Избор уличних дрвених врата за дацху: сорте и инсталације

У наше вријеме, прије изградње ладањских кућа, људи су почели приступити пажљивије и озбиљније. Многи данас бирају град да се одмара, не ради у граду, као што је то било прије 20 година. Штавише, свако жели провести викенд у удобним условима. Да бисте створили пријатну атмосферу у земљи, пре свега, потребно је уградити квалитетна улазна дрвена врата.

садржај

 • Главни захтеви за крило врата
 • Врсте тканина за врата
  • Предности улазних врата храста и јохе
  • Главне предности уличних врата од борове шуме
 • Карактеристике уградње крила врата

Главни захтеви за крило врата

За куће на селу треба да се купују улазна врата,имају следеће особине:

 • Добра топлотна изолација. Обавезно присуство контуре која штити простор од дувања и промаје;
 • поузданост;
 • Дуг радни век;
 • Снага.

Осим тога, улазна врата за привлачење пажње не смију бити декоративни елементи и скупи дизајн. Главна функција врата за одмарање језаштита код куће , тако да на њу не треба трошити много новца. Боље је купити јефтино дрвено платно без екстерног луксуза. Чак и при избору, не заборавите да ће овај дизајн бити изложен негативним природним утицајима: киши, температурним колебањима и мразу.

Врсте крпе за врата

Врата по конструкции и типи могат да бъде:

 • Штит. Ове структуре су подељене у шупљине(Скелет договор платно, валовитог картона испуњен) и добар (направљен од иверице или лепљењем дрвене летвице);
 • Филенцхатими. Ова врата су одлична опција буџета. Приликом креирања их не користите лепак који губи своја својства када температура падне;
 • масовно. Коштају сличне производе јефтин, али је њихов рок трајања дужи.

Предности улазна врата храста и јове

Ови производи су у велике потражње, јер је храст је најтежи и издржљив материјал који има одличну изолацију буке. храстова вратасу изложени и тонирање треатмент . Они не мењају својства и геометрију, чак иу јаким тркама у температури и влажности.

За разлику од других стабала четинара, храст не емитује катрана, због тога су врата остати беспрекоран дуго времена.

Неки баштовани воле панели врата од чврстог јова са природним розе боје. ониимају глатку текстуруи уклопити у сваки ентеријер.

Главне предности отвореном соснових врата

Данас, добро доказан крила врата бор. Они добро уклапају у околни пејзаж у земљи, имају велики број предности.

Дрво је класичан која показује добар укус власника. Изградња бора разликују у њиховој заштити животне једноставности, јер је њихова структура није само "дише" и ствара оптималну климу која је повољно дејство на здравље. уСве остало, прилично су јаки и тешко их је оштетити.

Такве облоге имају добре звучне изолације. оне су лепештите од уличне буке , што је посебно важно за сеоске куће, јер су суседи различити. Неколико људи ће им се допасти када се гласна музика стално игра.

Цена улазних врата из бора је сасвим демократска. Трајање рада није краће од 30 година, а након прераде производа лаком, могуће га је повећати. Тако ће и даље бити могуће избећи пуцање и отицање.

Крошња борова може се користити за бојење. Суши се до жељене влаге, уклањајући канале смоле и пороке. Осим тога, површина производа је савршено равна, спремна за декорацију.

Ова улична врата, због својих изолационих својстава, не попуштају чак ни зидовима, направљена у две цигле. Зато је одличанпогодан за сеоске куће . Сличан улазни дизајн је високо естетски и изгледа веома хармонично.

Карактеристике уградње крила врата

Наравно, самостална уградња уличних дрвених врата за дачу је прилично тежак процес. За почетак, проверите да ли се димензије изабране конструкције са вратима поклапају. Често је потребно извршити тачно уклапање, јер, упркос очигледној усклађености, током рада може бити супротна ситуација.

Надаље, врши се означавање рупе и улазних врата. Следећи корак је прављење кутије. После тога, на платну икутије сече петље. Искусним мајсторима се саветује да користе нагиб за успостављање конструкције са максималном тачношћу.

Кутија је уметнута у врата. Проверавши ефикасност, зачепите клинове-одстојнике. Један би требао бити на нивоу кваке, а други - на горњој петљи. Они су чврсто причвршћени на оба краја кутије врата како би се спријечила његова деформација.

Након ових корака, инсталациона пена испуњава простор између зида и кутије. Све то остаје док се потпуно не осушиоко 12 сати . На крају времена врши се уградња уличних дрвених врата.

Затим пређите на инсталацију решетки. Прво, потребно је сазнати њихову тачну величину, а затим је залијепити или нокатити. Да бисте смањили празнине, користите посебне изборе. У том случају, прво их монтирајте, а затим поставите само крпу на вратима.

Опћенито, сврсисходно је поставити властита улична дрвена врата на властити трошак када постоји искуство проведбе сличних радова и може се спасити. Иначе, само проведите своје вријеме.

Очистите постављена улазна врата средствима за негу дрвета, јеробичне хемикалије могу их оштетити . Али, да би се добила сјај или маскирање малих огреботина, тканину треба полирати неколико пута годишње воском. Иначе, праг и визир штите производ од неповољних временских утицаја.