Како ронити парадајз

Ко не жели да кува домаћи парадајз укусних и сочних парадајза? Парадајз је међу најпопуларнијим и најчешћим усевима. Неко их расте са лакоћом, а неко брине за сваки грм. Сакупљање парадајза је важна мера за негу поврћа, тако да доносе богату жетву.

Након што су почеле да се појављују прве фазе парадајза, потребно је да се на њима прикажу слике. Овај догађај, који се састоји у садњи биљака из различитих посуда. Пружа парадајз са довољно простора за њихов развој. Размотримо слику детаљније.

Како направити парадајз парадајз пасте

Због ове мјере елиминисаћете слабе клице, а јаки ће им дати могућност да се развијају у погодним условима за њих. Врло често се пијукају 14. дан након појаве степеница. У том периоду треба почети да се појављују и трећи листови.

Прије сликања, обавезно сипајте саднице тако да тло постане влажно, али није тешко. Покушајте да не оштетите изданке када се трансплантирају. Екстрахује се уз помоћ посебне дрвене оштрице, која не оштећује коренски систем који је још увек лоше формиран.

У резервоару за пресађивање, направљено је неколико јарака, посутих земљом, залијепљених и засађених садница. Ако у првих неколико дана не утиче на вас са вашим темпом раста, разлог за то може бити тешко прилагођавање непознатом окружењу. Поготово ако сте преместили лонце на ново место, а не тамо где се налазио.

Брига за коцкице парадајза

Парадајз се односи на биљке које су отпорне на сушу, болно толеришу велику количину влаге, па их треба залијевати само на крајњу потребу, тј. При сушењу горњег слоја земље. А ако на улици нема сунца, постоји облачно време, онда се залијевање може заменити попуштањем земље.

Недељу дана након брања парадајза треба хранити. Постоји неколико метода оплодње. На пример, ако узмете у обзир минералне и органске, онда можете да користите раствор урее, суперфосфата и калијумове соли. Добра опција је амонијев нитрат, сумпорни калијум и суперфосфат.

Други начин: пепео 1 ст. л + вода 2 литра. Медиј је инсистиран око 24 сата, вода је филтрирана и то је залијевање биљака.

Можете користити љуску јаја. За његову припрему напуните посуду (3 л) љуском (75% укупне запремине). Све ово се сипа у воду и инфундира неколико дана. Добијена маса се разблажује са водом у пропорцијама 1: 3, раствором, заливеним парадајзом. Иста љуска се користи неколико пута.

Храњење рајчице на коцкице може се обавити са различитим лековима, они се разликују једино од састава и водећег састојка. Највећи раст рајчица од тратинчица ће додати гнојива са суперфосфатом. У великој већини случајева, направљена је у облику праха.