Карактеристике ЛЕД Црее КСМ-Л Т6

Некадашња лидера, моћне Црее КСЛамп ЛЕД диоде серије КСП глатко су попустиле, уступајући место савршенијим примерима КСМ-Л и КСМ-Л2 серије. Нови чипови су успели да превазиђу следећу линију светлости, захваљујући којој су прве и друге генерације ЛЕД диода компаније Црее брзо усвојене од стране водећих произвођача модерне расвете. Упркос чињеници да је прва генерација ЛЕД диода КСМ-Л издата у далекој 2011. години, чип је био тако успјешан да и даље остаје у потражњи. Најпознатији представник породице КСМ-Л прве генерације је ЛЕД група Т6. Са високим техничким карактеристикама, емисионим диодама, КСМ-Л Т6 је одлично решење за дизајн производа за осветљење.

Главне карактеристике

Цристал ЛЕД КСМ-Л има величину од 5к5 мм и визуелно је већа од КСП претходника. Његова посебност је зелена облога. Ова фамилија диода које емитују светлост имају висок излаз светлости са типичном вредношћу топлотног отпора од 2.5 ° Ц /В. Код потрошње струје од 700 мА, номинални пад напона износи 2,9 В. Полукружна сочива висине 3,02 мм обезбеђују угао расипања од 125 °.

Параметри светлосног тока

Најважнији параметар било које светлеће диоде - светлосни флукс. Црее је измјерио стварне вриједности минималног свјетлосног флукса КСМ-Л при струји од 700 мА и температури околине од 25 ° Ц.струја у 1000, 1500 и 2000 мА.

Загревање кристалног ЛЕД неизбежно доводи до смањења осветљености. На пример, загревање до 75 ° Ц доводи до пада осветљености за 10%.

Црее компанија мери вредност светлосног флукса у зависности од групе и температуре боје. Тренутно постоји 9 група у КСМ-Л серији. Најмањи флукс светлости има кристале групе С4 (164 лм), а највећи је У2 (300 лм). Најчешћи су ЛЕД диоде групе Т6, које имају минимални светлосни ток од 280 лумена при струји од 700 мА. ЛЕД КСМ-Л Т6 се показао изврсним у организовању осветљења великих комерцијалних објеката и дизајну ручних батеријских лампи. Отпуштају се у хладној и неутралној белој боји у опсегу температура боја од 5000 до 8300 ° К.

Т6 обојене канте и комплети за испоруку

Беан ЛЕД је недељиви регион на дијаграму боје МЦЕ-931. Потреба за увођењем концепта "бин" настала је због чињенице да је немогуће извршити прецизну градацију извора светлости помоћу температуре боје (ТцВ). Потреба за дискретнијим приступом у дистрибуцији бијелих ЛЕД диода, довела је до појаве новог стандарда боје АНСИ Ц78.377А. Стандард предвиђа 8 контејнера ТцВ са спецификацијом дозвољених одступања у целом простору белог светла на дијаграму боје МЦЕ-хиљаду девет стотина и тридесет један.Разлика у боји у сусједним подручјима АНСИ Ц78.377А је лако видјети, тако да велики ЛЕД произвођачи додатно дијеле свако подручје на неколико дијелова.

Црее има своју верзијустандардизација боја, заснована на АНСИ стандарду Ц78.377А. Наручивање ЛЕД диода на Црее-у само уз одређену канту је немогуће, због мале величине канти и технолошких потешкоћа у масовној производњи. Девелопер испоручује ЛЕД диоде КСМ-Л у сетовима, од којих сваки садржи неколико контејнера. Можете сазнати шта је укључено у скуп бинова са два знака на крају сет кода.

Постоји 6 комплета за испоруку за ЛЕД КСМ-Л Т6: 50, 51, 53, Е1, Е2 и Е3. Комплет Е3 додатно указује на неутрални тон сјаја ЛЕД диода, док други указују на хладне нијансе. На пример, пакет испоруке Е1 може да садржи 4 контејнера. Другим речима, ако је подешени код подешен у подешеној шифри Е1, онда ће тон укључених ЛЕД-ова одговарати само 4 контејнера (1А, 1Б, 1Ц, 1Д).

Паковање оригиналног Црее производа мора бити означено кантом и шифром пакета. Испод је његова конфигурација за ЛЕД диоде серије КСМ-Л серије Т6.