"Фловер Цхуте" - тајне дизајна цвећа

Понекад обичне цвјетне гредице изгледају у врту досадно и стандардно, и долази тренутак када желите нешто ново и јединствено.украс са цвећемвикендице, цветање годишње не оставља све, али овдедизајн цвећаиз једногодишњих - није тешко окупирање. Једна од оригиналних и нестандардних идеја - "цветни поток", треба да створи симулацију тока воде. Популарни врч који је лежао на тлу из којег су наводно сипали биљке. Изгледа веома импресивно на травњаку пуном зеленила.

Ниже биљке су засађене близу једна другој по групама. Ако је простор мало, онда можете направити ток од два нивоа. Извор "Фловер Флов". За целовиту слику потока, користите посебну подлогу. Можда има велики бацач, лонац. Није битно да ли имају циљ или не. Најчешће узимају стару бачву или кошару.

Али запамтите да не бирате, овај предмет треба да изгледа пристојно, згужвани или зарђали предмети нису погодни за креирање необичног дизајна цвећа. У недостатку таквих предмета, можете користити цигле или камење, симулирајући мали бунар.

Биљке за цвеће морају савршено толерисати било какве временске услове, имају дуг период цветања. Проток потока савршено ће направити цветове црвене, плаве или бијеле боје. Али то није важан услов, јер ако је "ток" шарен или постепено мења нијансу, онда ће изглед таквог цвећа бити још необичнији. То цхоосетребају ниске биљке.

Основа за састав . Врч је постављен тако да је врат нижи, тако да коријење цвијећа мирно клија кроз њега. Извор може бити инсталиран са било којим нагибом. Ако је извор потока цјелина, онда га треба ставити на такав начин да се у њему не накупља киша. Иначе цвијеће ће нестати.

Како правилно посадити?Прије саме садње, потребно је означити териториј цвјетњака с клиновима или специјалним конопима како би се састав са различитих страна прегледао. У случају дугог потока засађују се дуж цијеле дужине, у малом цвијету чине компактну групу. Декорација цвећем у стилу "потока" увек треба да буде осигурана од стране других биљака. То је, пре него што се посади цвеће на другом месту, посади исте биљке, тако да их у случају чега, можеш посадити у општи "ток" боја. Најчешћи проблем је брзо цветање биљака.

Дизајн цвећа губи своју некадашњу појаву, али могуће је вратити лепоту кроз тако лукаво чупање. Урадите то врло пажљиво како не бисте оштетили тло. Период цветања "цветног потока". Једногодишњаци ће моћи да задовоље око само пар месеци, а понекад и само месец дана. Ако желите да повећате период цветања, а не посадите цвеће годишње, онда изаберите трајнице, они ће вас задовољити дуги низ година.