Домовинска домовина 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 - негативне и позитивне критике

Домаћи произвођачи користе називе својих производа да би препознали руске ријечи. Тиме се осигурава добар производ који се памти, што позитивно утиче на продају. Међутим, домаћи апарати Домовитск љубави купаца заслужују не само за искрено име, већ и за одличан рад.

У исто време документовани домаћи апарат "Домовичок" је означен и издат према патенту "Мали уређаји за добијање чистог етилног алкохола и дестиловане воде". Мало је вероватно да се неко код куће бави производњом дестиловане воде, али сада ће имати на уму да је и то могуће.

Опште информације

Производи "Домовичок" - серија зиданих елемената намијењених за производњу производа од мина и алкохола. Серија је обухватила 7 модела, од којих је сваки нумерисан према редном израчуну ("Домович-1", итд.). Изузетак је "Домович-специјалиста" (четврти модел). Произвођач опреме је НПФ Иуконд (Тоглиатти, Русија), који од 2001. године производи опрему за производњу производа на бази алкохола и дестиловане воде. Сви производи компаније имају патенте и цертификате квалитета.

Линија модела, коју су представили произвођачи, задовољава потребе широког асортимана домаћих домаћих алкохолних пића. На избор потрошача нуде се производи у различитим верзијама, тако да лимузина Домовицх 1 може имати и коцку, али може бити испоручена и без ње. Исто важи и за апарат за месечинуДомена 2, позитивне критике које је лако пронаћи на било ком форуму.

Разлика у перформансама међу моделима ће вам омогућити да покупите најоптималнију јединицу за напајање, тако да се лако може поставити на пећ и да може рециклирати потребну запремину хвалисања.

Основне карактеристике модела серије

Јединица са самоходном главом може се купити у класичној верзији, са главним компонентама:

  • метални контејнери, унутар којих се врши кључање хвалоспјева са испаравањем алкохолне паре (у већини случајева се назива коцка);
  • зона за хлађење, у којој се врши конверзија алкохолних пара у течност (елемент је израђен од бакра или нерђајућег челика за храну и због свог изгледа се назива калем).

Скоро читав опсег од апарата за муње Домових 1 до апарата 7 (у одељку који је приказан на слици испод) ради управо на том принципу. Дизајн прати најбоље традиције које се користе у домаћинствима. Свака новина која се уводи у апарату Мојаве произвођача у Тоглиаттију осигурава побољшање квалитета финалног производа, било да се ради о првом или другом пријеносу.

У кућним апаратима примењују се принципи рада индустријских производа. Такође, као иу великим аналозима, врши се контрола температуре. У ту сврху, као код домаћег апарата Домовицх 1, ау другим скуповима је и електронски термометар. Уклањање из испаравајућег алкохола помаже уљем коморачауграђена сушилица. Такође штити продор хвале на завршну течност.

први модел

Модел Моист-Ин-Хоме апарата Цоворкер 1 позитивне критике од купаца зарадио због своје максималне једноставности дизајна и једноставност кориштења. Чак и почетник домаћег алкохола може да се носи са тим.

Основа јединице је ректификациона колона, која има тип плоче. Овај дизајн обезбеђује висок проценат повлачења алкохола са припремљеним пилингом. Такође, ако желите да купите један домаћи 1 кућни апарат, морате знати да постоји неколико кондензационих комора које помажу у резању непотребних нечистоћа.

Приликом формирања алкохолних пара, приликом подизања уздуж кондензацијске секције, истовремено улазе штетна уља и друге нежељене течности. Захваљујући посебном дизајну, овакве нечистоће касније се враћају назад. Паралелно са овим процесом, алкохолна пара иде даље до излазне цеви.

Комплет садржи термометар који производи доказе из радне шупљине. За време дестилације, тражени етанол постепено испарава са жеравице, тако да више воде и уља почиње да расте. Алкохолни кондензат прелази у течну фазу у опсегу температура 78 ... 820С, тешки молекули других супстанци захтевају интервал од 90-960С.

Стварне повратне информације купаца о кући 1 апарата за мјузикл потврђују произвођачеву декларирану снагу до 2 литра на сат, што се може постићи на првојдестилација (дестилација). Поновљени процес (исправљање) се издаје на нивоу од 1,8 литара.

Компактне димензије пружају висину од 27 цм изнад коцке због нагибног дизајна сијалице. Овакав распоред омогућава да се јединица постави без икаквих проблема у практично било којој кухињи, чак и ако је пећ инсталирана на екстрактор који не прска.

ВИДЕО: Карактеристике дизајна и правила

фриенд

Следећи дизајн је такође два-у-један апарат за месечину. Може производити и дестилат и алкохол Рецтифиер. Приликом прве дестилације, испорука производа долази у приближној стопи од 1500 мл на сат, а за поновљену процедуру, домаћа 2 јединице прати рецензије нешто више, до 1600 мл домаћег алкохола на сат.

Конструктивне разлике од аналога су следеће:

  • Основна компонента је лонац на притисак компактне величине. Пречник му је око 21 цм.У унутрашњости овог волумена уграђена је сијалица постављена на висини од 35 цм Таква лимузина Домаћица се препоручује за куповину у стану, јер се величина савршено уклапа у унутрашњост мале кухиње.
  • Материјал за комплет за дестилацију је нерђајући челик за храну. Из овога произлази већина медицинских инструмената, као и производи који се користе у прехрамбеној индустрији.
  • Проглашени животни век произвођача, са одговарајућим начинима рада, је пола века. То значи да је домаћа домаћа јединица способна да служине у једној генерацији.

ВИДЕО: Принцип рада другог узорка

Хоме-3

У трећој генерацији популарних кућних апарата, произвођачи су оставили једну функцију - дестилацију. Сат времена на експозитури се формира у просеку 1.300 мл висококвалитетног алкохолног производа. Модел се показао привлачнијим од претходног дизајна, али су рецензије Моонсхине Хоусе 1 позитивније од треће модификације буџета.

Висина локације надградње изнад коцке у трећој генерацији је минимална, не прелази 15 цм, а уређај се нуди у комплету без амбалаже, што омогућава снижавање коначних трошкова за потрошача. Капацитет треба да буде око 21 цм у пречнику, а фиксација се врши парим наврткама и подлошком, чиме се обезбеђује строга вертикала. Комплет садржи детаљну упуту за монтажу.

Недостатак је што излаз оставља топлу течност. Може се користити након хлађења.

"Домовичок-4 Специалист"

Односи се на категорију опреме почетног нивоа. али и намењен дестилованој води и сировом алкохолу. Не захтева додатне колоне или краља, комплетан са свом потребном опремом, док је веома компактан, уредан, иде на елементарну и брзо разуме. У фабричким условима је намењен за рад са малим капацитетом истискивања (до 10 литара), али може бити комплетиран са просечном запремином (до 20 литара), што ће повећати укупну количину готовог производа.

Продуктивност је 2 литра на сат, дестилована вода - 1 литар на сат.

Коцка изнад главе није укључена у комплет. Они се стичу одвојено.

пети модел

Дизајн има ректификациону колону, која је заправо подељена на два дела: хладњак и повратни кондензатор. Други служи за уклањање фузионих течности. Парни духови прелазе у горњи простор, где се капљице кондензују и улазе у излаз.

Карактеристична карактеристика модела је да у фрижидеру, у петој кући, уређај за чишћење има цијев постављену 10 мм изнад дна. Ово пројектно решење обезбеђује додатну филтрацију готове течности.

Ова сточарска јединица, по правилу, жели купити оне којима је потребна брза обрада сировина, јер у пасошу може издати до 6 литара безалкохолне текућине на сат. Ово је олакшано високом колоном са фрижидером. Радит ће са капацитетима од око 20 литара.

ВИДЕО: Како ради пети узорак

шести

Мала опрема намијењена производњи алкохола, сировог млијека и дестилиране воде. Читав сет је направљен од квалитетног прехрамбеног челика, делови су заварени аргонским заваривањем, шавови се чисте, тестирање је извршено у складу са пројектованим притиском.

стандарди

Продуктивност је 2,5 литара стоке на сат, 2 литра сирове нафте на сат (на основу производа на бази алкохола) и 1 литра дестиловане воде.

Није укључено у комплеткоцка за излијевање и ступац исправљања.

Седмо

је обрада петог апарата. Ради са капацитетима до 50 литара.

Ваше коментаре, коментаре, позитивне и негативне критике можете оставити на брошури свих модела на крају чланка. Такве процене ће дати прилику да се објективно процени и помогне у избору оптималног апарата за луњање.

ВИДЕО: Објективни преглед Антоницх модела