Који је најбољи електрични млинац

Изаберите најбољи електрични тример

Који је електрични сјецкалица бољи? Такво питање неминовно долази пред многе наше суграђане у фази куповине ове опреме.

Уосталом, "бацање новца на ветар" које нико не жели, а присуство добро познатог бренда на амбалажи није увек гаранција квалитета. Стога, да би ваша куповина испунила све ваше захтеве, морате знати основне критеријуме одабира, о којима ћемо говорити у нашем чланку.

Основни критеријуми за избор електричне млинове за месо

Да би се утврдило који је електрични сјецкалица бољи, треба узети у обзир његову снагу, производњу материјала и, наравно, функционалност. Сви ови параметри су веома међусобно повезани и директно утичу на вредност. Па, као што знате, добра ствар не може бити јефтина.

Снага електричне млинове за месо

Један од најважнијих тренутака је електрична снага електричног млинца за месо. Квалитет штампе и његова способност да обрађују различите производе зависи директно од ње.


Какву снагу треба имати електрични брусач?

 • Пошто нам је потребан бољи чип, електрични буџетски модели до 1кВ се не би ни требали разматрати . На крају крајева, они имају озбиљна ограничења у погледу квалитета меса и ниске продуктивности. Тако да се у неким моделима до 1кВ меса мора чак и претходно пререзати, тако да се хеликоптер може носити с њим. Па, побуна је жива и језик не иде.
 • Производи капацитета 1 кВ могу прерадити до 1,5 килограма месаминуте . Са овим живим и чак малим хрскавицама не би им то представљало препреку.
 • Млинови за мљевење капацитета 1,5 кВ могу прерадити до 2 килограма меса у минути.У овом случају они су у стању да мељу не само тетиве и хрскавице, већ чак и мале кости.
 • Снажнији производи у 2 и више кВ су већ индустријске млинске машине . Такви производи ће бити добро решење за снацк барове, кафиће, па чак и за прилично велике делове угоститељства.

Обратите пажњу! Приручник произвођача произвођача често садржи прекомјерне перформансе. У стварности, ови подаци могу бити у два, па чак и више пута мање. Дакле, боравити у радњи не треба да обраћамо много пажње на декларисане перформансе.

Метални или пластични

Цена металних производа је обично нешто виша. Такви производи изгледају солидније и нису склони деформацији и сагоревању. Али ако је пластика високог квалитета, онда може и довољно дуго. И пластика није увек пластична - то је лоше.


Идеална комбинација пластике и метала у електричној брусилици

 • Пластичне производе је боље користити као млазницу за прераду поврћа и воћа. Према томе, чак и најбољи модели имају пластичне млазнице. Исто важи и за пусхерс, који су чак иу најскупљим моделима направљени од пластике.
 • У исто вријеме, прерада меса је обично боља од производа од метала. Такве млазнице треба да имају и метално тело и металне шрафове, ножеве и решетке. Штавише, што је квалитет метала виши, то боље.

Обрати пажњу! Да би се проверио квалитет метала довољно је ударити га ножем. У добром металу то неће довести до затварања. На меком металу ће бити избочина. И што су више, то је горе

 • Када се пореди електрични хеликоптер и који боље гледа на ножеве. Најбоља опција је изоштравање ножева, који се с временом неће морати оштрити.
 • Што се тиче случаја, онда су метални производи издржљивији и веће тежине. Иначе, за електричну млин за месо, велика тежина није недостатак. На крају крајева, лагани производи током рада могу да пређу преко радне површине. Мљевење меса квалитетне пластике је мало јефтиније и лакше је одржавати.

Додатни критерији за избор електричне млинове за месо

Иако су захтјеви у овом одјељку приписани додатном, али нису ништа мање важни. Уосталом, ако желите да знате која је најбоља електрична машина за мљевење меса, онда морате бити опрезни око детаља.

Заштита електричне млинове за месо

Електрична машина за мљевење меса је врло моћна електрична опрема. Стога, она мора нужно имати заштиту како би се искључили њени кварови и несреће. Постоје модели без такве заштите, али добре млинске машине обично садрже два или више врста заштите.

 • Прво, треба имати на уму да улазна млазница млазнице у сваком случају мора искључивати могућност додира прстију са вијком. Лако је можете проверити својим рукама. Главна ствар је да се осигура да је производ искључен из напајања.
 • Још једна важна заштита је имунитет од заглављивања. Може бити механички, са специјалним пластичним осигурачем у подножју вијка, или електричним, који одговара повећању радне струје.
 • Механичка заштита обезбеђује лом осигурача током заглављивања. Електрично обезбеђује искључивање електромотора. Обично се користи један од њих.

На слици је приказан механички осигурач за електромитере

 • Ако имате најбољи електрични млинац, онда је обично опремљен електричном заштитом од преоптерећења. Он реагује на мали вишак радне струје изнад номиналне и на крају одређеног времена искључује мотор. Ова заштита се обично комбинује са електричним ометањем.
 • Јефтинији модели имају заштиту од прегревања. Који реагује на пораст температуре мотора и искључује га. За снажне моделе то није прихватљиво све док сензор фиксира повећање температуре, можда је прекасно. Истовремено, као временско ограничење, таква заштита се користи иу скупим моделима.

Начини рада и друге нијансе избора

Корисна карактеристика је доступност режима рада мотора. Јефтини модели не садрже увек пуну функционалност таквих контрола. Поред тога, важно је комплетирати комплет и друге мале али важне факторе са којима можете детаљније прочитати видео.

 • Прије свега, то се односи на могућност преиначења. Обратно је приликаМлинац се врти у супротном смеру. Ова функција је потребна за уклањање заглављених костију или хрскавице.

Обратите пажњу! Неки снажни модели од 1,5 и више кВ немају обрнуто. То је због чињенице да они морају све брусити и обратно они једноставно не требају. У исто вријеме, када се заглави у таквим моделима обично се прекида механички осигурач и замијени у сваком случају ће морати уклонити прикључак.

 • Поред тога, електрични сјецкалица је сада најбоље доступна са 3 брзине. Обично је ова брзина само једна и само неколико има двије брзине. Могућност контроле брзине мотора је неопходна за примјену разних млазница. Али овде је неопходно тачно знати која млазница заједно са којим производима је намењена за рад у којој брзини.

Богат сет прикључака за електричну млин за месо није увек неопходан

 • Успут, што се тиче прилога. Њихова велика количина, заједно са млином за месо, такође је значајан плус. Али овде треба рационално приступити случају. Уосталом, ми ћемо бити искрени са многим од ових млазница, никада га нећете користити. Стога, понекад је боље купити одвојено по потреби.

закључак

Као што видите, да бисте изабрали најбољи електрични хеликоптер, обратите пажњу на многе аспекте. У овом случају, скоро сваки од њих захтева индивидуалан приступ и зависи од ваших преференција и захтева. Стога, да би изабрали прави брусач, саветујемо вам да прво поставите захтеве, а затим изаберете на основу ваших могућности ифункционални сет.