Електрични гријачи у облику слика. Електрични зидни грејач - слика.

Тржиште климатске опреме представља широк спектар модела зидних гријача. Електрични гријач у облику слике је популарна новина, која функционира не само као сустав гријања, већ и као модни украс интеријера. Карактеристика ових грејача је карбонско влакно које служи као грејни елемент. Захваљујући овој функцији, читава површина слике се претвара у преносни систем грејања за мале просторије.

Главне карактеристике зидног гријача

Сваки електрични гријач у облику слике има цертификат о квалитети, који свједочи о поштивању свих сигурносних правила у његовој производњи, а карактеризира га сљедеће значајке:

· Производња топлоте без исушивања ваздуха у затвореном простору;

· Тежина унутар 1 кг;

· Преносивост;

Основна инсталација, која не захтијева посебна знања и вјештине;

· Једноставан транспорт;

· Могућност коришћења у просторијама са високом влажношћу;

Прекрасан дизајн који краси сваку просторију;

· Еколошки прихватљиво;

· широк асортиман;

· Уштедите простор и објекте.

Електрични гријач у облику слике, за разлику од електро-радијатора, постат ће не само практичан сустав гријања, већ и одличан украс сваког интеријера. Куповином оваквог грејног елемента, допуните свој модерни ентеријер лепим декоративним украсом. Штавише, то је најекономичнија опција за преносно грејање, јер троши само 400 вати. Овајмогућност загријавања највјероватније ће се загријати на радну температуру, без губитка вишка енергије.

Дужина зрачења које емитује грејач достиже од 7 до 20 микрона, што одговара норми топлотног зрачења људског тела и нема негативан утицај на здравље. Електрични зидни гријач у облику слике задовољит ће купце својим цјеновним карактеристикама: тржиште је богато буџетским моделима високе квалитете, изведено у облику радионица. Цена модела у потпуности зависи од њиховог обима и типа.