Како декорисати ентеријер са полицама за цвеће

Цвијеће је увијек заузимало часно мјесто у стану или приватној кући особе. Приликом уређења ентеријера, сватко од нас је замишљен како да постави полице за цвијеће, у којим угловима куће су постављене и што украсити. Па ипак, не бих хтио користити стандардне варијанте распореда боја на прозорској дасци и полицама. Све идеје представљене у овом чланку су толико интересантне да ћете желети да купите што више цвећа.

Најбоље опције за украшавање унутрашњости полица за цвеће

1. Цвеће на степеницама

Ако имате стубиште у стану или приватној кући, зашто не бисте ставили неколико мањих сталци за цвијеће властитим рукама? Да бисте то урадили, боље је ако су степенице од дрвета, онда ће биљке изгледати природније. Чак и саме степенице могу послужити као дивна полица за биљке, поготово ако је широка и имаће довољно простора за један цвијет, само замислите како ће изгледати необично. Најважније је да их не повређујете ноћу када паднете.

2. Полица на зиду.

Једноставно зидну полицу можете употпунити неким елементима дрва и онда ће се претворити у прави регал за биљке. Само будите опрезни са избором биљака, јер неће свака полица преживети велики број боја, поготово ако теже много.

3. Необичне полице са властитим рукама.

Наравно, можете купити сталак, али зашто то радите када је лакше и подићипотрошићете минимум новца и материјала. Посебну пажњу ће се морати посветити уређењу таквих полица, јер је то једна ствар, али ево порицати - сасвим друго. И то је много компликованије. Можете додати књиге на полице поред цвећа.

4. Јастук на ужади.

Зашто се овај јастук не може сматрати сталком? Ово је такође место за постављање биљака. И још више запрљана подсхоп, то не само украсите своју собу, то ће стварно уштедјети простор у вашем стану или кући. На угловима просторије можете објесити неколико тава, а можете потпуно заузети једну страну собе и тамо смјестити свој мини-врт.

5. Палете за цвеће.

Палете можете користити као полице, можете их бојати у различитим бојама, допунити их разним декоративним елементима и онда ће ваш стан изгледати много занимљивије. Међутим, ова идеја је постала популарнија међу власницима башти, јер је на улици ставити палету много удобније него у затвореном простору.

6. Неколико малих авиона.

Можете комбиновати неколико малих авиона и посадити их у њих. Такви сталци могу бити постављени било гдје, јер не заузимају пуно простора.

7. Светлеће цвеће на прозорској дасци.

Шта год желите да уклоните стандарде постављања боја, још увијек је потпуно немогуће ријешити га. Ако биљке воле светлост, онда једноставно немате избора и морате их ставити близу прозора.Само ова чињеница може бити помало разноврсна због постојања малих палета које се могу поставити на прозорску даску.

8. Полица од металних лименки.

Изгледа као ова опција креативно, тако да није потребно при првој прилици бацати чврсте металне лименке, јер оне могу послужити као прекрасан лонац за цвијеће.

9. Постојите за цвеће од метала.

Полице не морају нужно бити израђене од дрвета, можете користити и друге материјале, као што је метал. Само у овом случају, да бисте направили полице за биљке властитим рукама, можда нећете изаћи, и најбоље је да их купите у посебној радњи.

10. Комплет полица за биљке.

Ако немате довољно сталка, можете користити неколико, али за складан дизајн просторије, зауставите свој избор на полицама различитих величина.

11. Модерни полице.

Није тајна да напредак није на мјесту и све се развија све вријеме. Полице за биљке нису постале изузетак. До данас можете купити полице са специјалним ултраљубичастим осветљењем, уређајем за одржавање оптималне температуре итд. Такви стилски сталци ће се уклопити у сваки ентеријер.

12. Полица за љубичице.

О овим биљкама треба споменути одвојено, јер су љубичице готово свака особа. За њих можете купити посебан сталак са стакленим полицама. На њему ће се биљке осјећати много боље.

13. Склопиви сталци за цвеће.

Врло су удобни, не морате тражити од некога да премјести регале или потражите мјесто за вријеме чишћења. Таква полица је врло једноставна за чишћење и чишћење.

14. Уличне полице.

Стављају се у угао, као што је приказано на фотографији. Угаони носачи штеде много простора.

Ово су најбоље опције за употребу регала за собне биљке. Само немојте заборавити да ако одлучите да направите регале властитим рукама, онда покушајте да то учините што је могуће ближе унутрашњости просторије, јер то треба да је допуни. Да бисте то урадили, користите боје различитих боја и њихове нијансе, можете се обратити разним алатима за уређење полица. То су боје, лакови и све врсте декоративних елемената. Отпустите машту и уживајте у дизајну свог дома.