Како је направљена хала-логгиа: 35 примјерака фотографија

Учините пространу дневну собу могућом комбинацијом собе са балконом без сумње, комбинованог балкона са ходником, ово је ситуација у којој сви добијају. Ако постоји додатни продужетак, зашто га не користити као укупан простор и створити додатни простор за одмор или рад. Дакле, да би се ова просторија уредила, неопходно је унапријед водити рачуна о изолацији користећи стандардне грађевинске материјале. Све то је неопходно да би балкон могао подржати егзистенцију зими и био функционалан. Неопходно је унапријед размишљати о обављању на њему система гријања, провођења електричне енергије.

Како опремити дворану: приступ балкону, фотографије и идеје

Углавном, балкон или лођа су одвојени од излаза из дневне собе, точније са вратима и прозорима. Када комбинирамо ове две територије, постоји само доњи део прозора или горњи плафон, балконска врата се могу заборавити. Ако постоје батерије, онда се можете ослободити трансфера до ложе, осим што је одлична опција да инсталирате топли под. Може се прикључити на батерију или користити одвојене електричне грејаче, који се постављају испод подних облога. Сваки власник бира опцију за њега, у зависности од тога како се користи лођа или балкон и који је дизајн управо онакав какав је.

Ако горњи прозор оставите као главни, можете га користити као партицију или му дати функционални капацитет.

Горњи диосекција прозора може да постане стилска преграда и постоље за декоративне елементе

В този можно позициа:

  • телевизијска или друга опрема;
  • штанд штандова;
  • Користити као постоље за украшавање живим цвећем.

Ако потпуно уклоните ову зграду, онда можете замислити друге опције дизајна, често користећи лучни украс, то зависи од дизајна који се користи.

Дизајн хале: фото станови са балконом, стилови

Што се тиче стилова, њихов избор је прилично велик. Комбиновање ложе и дневне собе није тако лако када се ради о дизајнерским питањима. За класични стил, дизајн се најчешће користи у комбинацији са ступовима, луковима и полиуретанским декорацијама. Дизајн лукова се може мењати, а стил остаје непромењен.

Стилови попут модерне или високе технологије могу власнику понудити велики избор фантастичних идеја. Да би се нагласио стил, дворана и лође ће вам помоћи у различитим облицима. Посебну улогу у организовању стила играју асиметрични лукови.

Прелепа преграда између дневног боравка и балкона може учинити интеријер занимљивим и оригиналним

Лукови су такође добродошли у стилу имена земље. Он препоручује украшавање лука са дрвеним елементима и гредама.

Поред тога, успешна опција ће бити коришћење мини барова, пултова, ормара, као и извођење дизајна у скандинавском стилу. Софт музика, право осветљење ће дизајну дати осећај удобности и профињености.

Дизајнходник у апартману са балконом

Уређење намјештаја на лођи се не завршава намјештајем и свјетлом. Веома је важно исправно приступити избору завеса. Избор варијације у великој мери зависи од целокупног стила, али најлакши, прозрачнији и прозирнији материјал ће бити најпрофитабилнији. Ако желите да одаберете тамне боје, најбоље је да останете на тканинама за облагање. Такви материјали неће горети на сунцу. За оне који воле ролете, као и представљен велики избор опција, али приликом куповине обавезно обратите пажњу на материјал, треба да буде лаган доказ.

Што се тиче расвјете, најповољније је мјесто. У овој селекцији светло ће се распршити, што ће вам помоћи да визуелно проширите простор. Размислите о уградњи уређаја за осветљење на лођу унапред, ако је довољно велика, можете експериментисати са монтираним степенастим плафонима.

Приликом опремања лође, посебну пажњу треба посветити избору висококвалитетних расветних уређаја

.

Занимљива опција је уградња рефлектора који ће усмерити њихово свјетло одоздо.

Ако се планира радно мјесто из ложе, потребно је водити рачуна о електричним точкама. Број испуста не смије бити мањи од 3. Могу се користити иу другим случајевима, ако вам је потребна подна лампа или употреба кућних апарата.

Намјештај и балкон у комбинацији са ходником

Зидови ложе су уређени у холистичком јединству са ходником, апсолутно није важно, што укључује поправку, тапете,украсна жбука или боја. Што се тиче пода, материјал за покривање може бити једноличан и различит, а све то зависи од избора и укуса власника стана. Користећи други материјал за под, можете нагласити и побољшати облик балкона, поред тога, уз помоћ посебног материјала под се може претворити у округли или овални облик, то зависи од интегритета комбинације балкона и ходника. Сто се тице ситуације, онда је могуце закрцати лођу, треба имати на уму да је ова просторија мала и непотребна, да тамо нема ничега. Неред са декоративним унутрашњим предметима може да доведе до губитка изгледа ложе и да буде простран тако да одржава осећај удобности.

Приликом опремања ходника-лође, препоручљиво је унапријед размислити о дизајну ове собе и правилно покупити сет намјештаја

Тренутно је панел кућа изграђена тако да се улаз у балкон налази у ходнику. Ако је раније овај дио куће добио улогу оставе, гдје је било могуће похранити нежељене ствари и краставце и акумулирати са сваком годином све већи број, сада је постао саставни дио дворане.

Удружење дворане и лође (видео)

Дизајнери нуде много идеја које ће вам помоћи да комбинујете ходник и спаваћу собу, и створите место од уобичајене ложе која ће постати део стилског ентеријера. Правилна комбинација и уређен балкон са собом пружит ће удобност и удобност свим домаћинствима и њиховим гостима.

Дизајн хале-логгие(унутрашња фотографија)

)