, онда их чврсто фиксира. Горњи део ојачане шарке је профилисан да би се сигурно причврстио у јединици за причвршћивање.

Специјални спуштени плафони имају облик металних шипки спојених опругом

Правилна уградња Армстронговог стропа подразумијева суспензије за вођење профила у интервалу од 1,2 м. Од зида чворови морају имати удаљеност не већи од 450 мм. У овом случају, линија суспендованог уређаја се налази дуж дужине просторије са померањем у једном и другом правцу, тако да су чворови суспензије распоређени на шаховски начин. Додаци су подржани додатним елементима који су постављени дијагоналноод главног. Масивне облоге система су ослоњене у угловима и, ако је могуће, чврсто су везане за зид.

Уградња Армстронгових плафона је направљена од периметарске монтаже. Квалификовани стручњак у компанији ће израчунати цену по квадратном метру у вашој соби. Оригинални плафони ће се складно комбиновати са завршном обрадом просторије, помажући у уређењу собе у класичном или романтичном стилу.

То укључује Армстронг-ов висећи плафонски сет

Армстронг Строп се сматра стабилним системом, а трошкови монтаже спуштеног плафонског уређаја на галванизирани профилни оквир зависе од многих фактора.

Армстронгови зглобни строп укључује металне профиле, који су оквир за причвршћивање елемената

Наиме:

  • Величина, врста просторија;
  • Висина плафона;
  • Врста одабраног плафона;
  • Број оперативних постројења.

Стручњак за уградњу стропа који се бави уградњом спуштеног плафона Армстронг ће моћи да се консултује о свим постављеним питањима. Мајстори компаније ће израдити нацрте планираног дизајна.

Систем за спуштање за Армстронгов плафон

За плафоне, који су израђени од минералних влакана на невидљивој висећој конструкцији, могуће је на њих монтирати летве: СЛ2 или К2С2.

Ако изаберете полу-скривени систем, онда је најбољи избор плоче:

  • минерална влакна;
  • метал;
  • Дрво са рубним вектором.

Армстронг систем за монтажу варира у зависности од врстеи могу бити скривени, полу-скривени и други.

Армстронг стропна конструкција

Систем овјеса укључује челични оквир, који укључује фиксне водилице, квадратне или правокутне. Главна страна водилице је бела превлака која се прави на технолошкој опреми. У систему са привјеском се уграђују свјетиљке које су овјешене на базу. Важне шине за вођење уређаја за вјешање су опремљене вертикалним прорезима дуж дужине кроз одређену празнину за причвршћивање трака. Систем овјеса може се користити за уградњу металних, минералних влакана, плочица од стаклених влакана.

Профил у облику слова Т израђен је од андроид алуминијума, дизајн стропа уз употребу система овјеса је доброг квалитета и издржљив је у употреби, као и конструкција отпорна на корозију. Алуминијски угао се користи за монтажу у многим просторијама.

Армстронгови стропни профили су опремљени специјалним бравама за поузданије причвршћивање конструкције

За дизајн лажног стропа, користе се углови који пружају готов производ. Оквирни стропни оквир је израђен од челичних вјешалица, а користе се и браве, које су дизајниране за јаку монтажу на водилици.

Вијенац се сматра хоризонталним елементом који даје производу атрактиван изглед. Причвршћивачи омогућавају подешавање нивоаПривјесни строп од главног, затварање оштећених сједала, стварају разину стропа.

Може да бъде следоват типове:

  • Шипке са опругама;
  • заграде;
  • Жица.

Једна од уобичајених варијанти суспензије су производи који се састоје од шипки и опружних обујмица са рупама.

За уградњу структуре овјеса користи се стандардна шема која омогућава мајсторима да инсталирају брз и прецизан производ. Спуштени плафон ће служити дужи временски период, разликује се од издржљивости у употреби.

Монтажа система спуштеног плафона Армстронг (видео)

Прибор за спуштене плафоне Армстронг

Висећи системи су елементи од минералних влакана различите дебљине и дужине, који се монтирају на Армстронгова водила, а могу се причврстити причврсним елементом на стропну основу. Армстронг прибор се нуди у нашој компанији у широком асортиману. Ови производи омогућавају једноставну инсталацију и брзо извођење радова на уградњи плафона. Као компоненте за спуштене стропове могуће је уочити сљедеће елементе, помоћу којих се формира лежајни оквир.

Стропне плоче причвршћене на систем овјеса направљене су од различитих материјала и имају многе могућности обликовања

Армстронг водилице су производи који пружају чврсту инсталацију спуштеног стропа. За њихово поуздано причвршћивање испод стропа примјењују се углови зида, који се уграђују на метални профил. Додати конструкцију лежајакрутост у компонентама стропа постоје суспензије.
Метална конструкција је допуњена плочама, које су потребне да би се осигурало сигурно причвршћивање плоча од минералних влакана.

Металне кутије за стропне конструкције од алуминијума и челика које имају добре карактеристике. Ово омогућава произвођачу да обезбеди гаранцију за компоненте већ дуги низ година. Компоненте за плафон овог произвођача представљене на нашем сајту имају сертификате који потврђују висок квалитет материјала.

Висеће летве за плафон Армстронг (видео)

Спуштени плафони су доброг квалитета и издржљиви. Армстронгов широк асортиман прибора вам омогућава да нагласите елегантан ентеријерски стил просторије, они помажу у уређењу собе у елегантном стилу. Ако одаберете Армстронг строп, онда донесите праву одлуку!