Дворану ћемо украсити у модерном стилу: фото и дизајн 2018, новине

Да би ваш хол изгледао модерно и модерно, морате о томе добро размислити, а пре него што почнете да креирате нови дизајн хале 2018. године, треба имати на уму да ће избор самог ентеријера зависити од коначног резултата. Стога је пожељно одабрати најпопуларније иновације. Употреба необичног и креативног прибора помоћи ће да се постигне квалитетна трансформација просторије.

Оригинални дизајн хале у стану: фотографија 2018

Гостињска соба је више засићена и подношљива у односу на друге просторије у кући. У том смислу, дизајнерима се саветује да примене оригиналне и нетривијалне приступе у трансформацији ове просторије.

Последњих година све више су почеле да се користе следеће боје:

 • Марсал(Ново 2018. године, представља боју вина помијешану с нијансом смеђе);
 • смарагд(засићење, светлост, која у ходник може донети атмосферу одмора и стабилности);
 • Бурсхтин(опушта, додаје унутрашњост засићења);
 • Трешња(Наглашава се укус власника стана, даје се дубина и профињеност);
 • Злато или лимун(Ови тонови ће створити атмосферу топлине, најбоља опција ће бити ако дневна соба није на јужној страни).

У правилу, дворана је простор за пријем гостију, тако да треба да буде удобан и удобан

.

Да би се исправно уклонили акценти боја и уградили у унутрашњост, треба посматрати што је више могуће.сљедеће савјете.

Правила одабира боја

 • Покупити намјештај, супротно завршној обради;
 • Створите оригинална места са украсним предметима.

Слиједећи ове савјете, дворана ће изгледати једноставно шик.

Занимљив дизајн хале у 2018.

Завјесе у ходнику су саставни дио пројекта. Стога, да би се окусио дизајн дневног боравка, потребно је да их правилно покупите.

Савршено се слажу ако је њихов основни тон исти као боја собе. Није лош материјал тила, јер се због своје транспарентности савршено уклапа у дизајн и усклађује са различитим завесама.

Правилно одабрани намештај, схема боја зидова, тапета и плафона су главне компоненте у креирању оригиналног и модерног дизајна

Тил служи као одличан додатак за ролетне или металне ролетне. Најчешће су смеђе и беж боје, комбинација сиве и ружичасте, лимуна са наранџастом.

У класичној верзији најбољи су изглед тила или вештачких материјала у којима је слика обезбојена или има велику мрежу. У стилу Провансе, често се појављују завесе са акварелима, које су веома популарне. Имају леп и пријатан изглед, имају јасну, површну илустрацију. Не мање популарне су и вишеслојне завесе.

Необична дворана: 2018 Поправка

Завршити козметичке поправке у стану, треба обратити пажњу на освјетљење у соби. Правилно бирајте лампе, можетеда би се постигла пријатна атмосфера која ће најбоље нагласити безначајне детаље декорја и прибора у соби. Када бирате уређаје за осветљење, немојте журити, пажљиво их пажљиво бирајте.

У класичном стилу кристални лустер ће послужити као најоптималнији налог. Требало би да буде инсталирано у центру, на плафону. Ако је дневна соба уређена у стилу Провансе, савршено ће се уклопити у мека пригушена свјетла. Пожељно је да се у дворани инсталирају необичне лампе, које се састоје од бијелих стропних свјетала.

Са великом жељом можете креирати свој индивидуални и јединствени дизајн хале

За додатно осветљење у просторији, пратећи генерални пројекат, инсталирајте мале стропне свјетиљке. Савршено се комбинују са главним лустерима и савршено ће пренијети свјетлосне пријелазе.

Подна лампа на столу, са нијансом, савршено ће се уклопити у сваки ентеријер, наглашавајући одличан укус власника собе. За класике је најоптималнија опција зелени плафон и лампа. Таква модерна лампа једноставно се савршено уклапа у све новитете дизајна.

Напомена: Добро и правилно одабране лампе савршено ће поставити коначни нагласак. Посебну пажњу треба обратити на уређаје за расвјету. Они ће дати расутој светлости да дневну собу учини удобнијом.

Ентеријер хале: новине сезоне

Боје као што су бела, сива и светлозелена изгледају веома контрастно. Потпуно одсуство завеса ће учинитисоба је много шира, простор ће бити бољи. У случају када се чини да је соба веома гласна, она је украшена лаганим тилом са салатом или бијелом нијансом. Немојте претјеривати и жалузине, беж или бијеле.

Без обзира да ли биљке играју посљедњу улогу, додају своје "5 центи" у било којем дизајну. Исправно изабрано светло у ходнику: када светло падне на зидове. Тако ће визуелно проширити просторију. Најсликовитији елемент овог дизајна биће огроман лустер. Може се чинити да се не усклађује са околином, али је то на први поглед тако. Ако није инсталиран, соба ће бити превише једноставна.

Новине у сезони за унутрашњост хале су веома разноврсне, а главна ствар - одабрати дизајн који ће задовољити вас и ваше домаћинство

Основни принципи под којима можемо направити успешан дизајн у дневној соби:

 • Зидови морају бити монолитни и глатки;
 • Обрасци не би требало да буду строго прикривени;
 • Једнообразно осветљење, у којем светло глатко лежи на зидовима;
 • Немојте запушавати превише намештаја и декорација;
 • Једноставно и језгровито уредите прозор.

Осим ових правила, камин ће бити одличан елемент дизајна. Она, направљена од ливеног гвожђа или на гасној основи, ће задовољити врсту живог огња и звука пуцања. Ово је веома лепо, поготово када зимске мећаве бесне на улици.

Савршено загрева собу. Од стандардног камина разликује се по томе што има високу сигурност иОдлично даје топлину.

Други тип грејног тела је електрични камин. Овај уређај је веома сличан грејачу који опонаша врсту пламена. Али у њему нема ватре. Овај тип камина савршено ће се уклопити у готово сваку приватну кућу или стан, што је саставни дио декорације.

Савремени стил: ентеријер хале 2018

Ове године, приликом креирања дизајна хале, очигледно су популарни типови ентеријера, као што су класични, вештачки, декоративни и модерни. Као главна боја, и даље је остао беж. И даље се може разриједити различитим тоновима боја. Строп дневног боравка не садржи вишеслојну архитектуру у облику сухозида. Око свега треба да буде што је могуће једноставније и природније. Мајстори у области дизајна, колико год је то могуће, покушавају да осветле простор, визуелно прошире простор и не префарбирају га разноврсним декорима и намештајем.

Хала у модерном стилу треба да буде пространа, сви унутрашњи предмети треба да буду комбиновани једни са другима

У зависности од величине просторије, поред столића за кафу и телевизора, у дневном боравку се може налазити неколико ормара и уградних регала. Слично томе, све зависи од тога да ли је соба подељена на 2 одвојена простора: ходник и кухињу. Оваквим приступом намјештај ће бити савршено зонирање.

Као и увек, изабрано је право светло. Ове године, лидери су лампа-рефлектор и лампа оригиналне футуристичке форме.

У класичној унутрашњости, као што је уобичајено, доминирају богати и бујни лустери од кристала. С обзиром на тренутно вријеме, слике у соби могу се у потпуности замијенити колажом, састављеним од празних оквира за фотографије. Вриједи обратити пажњу на камине и, наравно, на огледала. Понекад не постоји могућност изградње димњака у кућама, ау овом случају се може погледати биогорива.

У 2018. години, лидери на листи имају повећану функционалност и мобилност: слободан простор не треба губити. Слободан простор се може поставити у канцеларију.

Модеран дизајн хале (видео)

У овом тренутку, трагање за решењима је повезано са визуелном експанзијом простора. А о таквим тренуцима као што су тон боје и правац дизајна, може се рећи једна ствар - они настављају тренд прошле године. Али све више нових интеријера и дизајнерских одлука почињу да се ослањају на солидан буџет. Таквом се стилу може приписати класично доба племства, 60-их година и, наравно, поткровље.

Дизајн хале 2018: новитети (фото)

)