Дизајн коридора: 35 фотографија и тренди трендови у 2018. години

Коридор би требао имати не само лијеп изглед, већ и практичност, а сувремени трендови у дизајну простора не могу, него молим. Они су тако једноставни да могу сами направити дизајн просторије. Али свака једноставност се може постићи дугогодишњом марљивошћу. Дизајн фото-коридора 2018. помоћи ће вам да одаберете стил који је складније комбинован са целокупним ентеријером. Важно је да коридор комбинује практичност и леп изглед. Данас у моди минимализам, што значи напуштање тешких и укупних унутрашњих предмета.

2018 Халл оф Фаме: Правила дизајна

Прије наставка поправке потребно је израдити план, који ће узети у обзир површину простора, његове функције и типове површинске обраде. Ходник би требало да буде пре свега привлачан. Уосталом, управо она је почетак куће или стана.

Коридор ни у ком случају не смије кршити "слику" читаве просторије. Ако је стил дизајна изабран другачији, требао би складно да се разликује од осталих стилова у ентеријеру.

Комбинација стилова је могућа само за апартмане са великом површином. Превише стилске разноликости ће довести до тога да ће цијели стан изгледати нездраво. Свака соба треба да има елементе, стави један стил који ће их везати.

Стил ходника треба савршено да се супротставља другим стиловима у унутрашњости целокупне просторије

Правила дизајна:

 • Узмите у обзир карактеристике просторије.
 • Узмите у обзирдимензије коридора.
 • Одредите минимални број потребног намештаја.
 • Хармонично комбиновати све врсте намештаја и елемената намештаја и декорација.

Да бисте успјешно имплементирали концепт дизајна у животу, морате се придржавати основних правила дизајна. Немојте слепо пратити моду. Важно је да власници апартмана воле нове трендове.

Типови модерне декорације ходника

Опције за дизајн ходника су различите. Они зависе од карактеристика просторије, као што су величина, осветљење и функционалност. Важно је правилно покупити материјале за намјештај и намјештај, јер ходник - мјесто снажног утјецаја влаге, прљавштине и прашине.

Како би дворана изгледала елегантно и лијепо, као и практично, важно је обратити пажњу на обраду зидова, стропова и подова.

Коридор је боље уређен једноставном употребом палете светлих боја и једноставне текстуре материјала. За третман стропа, обично се користе затезне структуре. Зидови су украшени тапетама или декоративном жбуком, а под је ламинат, паркет или плочица.

За обраду предсобља потребно је одабрати квалитативне материјале који се могу хармонично комбиновати једни с другима

На шта да скренете пажњу:

 • Материјали морају бити отпорни на влагу.
 • Све врсте третмана треба да подразумевају једноставну негу.
 • Подна облога мора бити поуздана и отпорна на механичка оштећења.

Важно је да се врсте обраде комбинирају једна с другом. Због разноликости материјала,дизајн површине може бити оригиналан и модеран. Можете користити занимљиве вишеслојне дизајне за стропове и подове.

Дизајн малог предсобља 2018

Приликом одабира стила у којем ће бити дизајниран предсобље, потребно је одредити његову величину. Најбоље је користити минимализам за уређење ходника. То значи да морате напустити велику акумулацију намјештаја и елемената декорације.

Важно је запамтити да различити материјали и њихова боја могу визуелно утицати на перцепцију простора, чинећи га великим, широким, малим или уским.

Дизајнери имају читав арсенал техника које су начини визуелног ширења простора. Ово може бити светло обојена површина. Можете користити огледала на намештају и зидовима.

За визуално повечање малог ходника, огледала се лахко користијо

.

Карактеристике дизајна малог дневног боравка:

 • Одустани од нереда намештаја.
 • Направите избор у корист модуларног дизајна.
 • Користите светле нијансе за површинску обраду.
 • Изаберите намештај са сјајном површином.

Мали унос може бити уређен стилски и лијепо, ако слиједите нека правила дизајна. Светле нијансе чине просторију визуелно већом, тамно крађу простора. Важно је не заборавити на квалитетно осветљење.

Антихамери, новитети 2018: фотографије и модерне нијансе

Нови трендови сугеришу распоред ходника са светлим нијансама. При одабиру боје важно је обратити пажњупажњу на општу стилистику стана. Бијеле нијансе ће помоћи у повећању простора, учинити ходник угодним и лаганим.

Треба напоменути да је избор боје потребан у зависности од визуелног ефекта који се ствара.

Није потребно бирати модерне боје које нису по укусу власника просторије. Модерни и модерни материјали за зидну декорацију су зидни панели. Можете комбиновати панеле, позадине и фото тапете.

Данас су модерне нијансе природних, дрвених, камених и беж боја

Модне нијансе:

 • природно;
 • дрвени;
 • камен;
 • Беж.

Тренд је комбинација различитих завршних материјала. Комбиновањем може бити подељена просторија. Из завршних материјала можете направити стилски цртеж.

Унутрашњост коридора 2018: избор намештаја

У дворани, већину времена, похрањују се многе ствари, ципеле, различити инвентар. Врло је важно одабрати такав намјештај, који ће све смјестити, али неће бити претрпан свим ходницима. Дизајнери често нуде уграђене системе који вам омогућавају да складиштите доста ствари.

Боље је користити више система за складиштење него инсталирати један кабинет који ће украсти сав простор.

Данас су модуларни системи постали модуларни. Не само да имају елегантан изглед, већ и омогућавају најпогодније постављање модула. Овакав аранжман ће уштедети простор, као и учинити га згоднимкрећу се дуж ходника.

Модуларни намештај је савршен за ходник: веома је практичан и функционалан

Комплект потребних мебели:

 • ормар;
 • Гардероба за ципеле;
 • меззанине:
 • Полице.

За удобност, у ходнику можете поставити удобан отоман. Ако простор допушта, мали кауч ће изгледати лепо. Намјештај би требао бити смјештен тако да не омета удобан боравак у простору, узимајући у обзир неколико људи.

Модеран дизајн улазног простора (видео)

Када се обављају поправке у ходнику, важно је узети у обзир општи стил у свим становима. Коридор мора бити практичан, али не преоптерећен. Најбољи стил за дизајн ове врсте просторија је минимализам. Укључује минимум намештаја, једноставан, али елегантан изглед свих површина. Важно је узети у обзир величину просторије. Савремени трендови подразумевају употребу природних материјала светлих нијанси.

Дизајн коридора 2018 (унутрашња фотографија)

)