Дрвени лустери и сцонцес

Ово је сјајан начин да учините собу удобном и удобном. Са овим производима, постоји осећај мира и лепог ентеријера. Дрвени производи су се користили у различито време и не само вредновани, они се савршено уклапају у унутрашњост. Када би се метал први пут користио у производњи гвожђа, бронзе и бакра, онда би се ти скупи материјали ускоро заменили дрвеним и дрвеним лустерима, који су свакако имали своје плусеве, ау комбинацији са бронзаним лустерима званим позлаћене дрвене лампе, племените племићке породице су биле у свакој породици.
За и против природног дрвета

Овај материјал је еколошки прихватљив и сигуран. Апсолутно нема штетних супстанци које негативно утичу на здравље. Од дрвета се истиче специфичан мирис смоле, који пријатно мирише.
Трајни производи ће трајати више од десетак година.
Дрвене сцонце нису подложне вибрацијским силама и отпорности на ударце.
У овом елементу ентеријера можете представити било какве занимљиве креативне идеје, није тешко управљати стаблом.
Висока декоративна својства имају дрво, може се наносити на различите завршне материјале за трајност и побољшати атрактивност премаза.
Сваки детаљ ће привући пажњу и учинити лустер необичним.

Данас се дрвени производи често налазе у унутрашњости кухиње, спаваће собе и ходника. Купити лустер неће бити тешко, савршено ће се уклопити у видиковцу, у сеоској кући ичак у сауни. Ако бирате жељени старост, ствара хармонију у соби. Ова изведба суптилности и елеганције стила, може се узети праву нијансу сјаја до мат.
Светлост лампе у овом заиста шармантан, а његов облик је од једноставних до оригинала. Инсталирање дрвене опрему за светло у соби ће бити задовољна и мир. Често у кући увек присутни производи од дрвета, намјештај, Украси, лајсне, а ако светла за правилно изабрати, добијате холистички решење.
Избор модеран ентеријер елемент, обратите пажњу на функционалности, карактеристикама, висока издржљивост, отпорност на оштећења, отпорне на топлоту и противпожарних особина. Важно је естетски квалитет, атрактиван изглед и оригиналност. Мода на стари на врхунцу популарности, и унутрашњости ствара јединствен и јединствени.