Филтер за воду за судопер: који је бољи избор, користан савјет

Да би се створили комфорни и здрави услови у становима, кућама, канцеларијама и другим објектима, инсталирати филтер за воду испод судопера. Што је боље одабрати опцију из понуђеног асортимана на руском тржишту, сада и покушати ријешити. [/Вазхно]

Шта је потребно за аутономно пречишћавање воде

Домаће водоводне организације не пружају беспријекоран квалитет својих услуга. Негативни утицај одбацују следећи фактори:

 • недовољне квалификације особља;
 • низак квалитет, рушење инжењерских мрежа;
 • недостатак високе одговорности, поуздане гаранције.

Није лијек за измјену властитог нафтовода. Изненадни удар изнутра не може се спречити. Један разлог за то је довољан да се донесе одлука да се инсталира кућни филтер за пречишћавање воде.Треба додати да ће добро одабрана опрема помоћи у уклањању течности хлора, непријатних мириса и мириса. Пружа поуздану заштиту од уношења штетних бактерија, штетних по здравље хемијских спојева у организам.

Инсталација кућног филтера за пречишћавање воде биће неопходна изван града. Загађење животне средине у нашем је толико велико да употреба одговарајућих превентивних мера постаје обавезна.


На предграђу Москве, мањи део територије је обележен светлим тоном. Само овде загађење територије је близу норми. Али у другим областима је боље користити водубунара Иако то није довољно.

Треба напоменути да ће се при продубљивању тачке течног улова моћи смањити само концентрација умјетних загађивача. Планине засићују подземне воде не само корисним минералима, већ и штетним нечистоћама. Посебно се повећава садржај соли калцијума и магнезијума, што одређује ниво ригидности.

Овај метод се не може назвати идеалним:

 • Значајни трошкови таквих производа повећавају трошкове породичног буџета.
 • Ако уштедите новац коришћењем већих контејнера, лични трошкови рада ће се повећати.
 • Приликом одабира услуга за сервисирање особа са кућном доставом, оне ће морати координирати и придржавати се временског распореда доласка курира.

Главни недостатак је недостатак личне контроле сваке стране.Да би се побољшао финансијски учинак пословања, неодговорни продавац је у могућности да стави производ ниског квалитета. Власник појединачног филтера за воду за пиће може инсталирати и контролирати жељени ниво самог прочишћавања.

Како одабрати филтер воде за судопер: основне дефиниције

У широком распону тематских приједлога није лако пронаћи најбољу опцију.

С обзиром на горе наведене карактеристике, избор филтера за воду испод судопера ће често бити најбоље рјешење. Ова опрема је инсталирана у "техничком" одјељку намјештаја намјештаја, који у овом случају обавља корисне функције. Има доста места за смештајвелики саставни делови, редовна контрола, замена патрона.

Која врста филтера за воду може да се изабере биће јасна након проучавања целог чланка. Али у сваком случају, приликом процене различитих модела технологије, треба узети у обзир следеће факторе:

 • трошкове скупа и варијабилних делова;
 • сложеност инсталације;
 • квалитет уклањања загађења са довољном продуктивношћу;
 • осетљивост на промену притиска и друге спољне утицаје;
 • очекивано трајање живота и званичне гаранције.

Напомена!Интегрисана процена ће захтевати ставове корисника, стручњака профила. Има вредност искуства производног предузећа, присуство сопствених истраживачких и дизајнерских јединица.

Пројектовање и рад проточних филтера за пречишћавање воде

Обично се овај производ не инсталира испод судопера, већ на улазу. Најједноставнији дизајн је решетка смјештена унутар стакла. На дну се накупља засебно загађење. Како не би растављали јединицу за чишћење, вентил је увучен у дно, спојен на одвод. Тамо се смеће уклања са протоком течности током испирања у супротном смеру. Да бисте аутоматизовали процес, можете купити специјални електрични погон са тајмером.

Обимни кертриџи су направљени од неколико слојева папира, полимерних нити. Такве структуре се добро подносе чак и уз мању контаминацију, али се не могу опрати. Замењују се новим ако је потребно.

У овој модификацији, механичке нечистоће касне у уским каналима,који се формирају на површинама појединачних елемената. За прање, вода се доводи у супротном смјеру кроз средишњу рупу. Дискови се исправљају, ротирају, брзо чисте од прљавштине.

Важно!Инсталација проточног филтера за воду (механички) користи се за заједничку заштиту имовине. Њиме се задржавају велике нечистоће, смањује оптерећење на сљедећим нивоима прочишћавања, продужава вијек трајања измјењивих патрона и опреме опћенито.

Дизајн и намена појединих делова су јасни и без демонтаже:

 • Флексибилна црева се користе за повезивање са водом и славином.
 • У сваком појединачном случају инсталирајте кертриџ жељеног типа. Одабиром одговарајућег сета уклоните одређене нечистоће.
 • Доњи део резервоара се одвија како би се заменио испушни елемент.

Примена технологије реверзне осмозе у кућним филтерима за пречишћавање воде за пиће

Принцип рада свих инсталација ове категорије заснива се на премјештању флуида кроз полупропусну мембрану у подручје с релативно већом концентрацијом отопине. Притиском се проток усмерава у супротном смеру. Због најмањих пора, само молекули воде могу да продру у баријеру. Велике молекуле и друге нечистоће испиру се у дренажу.


Напомена!Да би се добило 10 литара пречишћене воде, потребно је послати 20-25 литара у канализациони систем заједно са загађењем

Такође је важно запамтити следећа општа ограничења:

 • За уградњу овог типа извођења својих функција са добрим перформансама, потребно је створити потисни притисак од 2, 5 атм. и изнад. Тачни подаци дати су у званичним упутствима произвођача. Међутим, мора се схватити да ће у неким случајевима бити потребна посебна пумпа.
 • С друге стране, морамо се сјетити ограничења максималног притиска. Да би се спријечили кварови, главни улазни филтер је опремљен аутоматским мјењачем, те је уграђен манометар за контролу.
 • Одређени типови мембрана могу оштетити хлор и друга агресивна хемијска једињења.
 • Препоручује се да се пре-чишћење са више корака користи за одржавање микроскопских рупа на месту.
 • Чак и код високог притиска и високог притиска, перформансе кућанских апарата овог типа не прелазе 200-240 литара /дан. Да бисте избегли неугодности, инсталирајте посебан резервоар за складиштење запремине 8-12 литара.

Следуусиј список показивает карактеристики на посамезне компоненте:

 • Систем је преко Т-система прикључен на главни довод хладне воде. Кугласти вентил

  се користи за привремено искључивање приликом замене кертриџа, за поправке и друге техничке операције.

 • Блокје потребан за претходно чишћење. Низ променљивих ставки може бити изабран појединачно.
 • Вентил

  подешава смер протока. Кроз њега вода улази у филтер за реверзну осмозу.

 • Контаминација течности кроз ограничивач протока
   улази у дренажу. За брзо испирање могуће је наношењеРучни кран
  • је спојен преко обилазног кола.
  • Пречишћена вода улази у резервоар

   са флексибилном преградом која ствара притисак без пумпе. Спремник се може искључити помоћу дизалице

  • за обављање превентивних радова.
  • Пре уласка у радну славину

   вода се пропушта кроз филтер , који задржава мирисе, остале заостале нечистоће.

  Напомена!Да бисте сазнали који филтер за реверзну осмозу изабрати, потребно је да разјасните стварне потребе. Било би корисно провјерити ограничења произвођача. У неким ситуацијама биће потребно створити посебне услове за правилан рад опреме.

  Које врсте филтера за воду треба изабрати на основу стварних карактеристика загађивача: препоруке стручњака

  Ако је познато, треба одредити притисак на аутопут.

  Да би се разјаснили параметри филтера за питку воду испод судопера, потребна је детаљна лабораторијска анализа (хемијска, бактериолошка, органолептичка, зрачења). Да бисте то урадили, морате проћи тестове у специјализованој комерцијалној или владиној агенцији.Съдържание на така шема помогне да се добие поуздани информации:

  .
  • Пре узорковања, вода се испушта из славине са просечним притиском од 10-12 минута.
  • Затим се користи за испирање посуде.
  • Користити чисту посуду (запремина - 1,5 л). Најбоље стакло, али пластика је прихватљиво, ако је у бочици било воде за пиће.
  • Напуните резервоар, смањујући притисак, танком струјом дуж зида. То ће помоћи смањити засићеност течности зракомизазива оксидативне реакције.
  • Боца се пуни до чепа, без слободног простора. Стручњаци препоручују да одмах прођете тест за анализу. Ако је то немогуће - посматра се оптимални режим складиштења (у расхладној комори, до 24 сата).
  • За микробиолошку анализу у лабораторију се може узети посебна стаклена посуда. Издаје се након поступка стерилизације.

  На основу добијених података закључују о компонентама опреме.

  У првом случају се инсталира патрона за механичко чишћење. Садржи честице величине до 5 микрона. У наставку је инсталиран пунилац са јоноизмењивим смолама. Он не допушта никакве даљње везе између калцијума и магнезијума. У завршној фази се користи сорбент, активни угаљ. Овај уложак извлачи из текућих мириса, хлорних спојева, механичких нечистоћа (више од 1-2 микрона).

  Напомена!Додатак "Био" у име овог модела значи могућност неутрализације штетних органских нечистоћа. Релевантне корисне функције су компоненте сребра.

  Кертриџи се бирају не само по намени, већ и према димензијама случајева. Произвођачи профила посебно користе различите величине како би искључили могућност употребе производа конкурената.

  Важно!При куповини променљивих блокова обратите пажњу на препоруке произвођача за радну температуру, притисак у цевоводу, нечистоће и друге параметре. Типично, пратећа документација означава номинални вијек трајања. Његовмерено на местима, или количином третиране течности.

  Карактеристике и модификације филтера за воду за судоперу

  Поред типичних, често се морају ријешити специфични проблеми. Дакле, не користе сви корисници најквалитетније чишћење реверзном осмозом.

  Овај кертриџ инсталира најновији систем. Засићује воду калцијумом, натријумом, хлоридима и другим једињењима. Концентрација таквих нечистоћа је посебно добро одржавана. Такви уређаји обављају своје функције без замене током 10-14 месеци непрекидне употребе. Сљедећи дио чланка даје примјере других додатака који се примјењују у пракси.

  Комплет филтера са крановима, други корисни уређаји, специјалне модификације

  Филтер воде са славином на судоперу - стандардна опрема комплета овог типа. Одвојени разводник није тешко повезати без посебног конца на главни вод. Њиме се одвајају струје прочишћене и техничке текућине.

  Овај уређај допуњује опрему за третман воде за заштиту од вируса, других штетних микроорганизама. Санитарна обрада се врши снажним зрачењем у ултраљубичастом опсегу спектра. За повезивање лампе потребна је 220 В мрежа.

  Као део таквих комплета, постоје сензори притиска и контролни уређај за аутоматско одржавање оптималног притиска.

  Који је филтер воде за судоперу боље купити: произвођач ревиев

  У проучавању тематских производа, потребно је раздвојити заиста важне и секундарне параметре. На пример, име бренда је значајан, али не и одлучујући фактор. Приликом одабира бољег филтера за воду, неопходно је провјерити релевантне информације.Неки нови домаћи брендови производе производе са одличним карактеристикама потрошача. Они нису лошији од аналога познатих страних брендова, често се нуде по повољнијим условима за купце.Близина сервисних центара, добављача резервних дијелова и замјенских патрона је додатна предност.

  Филтери за воду са реверзном осмозом Атолл и други производи познатог бренда

  Ова опрема се прикупља од увезених компоненти и јединица на територији Руске Федерације. Пажљив избор добављача помаже у одржавању високог нивоа квалитета. Локална производња је сертификована према ИСО 9001: 2000 стандардима.

  Напомена!Филтри за воду Атолл се могу купити јефтино. Постепено повећање постотка локализације уз укључивање одговорних домаћих предузећа. Треба напоменути издавање специјалне серије "Патриот", коју карактеришу демократске цијене.

  Филтери за пречишћавање воде Акуавор - асортиман и важне компоненте

  Овај домаћи произвођач наглашава цертификацију својих филтера серије Морион према строгим НСФ међународним стандардима. Посебно се потврђују технички параметри који су у складу са важећим законима САД.

  Напомена! Цена филтера за воду Акуавор прилагођена је узимајући у обзир промене у релевантном тржишном сегменту. Близина производне базе пружа добре услове за продуктивну конкуренцију.

  Компанија се бави профилним активностима од почетка 90-тих година прошлог века. Тренутно, њене структурне јединице дјелују у Русији, САД, Њемачкој, неколико других земаља.

  Такви модели не морају бити повезани са водоводним и канализационим системима. Одводе их са собом у сеоску кућу, у туристичка путовања, за брзо чишћење воде на приватним пикницима и за време корпоративних догађаја. У актуелном каталогу компаније представљен је широк спектар проточних система, инсталација реверзне осмозе.

  Филтери за воду Баријера - поуздана заштита од загађења

  Индиректни, али убедљиви докази о исправним акцијама компаније је значајно повећање производње. Данас се производи под овом марком стварају у четири велика предузећа. Доступност сопствених истраживачких и научних јединица омогућава правовремено увођење најновије технологије.

  Компанија производи филтере за воду Барриер, патроне за њих, додатни прибор. Користећи производе овог бренда можете брзо и јефтино опремити мале и велике објекте, ријешити локалне и сложене проблеме.

  Филтри за воду за прање Гејзир - широк спектар и одлична квалитета

  Ова група компанија велику пажњу посвећује научној активности. Приликом производње производаГезер користи неколико десетина сопствених техника заштићених међународним патентним законом. Поред кућних апарата, компанија нуди и готова решења и развија нове пројекте за индустријско пречишћавање воде.

  Да бисте купили филтер за воду за воду Гејзир и да не би погрешили у избору, потребно је пажљиво проучити тренутну поставу. У опсегу подешавања протока приказане су серије: "Стандард", "Цлассиц", "Био" и друге. Сваки од њих има посебне потрошачке параметре.

  Овај уређај има патроне са специјалном композицијом јоно-измјењивачких смола. Они настављају са активним пунилом (до 11-12 месеци), повећавају ефикасност задржавања једињења калцијума и магнезијума.

  Водени филтери Нова вода - Карактеристике и предности

  Први производ под овом марком уведен је на тржиште 1996. године. У прошлости је проширен значајан спектар истраживачких и производних активности, створене су нове технологије. Данас предузеће производи кућне филтере и патроне, специјализовану опрему одличног квалитета. Производња је цертифицирана према међународним стандардима. Под посебним брендом Прио, комплети за пречишћавање воде се продају у различитим земљама широм света.

  Тренутна струја филтера за воду за прање 2017-2018 година

  Информације прикупљене у чланку омогућит ће нам да утврдимо који филтер за воду је бољи, узимајући у обзир опће захтјеве за опрему ове категорије. У сваком случају, особне преференције и специфични услови рада морају се узети у обзир. ИнЗбирна табела даје основне техничке карактеристике за брзу компаративну анализу:

  \ т \ т |
  Бренд /модел Димензије, мм Номинална продуктивност, л /мин Притисак /температура у водоводном систему, атм. /° Ц Процењени ресурс, узимајући у обзир обим третиране течности, хиљада Л Цост, руб.
  \ т Акуапхор /Цристал Х 260к350к90 2 6.5-7 /от +5 до +38 6 2750-3580
  Акуафор /Цристал Куадро 342х377х92 2.5 0,63-7 /от +5 до + 38 8 3200-5890
  \ т Барриер /ЕКСПЕРТ Хард 267х368х95 2 0.5-7 /от +5 до +35 10 3800-4600
  Барриер /ЕКСПЕРТ Феррум 267х368х95 2 0.5-7 /от +5 до +35 10 3300-5810
  Гејзир /Макс - 3 - 9 3400-4900
  Гејзир /Био 380к310к140 2.5-3 -9 3200-4800

  Филтер за воду Акуапхор Цристал Х - Предности и недостаци

  Власници овог модела имају разумну цијену, добру основну опрему. Нису имали значајних потешкоћа у процесу инсталације. Чак и након дужег рада, стакло блока за кертриџ се одвија без много физичког напора.

  Неки корисници су пријавили погоршање у ефикасности смањења крутости након 2-3 месеца непрекидне употребе. За враћање почетних својстава било је неопходно да се у одговарајућу отопину сипа раствор натријумових солицартридге

  Слична питања настају и након пажљивог разматрања службених упутстава. За регенерацију активних компоненти (јоноизмењивачке смоле), заиста користите јефтин начин кухињске соли. Ова процедура се може поновити, што продужава живот једног промењивог блока.

  Ако је интервал између рестаураторских операција премали, потребно је прецизније израчунати потребе, провјерити кемијски састав воде.

  Филтер Акуапхор Цристал Куадро-Мултистаге Чишћење

  Додавање четвртог корака је омогућило да се побољша квалитет филтрације, продужи век трајања кертриџа без промене. Овај комплет уклања из воде производе петрокемикалија, једињења хлора, соли крутости. При избору обратите пажњу на карактеристике модификација у овој серији:

   \ т
  • Са додатним словом "Б", филтер се користи за темељито чишћење воде. Постављена је посебна мембранска баријера. Према произвођачу, он штити од продора бактерија са 100% гаранцијом.
  • "Н" - заштита од шљама. Ионске измјењивачке смоле НЕЋЕ бити брзо зачепљене, јер је овдје инсталирана висококвалитетна механичка филтрација.
  • На повећаном нивоу ригидности стручњаци Акуавора препоручују употребу "2Х". У овом сету два сукцесивно функционишу два специјализована патроне типа "КН".

  Потрошачи високо цијене практичан механизам за инсталирање нових варијабли. Међутим, неки власници примјећују недовољну снагу особљапричвршћивачи.Уредна замена кертриџа ће спречити кварове.

  Мембрански филтер за пречишћавање воде Барриер ЕКСПЕРТ Хард - висок квалитет обраде

  Употреба посебних технологија поједностављује руковање производима из ове серије, побољшава њихове карактеристике потрошача:

   \ т
  • ОнеТоуцх механизам олакшава замену кертриџа.
  • СмартЛоцк - спречава окретање сијалице ако се вода не искључи.
  • БиПасс шаље стриктно дозирани део протока кроз обилазни канал баријерског ЕКСПЕРТ Хард сет-а. Кертриџ за омекшавање ефикасно обавља своје функције уз истовремено продуљење животног вијека ионско-измјењивачког пунила.

  Власници наводе да је ресурс који је навео произвођач (10.000 литара) прецијењен. Скала, према неким корисницима, појављује се након 1,5-2 мјесеца кориштења заштитног уређаја.Међутим, ови параметри доводе до просечних вредности трошкова /нивоа ригидности. Потребно је извршити корекције узимајући у обзир стварне услове рада.

  Филтер Барриер ЕКСПЕРТ Феррум - уклањање додатака гвожђа

  Ова опрема се користи за пречишћавање течности из жељеза у различитим облицима. За ово, вишестепена обрада уз употребу каталитичке обраде, сепарације у талогу и накнадног задржавања механичких нечистоћа

  Произвођач предлаже да се једноставна инсталациона технологија замени бесплатном професионалном инсталацијом. Нажалост, ова повољна услуга може се користити само у оним насељима у којима постоје овлашћени сервиси овог бренда.

  Филтер за воду за ултра-рустикални судопер за воду Геисер Мак - заштита од шљаке

  Ова опрема обавља основне функције са патентираном технологијом Арагон Био. У специјалном кертриџу се врши комбиновано чишћење које комбинује неколико техника: сорпција, механичка, јонска измена. Поред тога, унутар пора пунила се формира електрично поље које уништава шкољке штетних микроорганизама.

  Први сет је типичан уложак са јоноизмењивачким смолама, даље - модификација "Арагона". Тако се овде користи вишеслојно чишћење од соли тврдоће. Ово омогућава добре резултате у високом садржају једињења калцијума и магнезијума у ​​изворној течности

  Да би се точно утврдиле стварне способности опреме, произвођач препоручује да се користе резултати званичних тестова. Наравно, потребно је узети у обзир стварне показатеље загађења вода штетним нечистоћама.Подаци у табели су ресурс у хиљадама литара уз задржавање номиналне ефикасности.

  \ т \ т \ т
  Концентрација гвожђа, мг /л Ригидност (укупно) у мг-ек /л
  3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5
  Мање од 0.1 4.25 4,125 4 3.875 3.75 3.625 3.5 3.38
  0.3 3.65 3.53 3.4 3.275 3,150 3.025 2.9 2.775
  0.6 2.75 2.325 2.5 2.25 2,125 2 \ т1,875 1.75

  Гејзир филтер за воду Био - Заштита од микроорганизама

  Ови разноврсни ормари могу примити различите променљиве елементе да би променили карактеристике чишћења:

  \ т
  течне особине Комплет кертриџа, препоручен од стране произвођача (1; 2; 3 - налог за инсталацију)
  Мека вода Полипропиленски ПП модул, 10 "СЛИМ; Арагон-М БИО + дозатор калцијума (Ца); Угљенични блок ЦБЦ 10 "СЛИМ или ММБ
  Просечни показатељи ригидности Полипропиленски модул ПП, 10 "СЛИМ; Арагон-Ј БИО; Царбон Блоцк ЦБЦ 10 "СЛИМ или ММБ
  Висока концентрација једињења калцијума и магнезијума Арагон-З БИО; БС (пунилац јоноизмењивачке смоле); Царбон Блоцк ЦБЦ 10 "СЛИМ или ММБ
  Велике количине гвожђа у различитим облицима БА (технологија каталитичке обраде); Арагон-Ј БИО; Угљенични блок ЦБЦ 10 "СЛИМ или ММБ

  Напомена!Приликом одабира проточних филтера за воду једног или другог бренда, потребно је пажљиво испитати распон патрона. Управо ови производи обављају основне функције. Произвођачи производе нове производе са побољшаним карактеристикама, који су погодни за постављање у постојећим случајевима.

  \ т \ т \ т \ т \ т
  Бренд /модел Димензије, мм Запремина резервоара, л Продуктивност (максимум), литри /мин Радни притисак на улазу, атм. Цена, руб.
  \ т Гејзир /Аллегро 420к470к380 12 0.13 од 3 7400-7900
  Нев Ватер /Екперт Осмос МО530 342х376х85 6.3 0.18 2, -19 13200-14900
  \ т Преграда /ПРОФИ Осмо 100 385к445к130 - 0.2 3.5-7 6700-9400
  Атолл /А-550 МАКС 480к420к420 8 0.159 2.8-8.4 15600-17200
  \ т Акуапхор /ОСМО-050-5-ПН 390к420х190 10 0.13 3.5-6.5 7900-8400

  Системи повратне осмозе: преглед тржишта са коментарима

  Инсталације ове категорије с правом се називају најбољим филтерима за пречишћавање воде. Уклањају мале механичке контаминације до појединачних молекула. Због поузданих мембранских баријера бактерије, вируси и други биолошки објекти не могу да продру. Ова табела даје опште податке који ће вам помоћи да упоредите популарне комплете.

  Геигер Алегре: висок ниво чишћења без непотребних трошкова

  Ова последња опција значи поједностављивање визуелне контроле. Произвођач користи чврсте материјале за израду таквих контејнера. Додатна предност је одсуство процеса корозије. Замена флексибилне мембране у случају оштећења. Површина овог дијела је прекривена посебним антибактеријским слојем.

  Важно!Слични "мали" детаљи помажу да сазнате који је филтер воде најбољи за дом.

  Нови водени експертни осмос МО530: карактеристике модерне инсталације обрнуте осмозе

  Ако купите мембрански филтер за прочишћавање воде, након третмана можете потпуно уклонити све корисне компоненте заједно са штетним загађивачима. ИнУ овом случају, проблем се рјешава помоћу минерализатора. Укључена је у стандардну опрему овог модела.

  Баријера ПРОФИ Осмо 100: Квалитетна припрема воде за пиће

  Бројке дате у чланку преузете су са званичних локација произвођача. Овај модел не даје важне податке о количини спремника. Међутим, постоје информације о ресурсу (5000 сати), што је условни индикатор. Одржавање ефикасности у великој мери зависи од састава и концентрације нечистоћа.

  Атолл А-550 МАКС: технические параметри, отзиви и сравнениа с аналоги

  У објективној анализи треба напоменути да је филтер за воду Атолл А-550 опремљен великим капацитетом. Укупна запремина достиже 12 литара (8 л - радни део за акумулацију воде). За постављање таквог резервоара са практичним приступом за гледање, боље је користити прилично велики елемент намјештаја из кабинета. Флексибилна црева се користе за повезивање компоненти у један систем.

  Акуапхор-ОСМО-050-5-ПН са сетом повећања притиска

  Корисници пријављују добре карактеристике потрошача Атолл А-550 филтера за воду. Они воле висококвалитетну амбалажу која их штити од оштећења током транспорта, јасна упутства за инсталацију. Лијепо је да се након неколико година исправног рада одржавају одличне спецификације.

  Детаљан опис инсталације филтера за воду за прање рукама

  \ т \ т \ т \ т \ т \ т \ т \ т \ т \ т \ т Сада можете направити теглу у одводу. На вертикалном дијелу одводне цијеви направите рупу. Овде можете користити бушилицу пречника 8 мм. \ т \ т \ т \ т \ т \ т \ т Уметните црвену цев. \ т \ т \ т \ т \ т \ т \ т \ т \ т
  фото Редослед поступака са коментарима специјалисте профила
  ПреИзвођење монтажних операција треба да буде упознато са званичним упутствима произвођача, техничким карактеристикама одређеног модела опреме.
  Прво, зачепљење довода хладне воде је блокирано. Може се налазити директно испод судопера или на улазу у главни цјевовод.
  Након тога, притисак се испушта отварањем славине у кухињи.
  За једну дизалицу треба наћи мјесто погодно за корисника. Истовремено, потребно је провјерити и одсуство потешкоћа при повезивању.
  Обично се изабере угао судопера, или суседне површине радног стола
  Потребна рупа се ствара помоћу електричне бушилице.
  За инсталацију ове дизалице, чаробњак користи бушилицу пречника 12 мм.
  На доњи део производа ставите декоративну облогу и гумену подлошку.
  Затим се кран убацује у отвор.
  Отварањем врата ормарића, монтирајте пластичне и металне подлошке редом одоздо.
  Затегните спој с матицом одговарајућом величином кључа.
  На излазу са навојем, адаптер је уврнут.
  Проверите да ли је унутар овог дела гумени прстен.
  Сажетак прве фазе је приказан на фотографији.
  Нект моунтадаптер
  Флексибилно уземљење миксера са употребом подељеног кључа одваја се од цеви са хладном водом.
  На ослобођеном навоју завијте адаптер. Као иу претходној фази инсталације филтера за воду за судопер, провјерите присуство заптивача.
  Флексибилно црево је прикључено на адаптер.
  Одвијте матицу кугличног вентила, ставите је на полимерну цев плаве боје.
  Нема потребе да се улаже превише напора да би се створила поуздана веза.
  На носач је причвршћен заптивач с отвором.
  Поставите стезаљку на одводну цијев тако да се споје одговарајуће рупе.
  Прикључите дренажни систем помоћу флексибилне цеви црне боје.
  Инсталирајте модул мембране обрнуте осмозе у кућиште.
  Одвојите цев од фитинга у поклопцу.
  Да бисте избегли оштећење пластичног дела, користите специјални кључ.
  Мембрана је уметнута унутра, гурнута до заустављања. Склопови чвора се извршавају обрнутим редоследом. Цев се поставља на дубини од 15-20 мм.
  Посебан дизајносигурава брзину монтаже и непропусност везе. За растављање је довољно притиснути централну комору, након чега можете повући слушалицу.
  Затим монтирајте кран капацитета складишта. Нити ротирати 2-3 обрта водоводне траке. Детаљ је замотан без употребе специјалних алата.
  Приликом одабира локације главне јединице, треба имати на уму да је дужина стандардних цијеви у комплету 1,5 м (подаци за одређени сет).
  Одвојени делови морају бити постављени тако да не блокирају приступ кугластом вентилу. Савитљиве цеви треба да буду слободно постављене, без затезања. Јединица за пречишћавање воде може се причврстити на зид кухињског елемента.
  Слободни крај плаве пластичне цеви је уметнут у улазни прикључак пречистача воде.
  Црвено - повезивање са последњим (петим за овај модел) степенима.
  Бела - прикључите почетни део инсталације са славином чисте воде.
  У прикључак ограничивача протока уметнута је црна цев.
  Пре покретања, проверите исправност свих канала.
  Затворите славину резервоара и кугласти вентил. Отворите довод воде и излазну славину (на пулту).
  Сада можете отворити кугласти вентил који храни воду на филтеру.
  Вода се извлачи са дизалице након неког времена, када се сав ваздух (5-10 минута). У почетку, притисак ће бити мали, пошто капацитет акумулације не функционише. У овој фази се врши опрема за прање.
  Када нестану мехурићи ваздуха у потоку, излазна славина се затвара, остављајући систем под притиском 10-20 минута. У овом тренутку можете провјерити непропусност спојева. Након тога - отворите кран складишног капацитета.
  Морамо чекати да вода престане да улази у дренажу. Затим - акумулирана вода се излије уз употребу главне дизалице, поновити поступак поновног прочишћавања.

  Важно!Да бисте сазнали како да повежете филтер за воду са другим типом, морате сазнати званичне инструкције произвођача.

  Закључак и додатни корисни савети

  У релативно једноставним конструкцијама филтера овог типа нема значајних недостатака. Експлицитне грешке су фиксне. На конкурентном тржишту тешко је прикрити велике недостатке.Са детаљним упутствима, можете брзо и коректно извршити инсталацију чак и сами.Усклађеност са оперативним правилима неће изазвати значајне проблеме у будућности.

  Међутим, при одабиру опреме треба обратити пажњу на мале дијелове. У пракси ће бити потребно рационално коришћење запремине резервоара, карактеристика кертриџа и других нијанси. Како би се поједноставило рјешавање таквих задатака - постављати питања у коментарима на чланак, дати властите примјере третмана опреме