Карактеристике металних кревета Икеа: лепи модели са белим и црним челичним рамом, прегледи

У свакој кући, спаваћа соба је најизолованији кутак, који треба уредно уредити (за добар одмор). Правилно одабрани намештај зависи од здравственог стања и расположења. Данас на тржишту намјештаја у Русији постоји много производа за потпуни сан, направљени су од разних материјала.

Посебно место заузимају метални кревети од поузданог Икеа произвођача. Разликују се по одређеним карактеристикама, што се може назвати предностима.

плусеви

Обично су такви кревети направљени од челика, што је не само природна, већ и еколошки прихватљива сировина, из које нема штетних супстанци. Ставке изведене од њега разликују се не само посебном издржљивошћу и дугим вијеком трајања, већ и естетским изгледом - на рачун умјетничке ковања која производима даје бизарне облике.

Површина је прекривена специјалном бојом у праху, која се наноси на епоксидну смолу, што даје додатну отпорност на различита оштећења и варијације температуре. Брига о лешинама је веома једноставна: довољно је да се обрише влажном крпом од прашине.


Још једна предност је једноставна монтажа металних кревета из Икее. Пажљиво прочитајте приручник, можете самостално прикупити све детаље без употребе посебно сложених алата. Лешеви су направљени од шупљих цеви, тако да су лагани и веома лагани када се транспортују и померају.

Асортиман модела карактерише елегантна једноставност и строга боја: бела,црна, различите нијансе сиве. То даје јединствену прилику за комбиновање ових производа са било којим елементима декорације женских, мушких и дечјих соба.


Ако је боја уморна од времена, може се самостално мијењати помоћу модерне боје на металу.

конструкција

Икеини стручњаци дијеле дизајн кревета на три елемента, који се обично нуде на продају одвојено: директно костур, који се састоји од оквира, ногу ослонца и главе (леђа); дно регала, што олакшава најбољу вентилацију душека; и сам душек, пожељно ортопедски (са пуњачима различитих типова крутости). Понекад ове ставке долазе у стандардној опреми.


Удобност и удобност

Димензије спаваћих места овог произвођача значајно се разликују од европских стандарда, више су у складу са жељама Руса о удобности. Ако су стандардни једноструки модели производи са ширином мањом од 90 цм, онда у Икеи такви узорци јединице: специјални каучи и неки гадгети.

Професионалци из Икее с правом вјерују да би мјесто за спавање требало да буде удобно. Стога су сви такви кревети шири од 90 цм


достава

Сви производи овог произвођача су дизајнирани за транспорт или слање поште - и стога су снабдевени детаљном инструкцијом за монтажу (која је пажљиво нацртана шема у којој нема додатне ријечи) и причврсним елементима, што вам омогућава да без много напора радите када инсталирате намештај на властиту употребу. .

Модели за одрасле

\ т

Професионалци компаније су развили занимљиве функционалне опције за најукуснији укус:

  • "Несттун" - најпрофитабилнија опција, која се често налази у модерним хостелима и пансионима. Врло добро се уклапају у ситуацију малог стана.
  • "Лаиервицк" - бијели двоструки метални кревет с грациозним искривљеним леђима, који ће додати јединствену атмосферу у сваком амбијенту. Доступне су следеће величине: 140? 200, 160? 200 и 180? 200.

Несттун
Леирвик

  • "ЦоПадал" - овај оквир је савршено прилагођен сваком ентеријеру - због тамно сиве боје и лаконизма, одсуства додатног украса. Овај модел је представљен у две димензије: 140? 200 и 160? 200 цм
  • "Мошус" - комбинована верзија која комбинује базу гвожђа и бочне делове тела (ХДФ). Карактеристична карактеристика овог модела су даске које, када су регулисане, дају могућност уградње душека различитих величина.

«Цопдалах»
«Муск»

Варијанте за децу

Компанија није занемарила пажњу беба издавањем серије посебних модела са сигурним премазом од метала, који су не само веома удобни већ и мултифункционални:

  • "Миннен" - такав кревет је добио посебну популарност у дечијој постави, јер се губи. Дужина овог модела може се подесити из 135до 206 цм Ова варијанта се нуди у белој и црној изведби. Снажан челични оквир узима у обзир хиперактивност дјеце, може издржати модерног тинејџера.
  • "Сверта" - је направљена у две верзије: кревет на спрат (за породицу са два или чак троје деце, пошто се овај узорак по потреби допуњује трећим местом - уз помоћ механизма који се увлачи) и поткровљем (под овом конструкцијом) толико слободног простора да тамо можете поставити стол, фотељу, простор за игре).

Миннен
Сверта

  • "Туффинг" - је двослојни модел у тамно сивој изведби, који ће (висине од само 130 цм) морати бити врло до точке у ниском простору. Сигурност обезбеђују горње ивице у виду решетке и поуздано степениште у центру.
  • Фиресдале је свестрани кауч, савршен за дјецу и одрасле. Његова особина - у посебном механизму, који вам омогућује да користите ову опцију као кревет у склопљеном облику и као кауч у састављеном стању.

"Туффинг"
"Фиресдал"

Десигнер'с Типс

Због велике варијабилности, предложени поуздани модели метала биће у савршеној хармонији са класичном верзијом просторије и спаваће собе у ретро или сеоском стилу. Успјешно прикупљање облика оквира и узорака на полеђини, можетеда нагласи посебан укус власника стана. Ако унутрашњост садржи предмете од коже, текстила, дрвета или камена, онда ће дизајн бити јединствен.Оцене

Купци деле позитивне повратне информације о намештају овог бренда. Задовољни су комфором, практичношћу, лакоћом производа и сигурношћу, варијацијама дечјих модела. Све уочите приступачне цене и лакоћу његе.

Куповина ових производа од Икее може се показати као одржива опција у финансијском плану.

Још занимљивије идеје за унутрашњост са металним креветом, погледајте сљедећи видео.