Хитан позив чаробњака да отвори врата

Из неугодних и неочекиваних ситуација нико није осигуран, често се наилазе на непредвидиве тренутке на прагу куће. Лако је замислити такву ситуацију када су се улазна врата заглавила или се кључ са улазних врата изгубио, и било је немогуће ући у стан.

садржај

 • Разлози због којих се врата не отварају
 • Услуга отварања врата
  • Предности браварске услуге
  • Листа услуга за услуге врата
  • Трошкови услуга
 • закључак

С обзиром на чињеницу да модерна улазна врата имају тежак дворац, мало је вероватно да ће се отворити сама, јер нећете покушати, па остаје једино рјешење - позвати помоћ стручњака који ће помоћи у рјешавању проблема.

Разлози за отварање врата

Постоји неколико различитих разлога заштоје немогуће ући у станили га напустити. Најчешћи су губитак кључа или затварање улазних врата, али постоје и други моменти за предвиђање које се не очекују.

 1. Кључ је био заглављен у брави улазних врата и има неколико разлога - скупљање нове зграде, неправилна уградња врата, слаби и лоши детаљи врата.
 2. Рушење тајног механизма цилиндра или полуге.
 3. Кроз покушај неуспјеха.
 4. Када покушате да отворите врата, кључ у брави се покварио.

У сваком случају, не треба паничити и покушати сами ријешити проблем или позвати бравара из стамбеног уреда, који само квари улазна врата. До данас постојехитне службеотварањеи замена браве. Такве фирме у многим градовима раде непрекидно, услужни стручњаци су увијек спремни помоћи и брзо исправити ситуацију.

Услуга отварања врата

Отворите врата без кључева да не присилите све, то је цела уметност, која захтева велику вештину, искуство са бравама. Стручњаци који раде у овој области услуга, посједују потребне вјештине и практично искуство, познају браве домаћих и страних произвођача. Приликом доласка на захтев купца, онибрзо и квалитетно , без оштећења, отварају врата бравом било које сложености.

Они раде сав посао са професионалним алатима, познају принцип рада многих браве. Главно је да након отварања врата без кључа, крило врата остаје интегрално и нетакнуто. У већини случајева све функције и заштитне карактеристике механизама за затварање остају сачуване.

Позив чаробњака сервиса може се обавити телефоном, оператор компаније комуницира са клијентом, а затим преноси све детаље директно мастеру.У року од 15-60 минутамајстор долази на мјесто са потребним инструментом, али може почети радити само ако клијент има документе који доказују смјештај у овом стану. Ако нема докумената, онда ће морати позвати полицајце и отворити врата у њиховом присуству. Такођер можете позвати сусједе који могу потврдити боравиште клијента за датоадресу

Предности браварске услуге

 1. Увијек искрен и квалитетан рад.
 2. Стандардно, хитно, хитно и хитно отварање врата без кључа.
 3. Високо обучени техничар.
 4. Пажљиво одабране оквире које увек можете имати поверења.
 5. Практично искуство специјалиста, развијено током година.

Списак услуга сервисирања врата

 • Грана улазних структура од метала и дрвета.
 • Хаковање браве било које сложености у хитном налогу било ког произвођача.
 • Елиминација разних грешака.
 • Монтажа разних брава за врата.
 • Одјељак такођер садржи браве сефова и аутомобила.
 • Потпуна гаранција сигурности клијента и његове куће.

Трошкови услуга

Цијене за услуге мајстора могу варирати, овисно о врсти и сложености обављеног посла. Ако желите да отворите дизајн са кућном бравом, онда ће услугакоштати од 700 рубаља , увозна производња ће почети од 1500 рубаља. Откључавање браве са побољшаним сигурносним карактеристикама коштаће од 2000 рубаља. У цену услуга не спада цена браве и браве, која такође варира у зависности од жеља клијента, чаробњак ради и са материјалима својих купаца.

закључак

Неуспјех уласка или изласка из стана често доводи људе у стање застоја, али служба хитних служби увијек може пружити помоћ. Такође треба напоменути да, из различитих разлога, није увијек могуће отворити дворац и задржати све своје функције , ау овом случају се мора потпуно промијенити. Таква услуга чаробњак ће моћи да обавља брзо и квалитетно, због специфичности структуре врата у стану, канцеларији или гаражи.

Стручњаци службе препоручују, ако је бравица изненада почела да се лоше отвара или нешто није у реду с њим, немојте чекати да он потпуно искочи . Не приближавајте се тренутку када улазак у стан постаје немогућ. Боље је унапријед позвати стручњака, промијенити или поправити механизам закључавања, као и сазнати препоруке за затварање врата и што учинити у таквој ситуацији, а то су механизми који могу спријечити такву непријатну ситуацију.