Гипсане плоче и глодари

Зидови стамбених просторија у приватним кућама често су прекривени материјалима на раму. Али практично одмах се поставља питање да ли су гризли простирке или гипсани картон? Глодавци су болесно место за већину становника у приватном сектору. А ако њихово постојање испод пода, становници су често само нагађали, онда када обложите зидове сухозидних плоча, постоји шанса да ће миш проћи кроз клице, а ноћу ће соба бити испуњена тутњањем и шуштањем од трчања око преграда пацова.

Гризање гипсаних плоча?

Чињеница да мишеви имају одличне зубе, који не само да гране дрво, већ и бетон. Да би се приањала гипсана преграда, неће им бити потребно много времена. Празан простор на писму ГКЛ - у ствари, позив мишева да опреме своја гнијезда овдје. Гринд гипс, просути преко зидова. Како то спријечити?

Како се носити са малим штеточинама?

Постоји неколико опција за борбу против пацова, на почетку треба напоменути да је употреба отровних супстанци неефикасна и једноставно бескорисна. Труљење трулежи трулежи на прегради на сувом зиду није најбоље решење проблема. Из тог разлога, користе се следећа средства:

  • Најефикаснији и најпоузданији начин је да се ријеши проблем малих животиња прије постављања сухозидних плоча. Да не би могли да продру у лим, довољно је да га ставите испод обода слоја стаклених влакана. Угризи ове ствари нису као мали штеточине
  • Домаћа мачка је традиционално рјешење проблема, али не иувек делотворна, све зависи од природе ваше медицинске сестре, а не све мачке хватају миша
  • Мишеви су постављени у прогрозене потезе. Метод је класичан, веома ефикасан, али веома дуг. Може се чекати годину дана да глодавци иду
  • Ултрасониц сцруббинг мишеви. Нова, прилично ефикасна метода. У овом случају, уређај даје импулсе који не штете особи, али у исто вријеме и паника.

Поред горе наведених метода, постоје и препоруке да се мишевима који се клијају прилагоде покрете разних сувих биљака, да се користе "пацовски" вукови и многа друга полу-природна средства. Али са свом разноликошћу метода борбе, не постоји решење које ће дати 100% резултата, потребно је комбиновати различите методе борбе.