Изабрали смо тапете за црвену кухињу: 50 фотографија идеја успешних комбинација у дизајну

Многи људи, због монотоније живота, имају тенденцију да је чине светлијом промјеном унутрашњости стана или дома. Зато су свијетле боје у кухињи - прилично уобичајене.

Упркос екстремној црвеној боји, она остаје једна од најпопуларнијих нијанси за уређење просторије у којој породица проводи пуно времена. Домаћини гости и прегледавају вести за време доручка, пију јутарњу кафу и примају пуну живост за цео дан. Ниједан други тон осим црвеног неће вам дати толико енергије и емоција.

Али унутрашњост са таквим радикалним нијансама треба да се осмисли до најситнијих детаља. Од великог значаја су боје пратилаца, избор текстила и декоративних елемената, као и обрада зидова. Најчешће се залијепе са тапетама, јер је то најједноставнија и најприступачнија опција.

Које тапете ће стати на слушалице са црвеним фасадама

Боје црвене боје су прилично богате бојама, које је у унутрашњости тешко игнорисати, чак иу малим количинама, што се може видјети на слици испод. Према томе, дизајн кухиње помоћу такве палете захтева употребу неутралне гама да би се ослободио стреса од енергичног и врелог црвеног.

Кухињске тапете са црвеним намештајем треба да буду изабране из хармонијске палете:

 • светле нијансе сиве;
 • бела;
 • крема, млеко, крема;
 • беж.

Ови тонови ће бити савршена позадина за сјајне слушалице.Користите их боље у решењу са једним редом, како не бисте изобличили композицију. Било који цртеж ће учинити ентеријер превише живописним у комбинацији са црвеним намештајем. Посебно је опасно користити обрасце у малој кухињи.

Избор позадине за позадину, наравно, није ограничен на наведене тонове. Можете користити њихове нијансе, као и лагане каве и дрвене површине. Дрвена облога је у складу са било којом палетом, али у комбинацији са црвеним тоновима боље је користити само рјешење од свијетлог дрвета, као на сљедећој фотографији.

Ако површина простора дозвољава, онда је могуће причврстити акцентне тапете, на пример, у комбинованој дневној соби или трпезарији, на уклањању са слушалица са црвеним фасадама. Овај дизајн користи фото тапете или материјал са позадином или узорком који се поклапа са нијансом намештаја.

Опције за кориштење акцентног зида или његовог подручја могу бити како слиједи:

 • Трпезарија или дневни боравак разликују се не само по боји, већ и по нивоима на стропу, зидовима, поду. За такав избор узети позадину у тону главне боје зидова, али с узорком у боји кухиње.
 • На знатној удаљености од радног простора, можете ваљати зидове црвеним тапетама, а слика на њима мора бити у тону главне боје, као на сљедећој фотографији.
 • Изолација зоне са тапетама може се обавити и на плафону, настављајући акцентну траку са зида.

Приликом избора поклопца за зидове ваше кухиње, обратите пажњу на чињеницу да ће црвена боја побољшати фактурумонофиламент валлпаперс. Њихов дизајн ће такође бити светлији него што је то, тако да се не препоручује да одаберете материјал који има значајна колебања у боји.

Шта изабрати тапете за црвени интеријер

Оригинални дизајн кухиње подразумијева употребу необичне боје не само у намјештају, већ иу обради. Најлакши начин да покријете зидове просторије је, наравно, тапета. Нарочито зато што уз њихову помоћ можете створити невероватну ситуацију комбинацијом тонова и цртежа.

Ако одаберете лагане слушалице које само наглашавају стил, можда ћете више волети црвене зидове. И може се варирати:

 • Монохроматски акцентни зид ће изгледати складно на позадини шаблона са шаблоном. Органски декор на таквом зиду ће изгледати отворене полице, на пример, са вазама или посуђем, осликаним под тапетама, фотографијама у оквиру.
 • Најскладнији ће бити дизајн који користи само двије или три боје. У овом случају, слика на црвеним зидовима треба да буде изведена у тону слушалице. Али ако желите да изаберете живописну нијансу за позадину, боље је да залепите само један или два зида и оставите остале слободне површине у неутралним тоновима.
 • Можете користити тапете у тону кецеље, поготово ако је направљен од мозаика или постављен са великом керамичком плочицом, као на слици испод. Али овај дизајн је дозвољен само на ограниченој површини. Може бити један зид поред радног простора, сегмент благоваонице у кухињи, појас на нивоу прегачесоби Тада је главна позадина обично лагани тон, али можете обојити дно просторије црвеном бојом, а горњу - изабраном неутралном бојом.
 • Позадине са органским изгледом са великим обрасцем који понавља дизајн кецеље. Слика испод показује да ова техника комбинира композицију просторије. У малим кухињама није пожељно користити такву облогу на свим зидовима.
 • Елегантне црно-беле тапете са фотографијама стилизованим на стару фотографију. На овај начин можете направити своју фотографију и било коју слику коју желите. На тој позадини, црвени детаљи декорације, елементи трпезарије, завршни слој прегаче и други зидови биће хармонични у изабраним нијансама црвене боје.