Карактеристике избора ормарића са жалузијским вратима у Лерои Мерлин-у

Треба напоменути да данас као да беба није упозната са производима за жалузине. Међутим, у већини случајева, ови модерни елементи интеријера повезани су са опремом за прозоре. Управо такве завесе штите становнике различитих просторија од жарких сунчевих зрака у поподневним сатима, као и од мјесечине и снажно ударају у очи зрацима уличних свјетала ноћу.

садржај

 • Обим примене производа
 • Предности и мане врата од жалузина
 • закључак

Међутим,блиндови нису само блиндови . Модерни декоратери већ су дуго скретали пажњу на јединствене могућности ових једноставних дизајна. Одлична вентилација не омета могућности маскирања неких унутрашњих детаља које бих желео да сакријем од очију трећих лица. Може бити као комуникација у купатилу, и све врсте кутија и кутија на балкону.

Конструкције ваљака представљају скуп равнина, такозваних ламела, међусобно фиксираних, које суизведене из разних материјала , почевши од дрвета и завршавајући металом. Поред тога, ту су лувингс, од тканине или чак са сламкама.

Подручје примјене производа

 • Спољашње ролете на прозорима, балконима и отворима врата. Пола прекривена врућим даном, то су:
  • не спречавају слободну циркулацију свежег ваздуха и истовремено стварају одличну заштиту од топлоте;
  • пролазе у просторију довољну количину дневне светлости, за разлику од глувих капака;
  • дају префињеност и потпуност изгледа захваљујући великом избору свих врста модификација и боја.
 • Роло врата за ормаре се користе не само у гардероби, већ је и широка:
  • У спаваћим собама и дневним собама, овакав дизајн вам омогућава да побољшате квалитет складиштења удисањем ваздуха у ствари, што такође спречава појаву мољаца и штити од непријатних мириса.
  • Врсте гардеробера које су данас врло популарне, одвојене су од осталих просторија (већина спаваћих соба) вратима на жалузинама или уобичајеним шаркама на вратима, било клизним или "хармоником". Ормарићи са дрвеним вратима ложе компаније Лерои Мерлене изгледају сјајно у сваком ентеријеру и могу се уградити чак и унутар самог гардеробе.
  • Таква врата у купатилима и тоалетима најчешће се користе као фасаде за намештај, разбијање неугодних комуникација, екрани за купатила, као и за екране који покривају грејаче воде. Треба посебно напоменути да се оваква вентилирана конструкција, која формира крило врата, сматра специјалистом за сакривање система котловских снопова и цјевовода за воду и одводњавање. Његова употреба спречава појаву кондензације на горе наведеним комуникацијама.
  • Кухињски прибор изгледа сјајно са жалузинама. Поготово зато што је производима потребна вентилација не мање од одеће и ствари. У овом случају, не добијају бубе, а кртица не воли свежеваздух

Предности и мане врата за жалузине

склопива вратаимају следеће предности:

 1. Рационална употреба слободног простора посебно је уочљива у уским просторима, као што су лођа или балкон.
 2. Неоспорна једноставност инсталације, доступна чак и мајстору - почетнику.
 3. Лакоћа материјала и одлична вентилација због готово непримјетних размака између композитних плоча од тканине, која спречава стагнацију влаге и, као резултат тога, одсуство мољаца и неугодних мириса у складишту, опремљено таквим вратима.
 4. Уредна спољашњост, заједно са разним бојама, савршено се уклапа у сваки ентеријер.
 5. Довољно дуг животни век при пажљивом руковању сложеним вратима.
 6. Способност да се лако поправљају и поправљају оштећени елементи.

Недостаци разматраних структурамогу се приписати:

 1. Несигурност садржаја ормара са тако сложеним вратима од продора светлости и мириса, што није увек корисно.
 2. Сложеност бојења или лакирања је због сложености конструкције, која се састоји од разних врата.
 3. Релативно висока цена готовог производа.
 4. Потреба за пажљивим праћењем влажности ваздуха, јер је могуће деформисати та врата под утицајем влаге.
 5. Зависност од варијација температуре утиче на облагање ламела. Затварачи, који нису заштићени температурним промјенама због лака, подвргнути сунегативни ефекти влаге и, као резултат тога, деформација, а њихов радни век је знатно смањен.

Као што је горе поменуто, врата лоувреа која се продају Лерои Мерлину могу бити направљена не само од дрвета и имитирају њену пластику, већ иод лаког метала, бамбусапа чак и са специјалном густом крпом . Међутим, највећу популарност тек треба да стекну природне дрвене конструкције, које служе као савршена декорација ентеријера сваке просторије. Покривена лаком и чува природну боју оригиналног материјала, таква врата обогаћују декор, чине га јединственим.

закључак

Треба напоменути да су ламелна врата за ормариће постављена врло лакомонтажа под утицајем обичног сељака . Компанија Лерои Мерлин пружа потрошачима сав потребан сет компоненти, од затварања до причвршћивача и завршава се механизмом за затварање. Купац само треба да састави све детаље у складу са овде датим упутствима, а врата на жалузини ће заузети своје место у орману. Моћи ћете да демонстрирате своје дизајнерске способности одабиром одговарајућих боја врата и уклапањем у унутрашњост.