Дизајн предњег врта, прекрасан вртлар

Прекрасну башту зовемо све цвеће које расте пре куће. У речнику пише да су то ограђени вртови, који се налазе испред фасаде куће. Једноставно је немогуће прикрити дизајн вртлара. Видјет ће га сватко, тако да се дизајн камина мора третирати с максималном одговорношћу. Она постаје права декорација сеоске куће или дома.

Неопходно је уредити га тако да је вртлар изгледао уредно и постао почетак дворца. Не може се занемарити складан спој архитектуре и природе. Они ће додати склад у имању.

Како декорисати предњи врт

Да би се обезбедио такав простор, естетски изглед могу бити различите биљке. Размотримо их у реду.

1. Цвећаре.Ако је ваша кућа или кућа у умереној клими, онда испланирајте цветну постељу са сталним цветањем. Задовољит ће око од почетка љета до краја јесени. Ако не постоји таква прилика, раздвојите прелепу башту у неколико делова. У свакој од њих ће бити посађено цвеће различитих периода цветања, како на отвореном, тако иу лонцима. Употреба глинених посуда је веома важна, посебно у башти. На позадини шарене зелене боје изгледат ће сјајно: божури, сљез, ружа, далије, флокс и асте. У пролећној сезони, беспрекоран тепих може бити гомољаста биљка. Популарни тулипани и љиљани скривају почетак јесени.

2. Декоративни грмови.Дизајн предњег врта ће створити цветне грмљеглог или хипстер. Не заборавите на коврчаве плантаже, без њих дизајн камина НЕЋЕ бити завршен. Комплетан зелени зид ће помоћи да се створе Цлематис, пруће руже, кампсис и орлови нокти. Успут, о орлови нокти можете прочитати на нашем сајту.

3. Употреба игала.Да би се створио правилнији распоред плантажа, можете користити мале четинарске врсте са различитим крунама. Међутим, немојте претјерати са таквим плантажама. Зид четинара изгледа лепо (засађен је строго по површини). За црногоричне засаде спадају: патуљаста смрека, туја, шишарка, хиљаду смреке. Ове биљке лако издрже фризуру и не захтијевају посебно тешку његу. Борови и јеле нису погодни јер могу затворити сву љепоту парцеле.

Да би беспрекорно уредили башту, запамтитеглавно правило:засаде треба да буду декоративне, еколошке и корисне.

На шта треба скренути пажњу приликом пројектовања камина

Свака секција треба да има једну додељену зону. Она мора нужно бити функционална . Поред садње на градилишту можете направити и рекреативни простор или, на примјер, паркинг. У комплексу цветних гредица и грмља можете додати бобице.

Прије дешифрирања територије потребно је унапријед сазнати како насади преносе велике или мале количине сунца, које тло им је потребно. Ови фактори утичу на њихов развој.
Важно је да зону користите правилно и лепоиспред куће Ако у камину нема толико квадратних метара, онда се помоћу специјалних техника могу визуелно увећати. Као грожђице, винкок биљке ће стати, не заузимају пуно простора.