Двострука унутрашња врата, погледи и фотографије

Готово сваки градски стан има врата великих димензија. У већини случајева, они су спојна веза између ходника и дневне собе.

За уградњу у такву рупу, класична улазна врата су веома тешка. Крпица за врата ће изгледати врло гломазна и различита по величини.

садржај

 • сорте
 • Главне димензије
 • Позитивни и негативни квалитети
 • технологија монтаже

За решавање овог проблема инсталирајте унутрашња двокрилна врата. Захваљујући њиховом оригиналном дизајну, они вам омогућују брзо затварање просторије, а истовремено и украшавање интеријера. Чињеница је да такве интер-дуалне структуре могу бити уређене у различитим варијантама.

Поред тога, двострука унутрашња вратаимају ниже трошкове , у поређењу са стандардном верзијом. Њихове фотографије у великом броју могу се видјети на интернету.

сорте

Конструкција унутрашњих двоструких уређаја има неколико варијанти. Главни су:

 1. клизање;
 2. комплекс;
 3. Орхидеје;
 4. Болестан.

У већини случајева инсталиратипомоћне структурекоје се састоје од два дијела. Већ је постала традиција да их поставимо на улаз у дневну собу. Таква врата украшавају собу класичног стила, у којој превладавају богатство и луксуз.

Ако пажљиво размотрите унутрашња двокрилна врата, постаје јасно да је њихова главна разлика две половине руде.

Сваки дио има могућност да се отвори, али чешће је једна од слика фиксиранаспецијални засун, што увелике поједностављује затварање.

Данас постоје интер-дуалне структуре типа клатна. Њихова главна разлика је могућност отварања у било којој странци. Овај тип није широко коришћен у конвенционалним просторијама. Тамо се монтирају дуални уређаји који имају способностда се отворе само на одређеној страни .

У малим просторијама, стаклене тканине се монтирају како би се повећао простор. Они чине ентеријер зграде привлачнијим.

Основне димензије

Зграде које су изграђене у прошлом стољећу, имају високе стропове, опремљене с унутарњим двоструким вратима која воде у дневну собу. Пошто се димензије нише врата никада нису мењале, постављени су стандардни параметри производа. Постоје класична вратависине 230 цм и ширине 130 цм .

Данас, унутрашња двокрилна врата, представљена у разноврсним директоријима намештаја са живописним фотографијама, имају шири распон величина. Дизајнирани су за различите висине просторије и ширину рупе. Ширина врата можда није иста.

Ако се погледа пажљиво на унутрашња врата двокрилних врата, може се уочити значајна разлика у величини у односу на доступне стандарде. Мала платна је израђена до максимално 60 цм, а величина великог платна може досећи 90 цм.

Позитивни и негативни квалитети

Предности унутрашњих двоструких врата су сасвим очигледне. Главни су:

 1. Свинг систем;
 2. Платно може бити другачијеукрасни уметци. На пример, витраж, матирано стакло и тако даље.
 3. Луксузна вањштина, из које соба постаје удобна.
 4. Унутрашња двокрилна врата се веома лако покупити испод отвора врата нестандардних димензија, што не значи да се ради о појединачним конструкцијама.

Негативна својства дуплих двокрилних врата укључују чињеницу да их је практично немогуће уградитиу мале просторије , јер нема довољно слободног простора.

технологија монтаже

Да би се уградила двострука унутрашња врата, апсолутно није потребно посебно знање, али би требало да постоји искуство столарије. Редослед радова се може видети на сајтовима који садрже небројене процесне фотографије и видео записе.

У почетку се врши мерење врата.Величина нишеиспод кутије треба да буде 2 центиметра виша и 3 центиметра шира од димензија кутије. Ширина осовине кутије мора бити једнака димензијама преграде.

Затим се кутија за врата монтира на зидну нишу. Прво, поставите доњи део, а затим полако нагните врата напред, поставите га усправно. Снимци би требали бити једно са зидом.

Ниво зграде је хоризонтални. Кутија је фиксирана у отвор са украсним ексерима.

За поравнање џампера,убијају се специјални клинови . Они регулишу њен положај у односу на зид. Ниво ће показати колико добро је усисивач постављен.

После поравнавања једног дела врата, поправите гаНокти који су зачепљени у раму. У средишту довратника зачепљени су нокти за причвршћивање будућих шупа. На исти начин, други довратник је фиксиран.

Затим се постављају врата која треба да се слободно отварају и затварају. Руб врата и довратак треба да има слободан простор од 0,3 цм, ау одсуству је потребно демонтирати врата, скинути нокте и подесити положај кутије. Након фиксирања, поново фиксирати нокте.

Коначна операција ће бити да се клинови директнозаглави испод доњег дела кутије . Клизни клинови су одсечени, требали би бити један зид са зидом.

Нивелирање унутрашњих двоструких врата је обавезна операција пре него што се фиксира. У случају неправилне инсталације, мораће да извади кутију, што понекад доводи до њеног потпуног уништења и немогућности даље употребе.

У принципу, унутрашње двоструке конструкције, постављене по свим правилима, украшавају просторију, даће му неидентификован изглед. Они ће служити дуги низ година и украшавати собу својих власника.

Доубле интерроом доорс