Дизајн плафона у ходнику (35 фотографија)

Приликом припреме за поправку, важно је размотрити сваки детаљ интеријера, а строп заслужује посебну пажњу јер поставља нагласак на цијелу собу. сала за састанке. И можете се бавити спортским идејама - а унутрашњи спортски шик ће украсити собе у вашем стану. Плафон је део који без правилног дизајна чини савршене поправке.

Плафони у сали од 20 квадратних метара. м: модне опције

Ово је једна од најобичајнијих димензија дневног боравка (ходника), тако често вођена примјерима дизајна овог стропа. Овде је вредност висина плафона. Ако је довољно висок, можете сигурно направити вишеслојни плафон. Ако вам се чини да вам вишеградске конструкције више нису ажурне, онда можете направити комбинацију.

Комбиновани плафони - растезљива тканина и кутије од сухозида око ивица. Све чешће наручујете растезљиву тканину са фото штампом, тако да се могу имплементирати најзанимљивије идеје. На пример, ако је тема ваше дневне собе источна, онда се слике са оријенталним симболима могу померити на плафон.

У нашем времену могуће је управљати стропом за сваки укус. Позадинско осветљење ће додати посебну боју унутрашњости просторије

Прекрасни плафони у модерној згради - ово је још једна занимљива опција, када су стропови и зидови обрађени једном бојом. На примјер, можете обојити строп и зидове меком опеком, а све је удобно уоквирено свјетлопастелни тонови и мали зелени акценти у облику прибора.

Како нацртати дворану с високим стропом

Овај ниски плафон није нарочито експерименталан, а високи вам даје могућност да инсталирате било који дизајн привјеска.

Чак и више визуелно подигните плафон помоћи ће сјајним строповима

Дакле, у ходнику са високим стропом можете:

  • Направите вишеслојни строп од сухозида. Дизајн на металном оквиру је обложен ГКЛ листовима и обично је обојен у бело. Али боје могу бити најразличитије. Или комбиновати беле са светлим бојама - на пример, бела и плава, и поред тога, све до победе нивоа.
  • Једноставни напонски ПВЦ. Не плашите се сипања одозго (осим ако не сипа кипућу воду). Овај сјајни плафон ствара савршено глатку површину, а сјајна верзија може визуелно проширити простор у просторији.
  • Стропна тканина за растезање. Матов плафон може изгледати још занимљивије, иако тканина претпоставља различите варијанте текстура. ПВЦ и полиестер, израђени од тканине, не разликују се много у погледу очувања животне средине. Дакле, мит да су ови материјали различити (један природнији, други мање) је само мит.
  • Украс стропа кесонима. Овај плафон ће се састојати од удубљења, ћелија и греда. Можете користити класичне мотиве, можете их освежити по боји. За малу собу није најбоља опција, али у пространој соби ће изгледати сјајно.

Али постоје и оградни плафони (панели могу бити од дрвета, метала, пластике) и касете,и Армстронг. Плафон можете извести плетеним, итд.

Опције обраде плафона (видео)

Како нацртати бетонски плафон у ходнику

Сипати строп бетоном - врло популарна техника у Европи. У овом случају, ради се о изградњи плафона у приватној кући. Пуњење ће коштати више од изградње дрвеног плафона и проблематично. Истина, крутост куће ће бити боља.

Бетонски строп на два нивоа изгледа елегантно у великим собама

Да бисте то урадили, морате прво да изградите оплату, затим ојачате структуру зграде за бетонски плафон, а затим директно сипате бетон у плафон. Бетонски залив у оплати, морате га поравнати од једног до другог краја. И пар месеци ће морати да сачека коначни сушење бетона. И тек тада се уклања оплата, наставља се градња зидова куће, итд.

Плафон у соби са сопственим рукама у скандинавском стилу

Не може се рећи о стилском дизајну. Данас власници станова све више покушавају украсити у посебном стилу интеријера. На примјер, Провенце, поткровље, земља или популарни скандинавски стил.

Шта је скандинавски стил? Не, не можете га креирати, одмах након пребацивања Икеине полу-трговине у стан. Ово је велика количина светлости, то је одсуство непотребних ствари, то су прелепе линије, удобност, простор и слатки декор.

Строп скандинавского стила:

  • Или бела боја, или њене варијације;
  • Строп је неутрална позадина, чији је задатак да нагласи унутрашње акценте;
  • Обично се плафон, као и зидови једноставно обрађује бојом, дозвољена је могућност лијепљења са тапетама или гипсом са минималним текстурама;
  • Химерни лустери такође нису опција за овај ентеријер.

Скандинавска хладноћа и свежина треба да се осећају поред удобности и удобности скандинавског живота.

Плафон у модерном стилу цхалет

На квадратном или правоугаоном дијелу стропа можете направити невјеројатне стилске дизајне. Ако сте љубитељ стила планинских кућа, само се еколошки материјали могу поправити. Ово је, на пример, дрво, камен, груба жбука.

Стил "цхалета" је практичан и удобан са минималним декорисањем и максималним природним материјалима и природним нијансама

Плафони са гредама - ово је најједноставнији и највјероватнији дизајн. Наравно, колиба је прерогатив дворана у пространим приватним кућама, али ако имате прилику да уредите ову кућу на исти начин, комбинирајући заједно природне мотиве, простор, удобност и величину стила.

Декорација и дизајн плафона (видео)

Најбоље је погледати више од једне верзије, окренути једну галерију фотографија, погледати и пронаћи слику стропа која ће вас задовољити дуго времена.

Добра поправка!

Дизајн стропа у ходнику (фотографија интеријера)

)