"Добертрее" Врата - квалитет провјерен временом

Без сумње, врата су саставни дио сваког дома. Они дијеле просторије у удобним кућним зонама и одвајају станове од вањског свијета. Врата су у стању да украшавају и оплемењују собу, дајући јој посебан шик и карактер. Са сигурношћу се може рећи да су врата душа куће, која вам омогућава да се сакријете у свој мали, удобан мали свет.

Зато фабрика "Мастер анд К" у Новосибирску покушава да створи најбоље варијанте унутрашњих врата за канцеларије и куће. Компанија је основана у далекој 1995. години, у време када се у Русији почео појављивати мали и средњи бизнис. Фабрика је већ неколико деценија остала на тржишту и стекла искуство и статус.

садржај

 • Фабрика врата "Мастер анд К" - несумњиво искуство и квалитет
 • Убертхурова врата - практичност и стил
 • Једноставност и једноставност инсталације
 • Збирке Убертуре врата
  • Убертуре "Лигхт"
  • Убертуре "Цологне"
  • Убертуре "Дисцо"

Фабрика врата "Мастер анд К" - несумњиво искуство и квалитет

Предприатие на компании възлиза до двадесет пет проценти на понудата на дрвни производи во Русија и над пола на пазарите во земјите од ЦИС. Дистрибуција производа одвија се у свим градовима Руске Федерације, од Ростова на Дону до Јужног Сахалина. У Москви постоји једна од највећих филијала компаније, која обезбеђује испоруку у градове као што су: Самара, Санкт Петербург, Низхни Новгород и други. Без сумње, "Учитељ и К", бићенајстарија дрвопрерађивачка компанија, сваке године расте, шири се и утјеловљује нове развоје и могућности.

Добери Добертира - практичност и стил

фабрикануди велики избор унутрашњих вратаразличитих типова. Одабиром праве опције за вас, без сумње ћете моћи да пронађете оно што вам је потребно међу неколико предложених колекција готових модела убертуре.

Производња унутарњих врата настајесамо уз употребу висококвалитетних материјалапрема најмодернијем технолошком процесу. Оквир дизајна је израђен од природног, хомогеног, сигурног и издржљивог ЛВЛ шипка, горњи поклопац је опремљен МДФ плочама, које пружају додатну стабилност и чврстоћу. Овај премаз штити структуру од било какве деформације и даје јој повећану отпорност на влагу.

Облагање готових преклапања врши се на не-сферни начин помоћу Топпан стреха. Ова технологија превлачења даје вратима "одговара" тактилну и визуелну племенитост од природног дрвета, пружа отпорност на бледи, сноп и отпорност на влагу. Осим тога, Топпан је еко-спужва, прилично издржљива и апсолутно еколошки материјал.

Једноставност и једноставност инсталације

Уградња врата убертуре је једноставна и разумљива. Инсталација се врши без употребе чавала и споља неугледних спојева. Згодан и јединствен у својој врсти сукње, које су опремљене дизајном "убретурира", лаган за кориштење, довољно једноставанфиксни и уклоњени по потреби.

Широк асортиман у избору боја, омогућава вам да одаберете од вашег укуса од врло тамне чоколаде до лаганих, кремастих или графитних нијанси. Свимодели имају лепу природну структуру дрветаса дубоким рељефом, а 3Д обрада боја даје израженију боју. Може се са сигурношћу рећи да се модели "уберториа" савршено уклапају у сваки ентеријер.

Збирке врата Убертуре

Серија подних облога Убертуре интеријера је подељена на многе збирке:

 1. Версај;
 2. Беч;
 3. "Рај";
 4. Тецхно;
 5. Венеција;
 6. "Дисцо";
 7. "Келн";
 8. "Светло";
 9. "АртЛине" и други.

Разлика између опција лежи у правцима стилова и њиховим именовањима. Свака од наведених врста колекције "убертиура" несумњиво посједује свој јединствени стил и шарм. Да бисте направили прави избор, у куповини модела "Убертхур", морате бити упознати са сваким посебно. Ми ћемо описати само неке од њих.

Убертуре "Лигхт"

се сматранајјефтинијим и најпопуларнијимколекцијама Убертуре врата, а редовно допуњавање новим инстанцама вам омогућава да изаберете тачно оно што вам је потребно. "Лигхт" - колекција са прилично модерним стилом и динамичним дизајном.

Основа светлосних оквира светлосног правца су МДФ панели, направљени од лепљеног дрвног поља. То је платно декоративног премаза - дубоко рељефни састав Радосног. онима максимално идентичну текстуру саоблога од природног дрветавизуелно и у контакту. Али за разлику од дрвета, премаз нема своје недостатке, на пример, не упија влагу и разне мирисе. Такође се веома лако чисти, отпоран је на температурне флуктуације и светлосне ефекте, не бледи. Уз правилну негу, врата убертуре задржавају своја првобитна својства десет година.

Стандардне димензије унутрашњих врата Убертуре, у "Лигхт" колекцији:

 • висина - 2000 мм;
 • ширина платна је 600-900 мм;
 • дебљина - 36 мм.

Схема боја има двије главне нијансе: велур капучино и велур чоколаду. Посебност свих, без изузетка, слојева "увертира" и колекције светла је нарочито телескопски панел, којине захтева коришћење ексератоком инсталације. То даје дизајну посебно атрактиван изглед у унутрашњости вашег дома. Врата из колекције Убертуре "Лигхт" нису само модерна и лијепа, већ су и једноставна за уградњу и једноставна за управљање.

Убертуре "Цологне"

Врата Убертуре Колн се могу назвати класиком модерног дизајна. Засновани су на лепљеном масиву од црногоричног дрвета са премазом Топпан ецо. Горња површина преклапањаизводи се техником цртања без текстуре , која визуелно осигурава интегритет структуре.

Врата направљена употребом таквих ултра-модерних материјала имају бројне предности у односу на оне од природног дрвета. Пошто су водоотпорни, могу се инсталирати у просторијама са високом влажношћу, на пример, у купатилу. АндДизајн Келнске колекције Убертуре сигурно ће украсити и употпунити сваку просторију. Радни век врата је до 10 година.

Дебљина интерне плоче Колн - 40 мм, ширина 600-900 мм, на надморској висини од 2000 мм. Главне варијанте Убертуре модела из ове колекције, направљене од платна или потпуно лијеваног изгледа, или са стакленим декоративним уметцима.

Убертуре "Дисцо"

Главната точка на този начати се не съдържа стандард. Унутрашња врата Дискасигурно ће одговарати љубитељима модерних стилова , узорку: поткровље или хи-тецх. Посебан стил врата додаје модеран дизајн оригиналности и боје. Распон боја ових модела Убертуре представљен је у варијантама: орах, јавор и храст.

Одлучивши се за куповину или промјену унутрашњих врата, потребно је одабрати варијанте само од познатих произвођача с доказаним годинама квалитете, од којих су неке, наравно, врата Убертуре.