Китцхен тиле

Кухињске плочице се користе као подне и зидне облоге, могу имати различите намјене. Овај завршни материјал је веома популаран из разних разлога. Производи изгледају атрактивно, имају леп изглед, издржљиви су и издржљиви. Међу кухињским украсним материјалима је и вођа. Модерна плочица, која се може купити на сајту хттп://клондаик34.ру/продуцт-цатегори/длиа-кухни/, ће трајати више од 50 година, за куповину одређене количине производа потребно је складиштити.
Различите врсте плочица

Премаз плочица је подвргнут значајним негативним ефектима, тако да је третман представљен не само у естетском облику, већ и изван површине је лако бринути. Производи не улазе у хемијске реакције, отпорни су на хабање. За паралелни избор потребно је одредити предности и недостатке различитих типова плочица. Међу широким асортиманом можете изабрати било коју прикладну подну облогу, а плочица је класификована према чињеницама, према компонентама и другим параметрима. Постоје три главне врсте:
- керамика;
- керамички гранит;
- плочица
\ т Керамички гранит у свом изгледу ће личити на природни материјал који има високу механичку отпорност. Производња се врши притиском на глину и базалтну мрвицу.
производни методи

У производњи се завршни материјал пресује и екструдира. Веома је важно изабрати плочицу не само за дизајн. Прешана плочица је направљена одпластичну смјесу, која се састоји од набоја и глине. Плочица је подложна пржењу и исечена је на појединачне производе. Екструдирани материјал се формира и подвргава паљењу, након чега се реже.
површина плочица

Плочица је подијељена на глазирано и неглазирано, тако да је остакљена у облику глатке површине која подсјећа на сјај. Материјал има високу чврстоћу и трајност. Молар је најотпорнији на остакљене материјале, плочице, које нису прекривене залеђивањем.
Правилен избор материала

Приликом одабира плочице морате обратити пажњу на обиљежавање, стилизацију, величину и схему боја. Боја се бира под општим ентеријером просторије. Потрошачи покушавају да подигну плочицу за под, пре свега испод пулта. За кухиње са великим површинама плочице су одабране у великим величинама. Трајност и издржљивост би требали бити високи, онда ће под савршено издржати и најтеже предмете.