Душеци са филерима из Холофаибера: шта је то, особине материјала, критике

Данас су врло популарни мадраци са филерима из Холфаибера. У томе нема ништа изненађујуће, јер такви производи имају бројне предности.

Шта је ово?

Холлофаибер је модеран синтетички материјал од полиестера. Не садржи апсолутно никакве природне супстанце и адитиве, али истовремено - еколошки. За спаваћу собу је веома важно, јер је добар одмор важан дио људског живота.

У производњи овог материјала користе се високе температуре, што чини синтетичко влакно чврстим и еластичним. По својој структури, грануле личе на опруге, тако да се душек таквог материјала апсолутно неће распасти и дуги низ година сачувати еластичност, леп облик.

Издржљивост и отпорност на хабање су такође његове главне предности у односу на друге материјале.


Употреба

Трошкови овог синтетичког влакна су релативно ниски. Обим примене је веома широк: овај материјал се користи у постељини, јастуцима, мадрацима, играчкама, одећи, као иу изради душека.

У овом другом случају, Холофаибер се користи на три начина:

  1. Једино пунило. Такви мадраци су 100% Холофаибера, али су слични модели ријетки. Овај материјал не може створити поуздану еластичну површину значајне дебљине.
  2. Додатна компонента. Високи душеци који се састоје од кокоса, латекса или других чврстих материјала допуњени су горњим слојемХолофаибер. Ова комбинација пружа максималну удобност - захваљујући оптималној површинској тврдоћи.
  3. Као елемент поклопца. Ово је добар начин да се побољшају ортопедска својства места за спавање, које се не троши приликом куповине новог кревета. Такав случај даје месту спавања неопходну еластичност, стварајући додатну удобност.


бенефиције

Могу се разликовати следеће главне предности овог материјала:

  • Ортопедска својства. Након ноћи проведене на таквом душеку, власници се осјећају добро одморени, а он ће брзо повратити свој облик, не остављајући трага ноћном притиску. 120 хиљада ноћи - то је такав број који може да издржи душек, док ће држава остати непромењена. Он ће задовољити свог власника чак и након неколико година експлоатације.
  • Лака нега. Због чињенице да је материјал пунила потпуно синтетички, не упија мирисе и влагу. Због тога се загађење лако елиминише. Довољно је опрати душек и поново ће постати као нови. Осим тога, брзо ће се осушити и пронаћи свој бивши облик.
  • Мала тежина. Традиционални душеци су доста тешки. Душек, испуњен холофибром, је лаган, и једноставно се окреће с једне стране на другу, као и на прање, транспорт и тако даље.

Најбоље што се можете сјетити

Имајући у виду сва својства материјала, може се рећи да је холлофазни мадрац савршено савршен. Не упија влагу, слободно пролази зрак - "дише", отпоран је на абразију. Одабир зау спаваћој соби, апсолутно се не можете плашити да ће то бити насељене гриње, гљиве или бактерије.

Код таквог душека, чак и алергије могу спавати равномерно, јер има хипоалергена својства. Зато се мадраци холофибера често купују за децу, укључујући и за најмлађе. Примена овог материјала је одобрена и препоручена за употребу у производима за бебе од рођења до три године.

Чак и ако постоји директан контакт са кожом новорођенчета, то је апсолутно сигурно.


Дечији производи

\ т

Холофаибер је синтетички материјал, али га родитељи новорођенчади често бирају (због способности да акумулирају мирисе и апсолутну хипоалергеничност). Оптимална тврдоћа површине за спавање такође говори у прилог душека са пунилом из Холфибера.

Ортопедија препоручује постављање новорођенчади на прилично чврсту површину, а ортопедска својства душека са холофајбером најбоље одговарају овим препорукама.


Произвођачи нуде и двосмјерне моделе, у којима стране имају различиту крутост, што је врло погодно за малу дјецу.

Ова особина омогућава коришћење једног душека из холофибере од рођења бебе до 3-4 године, када је "пересед" од детета у обичном кревету.

За децу се бирају опружни душеци, у којима је само горњи слој направљен од шупљег слоја. Овај приступ вам омогућава да значајно смањите трошкове кревета. Такве спаване површине могу бити довољневисок, док је еластичан, еластичан и сигуран.


Рецензије купаца

Власници мадраца халловеен су сретни људи. Њихови прегледи показују да су производи из овог материјала постали најбоља опција за њихову породицу.

Неки примећују лакоћу и способност да се савршено поравнају површине на којима је производ положен, друге привлачи могућност да изаберу крутост стране мадраца. Други примећују да је душек удобан и као привремени простор за спавање за госте и мајсторе: довољно да га прошири на поду - и пријатан сан је обезбеђен чак иу таквим условима. Лакоћу његе и издржљивост наглашавају и купци.

Да би се осигурала удобност, особа је пажљива на избор околних субјеката.

Избор прибора за спавање је веома важан, јер одмор у пријатним условима може бити гаранција успешне активности. Душек за пуњење холофајбера може постати прави пријатељ и добар помагач у уређењу удобног мјеста за спавање.

За више информација о душецима са филерима из Холфибере-а сазнат ћете из сљедећег видеа.