Класични столњак (23 слике): класични овални стол са изрезбареним ногама, модели из Италије

Столић за кафу је популарна ставка у унутрашњости сваке куће или стана. Може бити практично у свакој просторији и обављати основне и декоративне функције. Многи украшавају куће у класичном стилу. За ову област ће се уклопити посебни модели часописа. Пре него што направите избор, морате узети у обзир низ нијанси које ће вам помоћи да компетентно изаберете овај ентеријер.


Карактеристике и функције

Часопис или столић за кафу има следеће универзалне карактеристике и карактеристике:

  Већина њих је малих димензија, што би објаснило компактност и софистицираност дизајна. Ретко њихова висина прелази 0,5 метара. Ако производ има високу висину, онда је, по правилу, површина његовог стола знатно мања од минијатурних.
 • Многи столови за кафу су направљени технологијом трансформације. Могу се претворити у масивне столове за обједовање или имати комплицирану технологију, а могу се транспортирати у различите дијелове просторије.


 • Неки производи имају чисто декоративну улогу. Они могу имати креативан дизајн, али њихова површина није увијек довољна да похрани неке мекане ствари или локацију посуда с текућинама.
 • Табела са минијатурама има широк спектар функција. На њему можете похранити многе свакодневне дневне предмете - новине, књиге, часописе, технике или декоративне атрибуте - скулптуре, вазе за цвијеће. У соби је магазинсто може деловати као акценатна улога, и једноставно допунити окружење просторије, дајући му додатну удобност. Важно је запамтити компатибилност производа са основним концептом ентеријера.
 • Са столићем за кафу можете створити простор за рекреацију. Налази се у непосредној близини камина или столице са бакљом, а употпунит ће атмосферу топлином и удобношћу.Карактеристичне карактеристике правца

Да би се у унутрашњости стола покупио класичан стил, мора се имати на уму да би требало да има изглед који би одговарао концепту:

 • Класици имају на уму строгу форму, чврсте и непокретне дизајне. На три или четири ноге налази се округла, овална или квадратна плоча чија површина не дозвољава присутност рељефа. У сличном ентеријеру можете видјети покретну конструкцију на точковима, јер ће то нарушити конзервативни концепт.
 • Ноге стола за кафу често имају глатке закривљене облике. У неким конструкцијама дозвољено је присуство доњег слоја, али се обично изводи елегантно и елегантно. • Максимално дозвољени декор је резбарење, јер табела у класичном концепту не дозвољава велики број различитих облика и превише акумулације декоративних елемената. Важно мјесто у концепту је симетрија, тако да стол не задовољава производе с неравним рубовима или закривљеном плохом.
 • Италија - најтраженија земља за производњу намјештаја у класичном стилустилова, дакле, највећа разноликост модела можете наћи међу производима италијанских фирми.материјали

За концепт класичног правца користе се посебне врсте сировина.

Главни услов за њихов избор за производњу намештаја је природно порекло:

 • Као главни материјал за намештај у класичном ентеријеру налази се низ дрвећа. Међу популарним стенама су храст, буква, јавор, јоха. Многи производи су прекривени слојем лака, што ствара додатну заштиту од механичких оштећења. Такав намјештај има дуг вијек трајања, ускоро ће изгубити своју елеганцију и издржљивост.
 • Стакло може бити додатни материјал у класичном концепту. Из провидног или мат стакла израђују се плоче уоквирене дрвеном контуром.
 • Структура може да садржи метал заједно са стаклом. Често се метални елементи који пружају додатну снагу могу наћи на ногама стола или са стране. Они такође стварају суптилне резбарије и шаре, као и дрвене површине.цолорс

За намештај у класичној унутрашњости карактерише обуздана гама нијанси.

Табела часописа је у већини случајева изведена у суздржаним тоновима:

 • Омиљена је боја природног дрвета - светло браон или орах. Популарне нијансе чоколаде и кафе, боја махагонија се може наћи рјеђе, али изгледа прилично чврсто. Све популарнији међу њимабраон и црни тонови добијају боју дрвећа венге, што изгледа веома племенито.
 • Можете се сусрести са столовима од сенфа или меда. Одабрани су за одређени ансамбл собне боје, понекад ове боје играју акцентску улогу у главној боји.
 • У учионици се могу наћи и врело-бели тон стола за кафу, и мање приметни, изузетни тонови. Стварна боја бјелокости, млијека, врхња, беж боје.

У лаким производима, најупечатљивије резбарене текстуре или штукатурски калупи.сорти

Класични стил не значи униформност. Има различите правце, од којих је сваки отелотворен са посебном страном:

  Најсјајнији и најбизарнији "представник" класика је барок. Ниска столица у њој има углавном правоугаони облик. То су дизајни од светлог дрвета са изрезбареним ногама. Пошто сваки ентеријер у правцу барока изгледа помпозно и скупо, столови су често украшени златним или бронзаним украсима. На столу можете видети малу фигуру која понавља ткане линије ногу.
 • Арт Децо је модернији класик са суздржаним концептом. Правоугаоне структуре светлог или тамног дрвета нису толико преоптерећене атрибутима луксуза. Често можете видети необичне облике ногу сличне табеле.
 • Уместо строгих правоугаоних линија, оокални дизајн долази у неокласику. Такође можете упознати правоугаоне дизајне са вишемеки углови линије. У неокласичном правцу, често постоји комад штукатуре на производима, што је карактеристична карактеристика концепта.Столови у класичном дизајну увек изгледају веома софистицирано и племенито. Са таквим ентеријером, свака соба у вашем дому ће процветати у новом свјетлу и изгледат ће више привлачно и чврсто.

О томе како направити стол са својим рукама, који се савршено уклапају у "класични" ентеријер, погледајте даље.