Гате системс

Системи капија се називају агрегати, који се састоје од различитих уређаја, дијелова и механизама, структура и чворова, међусобно су повезани и омогућавају да се омогући радна функционалност и извршавање задатака који се изводе на високом нивоу. Системи обухватају једно помично платно, које се креће по потпорним елементима и представља зидни оквир. Систем врата може бити опремљен механичким или аутоматским погоном и омогућава вам да направите сигурносни систем за искључивање. У приватним кућама и сеоским кућама овај систем се налази на самом улазу, користећи се само модерним дизајном, који се може видјети на австрој.рф, гдје су представљени у естетским и квалитетним дизајну.
Гаражна врата

Овај дизајн је модеран и направљен је од високе технологије, а мобилна инсталација може бити представљена у малим или средњим димензијама. Затворена врата имају високу топлотну изолацију и звучну изолацију и дуг вијек трајања, а можете инсталирати и било који сустав управљања сигурношћу, а удобан рад је апсолутно сигуран. Капије одговарају високом стандарду.
Улична врата

Оне су неопходне да би се ограничио приступ територији која се штити. Систем је подешен да контролише полазак и улаз како би се спречио неовлашћени приступ трећим лицима. Као материјал за производњу користи се алуминијум, сендвич панели и профилисани лимови,тако производи постају лакши. Производи немају заваривање и отпорни су на корозију, због чега естетски изглед остаје у сваком тренутку. Улична врата се не плаше климатских услова и издрже и најјачи ветар, па ће њихов рад бити непрекидан. Употреба овог типа је у индустрији, величине су различите, као и различити водичи и ваљци. Можете направити систем за било које перформансе дизајна.
Системи за индустрију

Индустријска врата су велики производи који се могу инсталирати чак иу великим отворима. Ова подешавања су погодна за складишта, просторије за канцеларије, продавнице и где год је саобраћај интензиван. У саставу платна, торзионих механизама, разних водича. Главни панел може бити израђен од композитних материјала, као и сендвич панела или панорамских панела. Роло врата се сматрају модерним и користе се на свим мјестима гдје постоји велика површина.